5 lucruri de stiut despre Scratch Wehry: Scratch Wehry: 5 Fapte rapide trebuie să știți

Scratch Wehry se va arăta în Concursul Internațional de Eating cu Câini Hotărâți de la Nathan din 2019 de la Insula Coney din New York pe data de 4 iulie.

Concursul internațional de alimentație pentru câini, desfășurat la Fourth of July, în cadrul căruia concursorii mănâncă sălbatic pentru "Cureaua de muștar" dorită și premiul de 10.000 de dolari, a avut loc anual începând din 1916.

Așa cum a arătat Nathan's, în ultima vreme, un număr estimat de 35.000 de entuziaști ai acestei ocazii au făcut călătoria în zona Surf și Stillwell Avenues din Insula Coney pentru a viziona provocarea față în față și rădăcina pentru consumatorii care se concentrează ca Wehry.

5 lucruri de stiut despre Scratch Wehry

1. Scratch-ul a câștigat locul său prin câștigarea calificării Cape Coral

După cum arată Nathan, Wehry și-a câștigat locul la provocarea de anul curent prin câștigarea calificării provinciale în Cape Coral, Florida, prin strivirea a 34 de câini în 10 minute.

"Am venit aici să mănânc bule de bule ... și să-mi dau lovitura ... și eu sunt gama completă de gume ... ... nu în prezentarea pe care o căutam, ci mai degrabă am scos-o pe W în orice caz", Wehry a compus pe Facebook. "Perforat că bilet #roadtoconey."

FOX61, din Hartford, Connecticut, la numit pe Whery drept "o adevărată stea în creștere".

O săptămână de acum, Wehry va încerca și va depune eroul dominant, Joey Chesnut, care a înșelat 74 franci în final, provocând ani. Chesnut a învins toți veniții pentru încă trei ani drept și a câștigat provocarea de mai multe ori cu totul.

Triumph nu va fi o implinire simpla, pentru ca Wehry va fi de asemenea manca aproape de alti concurenti uimitori precum Carmen Cincotti si Matt Stonie, care au testat in mod cert Chesnut pentru titlu. Wehry dorește să pună în primii cinci, mănâncă ceva aproape de 40 de câini.

2. Scratch Concurent în 2018 Nathan's Hot Dog Eating Contest

Cu un an în urmă, Wehry a apărut la provocarea cu mâncare de cârnați apreciată. După cum indică Major League Eating, el a luat locul zece, asigurând 31 cârnați, nu exact 50% din victoria Joey Chesnut.

Wehry a intrat târziu în apropierea lui Chesnut și Stonie în 19 iunie 2019, în timpul campionatului mondial de hranei pentru hranei din Hooter. Castanul a venit în apropierea liderului, după ce a mâncat 256 de aripi în 10 minute. Stonie a luat locul trei după ce a mâncat 234 de aripi, iar Wehry a luat al patrulea după ce a mâncat 223.

3. Scratch este un auto-proclamat "Glad Tad" și "Expert Fatshit"

Așa cum este indicat de biografia lui Twitter, Wehry este un "tată plăcut" și "expert fatshit". Wehry este, de asemenea, un mentor de rutină, cap muscular agresiv și mâncător. Locuiește în Torrington, Connecticut, împreună cu altei sale importante, Sarah și cei doi tineri, Sylvie de patru ani și William de un an.

Într-o scenă de difuzare digitală de la Big Play, Wehry a declarat că rasele de pregătire în greutate agresive consumă în mod vortic o problemă alimentară. El a spus că, după prima sa rivalitate, el ar merge la Wendy's și va mânca "șapte sau opt sandwich-uri", care s-au transformat într-o glumă în mijlocul tovarășilor săi.

Un companion mai târziu a recomandat să intre într-o provocare în vecinătatea paczki, pentru care premiul a fost de 200 de dolari. Wehry a câștigat repede și, făcând astfel, a primit un gogoși gratuit. Această provocare a început vocația sa concentrată de mâncare, pe care tocmai a realizat-o timp de aproximativ un an.

În timp ce are o foame greoaie, Wehry a spus că atunci când este cu copiii lui, el mănâncă ca un om tipic. El nu are nevoie de copiii sai sa creada ca este un "savant" sau ca mananca 42 wieners si chifle in 10 minute este "comportament tipic". Ei nu merg la rivalitățile sale și nu se pregătește în fața lor.

4. Scratch Chugged 13 Pound Protein Shake

Într-un videoclip postat de Major League Eating la 6 iunie 2019, Wehry poate fi văzut chugging, "cel mai mare shake proteic în orice punct făcut pe YouTube." El purta un vârf de rezervă roșie, care spunea "suficient de sifonat pentru pizza", în timp ce el înghiți coaja de 13 de lire sterline și o proteină de ciocolată se agită. A umplut patru cești cu dublu gulp de 7-Eleven la supraîncărcare și a avut șansa de a lucra.

Wehry a dat măsurătorile băuturii sale, care era de 1,5 galoane, 13 de lire sterline, 3,100 de calorii, 598 de grame de proteine, 94 de grame de zaharuri și 32 de grame de grăsime. A băut tremurul în mai puțin de două minute.

Videoclipul, care a fost văzut de mai multe ori, exprimă faptul că Wehry este poziționat ca cel mai bun cincisprezece mâncător pe planetă.

5. Scratch a concurat într-o competiție Varitey of Eating

În viața sa bazată pe internet, Wehry și-a manifestat interesul pentru o gamă largă de rivalități alimentare. El a susținut într-o provocare de mâncare de covrigi la Provocarea malțului de oțel, sâmbătă, iunie opt, 2019.

Wehry sa transformat în victoria principală a "Bowl Challenge" și la aprobarea de 300 de binecuvântări la Phong 135 la 1 iunie 2019. Timpul său a fost de 20 de minute.

Wehry a susținut campionatul național de dulce porumb din anul 2019, unde a plasat al treilea. A mâncat 35,5 de urechi de porumb.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: