Asistenti CES Zboruri interne internationale noi: Show-ul masiv de consumatoare de electronice începe pe 7 ianuarie la Las Vegas Convention Center.

Lucrările pentru ca 178.000 de participanți să ajungă la timp au fost în curs de luni între marile companii aeriene din lume și pe Aeroportul Internațional McCarran.

Conform Christine Crews de la McCarran, un număr de 247 de zboruri în și din Las Vegas au fost adăugate între 4 și 11 ianuarie pentru a găzdui mulți dintre cei prezenți la CES. Aceasta include 50.000 de locuri suplimentare de linii aeriene la o gamă largă de companii aeriene naționale și internaționale.

Transportatorii internaționali care adaugă servicii către McCarran de către CES includ K.L.M., British Airways, Virgin Atlantic, El A, Korean Airlines, LEVEL Airlines, Hainan și Air Canada. De asemenea, Air France și La Compagnie, care nu zboară de obicei spre McCarran, au mai adăugat zboruri.

Asistenti CES Zboruri interne internationale noi

Transportatorii naționali au adăugat, de asemenea, rute internaționale către și dinspre McCarran, inclusiv American Airlines adăugând o rută de la Tokyo și Delta cu zboruri suplimentare către Amsterdam, Paris, Coreea de Sud, Tokyo, Londra, Taiwan și China.

Echipajele spun că mai mulți transportatori naționali au adăugat, de asemenea, zboruri între Las Vegas și mai multe centre tehnologice. Acestea includ serviciul American Airlines către San Jose și Austin, Alaska Airlines către JFK și San Jose, și United cu servicii suplimentare legate de C.E.S. în Boston, St. Joseph, Cleveland, Orlando și Fort Lauderdale.

Potrivit lui Chris Meyer, vicepreședinte al vânzărilor globale pentru Convenția de la Las Vegas și Autoritatea pentru vizitatori, 247 de zboruri suplimentare pentru cazarea participanților la CES sunt semnificative.

Meyer spune că reprezintă „un record absolut pentru noi, văzând acest tip de cerere, acest tip de angajament din partea partenerilor noștri aerieni de care suntem foarte încântați”.

Meyer a adăugat: "Acesta este un model de afaceri pe care companiile aeriene îl pot vedea, hai să ne uităm doar, există un eveniment mare în Las Vegas. Trebuie să scoatem o anumită capacitate din sistemul nostru în altă parte, să o luăm aici, ca să le putem servi oaspeții. "

Mulți ar considera CES-ul în valoare de efort suplimentar, considerând că va avea un impact financiar asupra economiei locale de 283.300.000 de dolari, potrivit LVCVA, într-un interval de timp mai mic de o săptămână.

Meyer spune că banii ajută la asigurarea a mii de locuri de muncă în industria ospitalității și a transporturilor și este un lucru pe care Las Vegas ar ură să îl piardă.

"Nu am fi destinația care suntem. Nu am avea inovația și creativitatea în destinul nostru dintr-o perspectivă de conducere", a spus Meyer. "Oamenii nu ar lucra ca și când ar lucra în acest moment, în ciuda care este aproape de sărbători. "


Piața pompelor dozatoare hidraulice până în 2027 Oportunități de creștere mare | Tendințe emergente | Revizuirea industriei | Prognoză globală

Introducere în pompe dozatoare hidraulice

    O pompă de dozare hidraulică este o pompă de deplasare mică. Pompele de dozare hidraulice sunt special concepute pentru a pompa sau injecta fluxul exact al unei substanțe chimice sau substanțe în abur, gaz sau apă pentru a provoca o reacție chimică sau fizică. De exemplu, este utilizat pentru a adăuga clor pentru a ucide bacteriile sau pentru a adăuga un produs chimic caustic sau un acid în apă pentru a obține pH-ul în intervalul necesar.
    O pompă de dozare hidraulică distribuie curgerea exactă a unei substanțe sau substanțe chimice prin extragerea unei cantități măsurate într-o cameră și injectarea acelui volum de substanță sau substanță în rezervorul sau conducta de dozare. Pompele de dozare hidraulice sunt controlate de un controler intern de pompă sau de un sistem de control extern.

O pompă de măsurare hidraulică funcționează cu un servomotor de aer mic sau un mic motor electric. Pompele de dozare hidraulice sunt utilizate într-o varietate de aplicații într-o serie de industrii, inclusiv medicale, de fabricație, agricultură, tratarea apei, prelucrarea alimentelor și minerit.
    Se preconizează că piața globală a pompelor de dozare hidraulică se va extinde într-un ritm rapid în perioada de prognoză, datorită creșterii cererii pentru pompa de dozare hidraulică în industria chimică, producție, tratare a apei și producerea apei. energie.

Dinamica pompelor de dozare hidraulice

Principalii factori ai pieței hidraulice de contorizare

  •      Investiția crescută în tratarea apelor uzate și cererea crescândă de pompe de măsurare hidraulice de către industria chimică sunt câțiva dintre factorii cheie proiectați pentru stimularea creșterii pieței în următorii ani.
  •      În plus, este prevăzută o creștere a cererii industriei de petrol și gaze care să alimenteze cererea de pompe de măsurare hidraulice.
  •      În plus, este de așteptat ca punerea în aplicare din ce în ce mai mare a tehnologiilor inteligente de contorizare, combinată cu capacitatea de rafinare, să creeze oportunități profitabile pentru piața pompelor de dozare hidraulice în următorii ani.
  •      Creșterea nivelului de investiții și de viață pentru oameni și creșterea economiei mondiale au determinat creșterea dezvoltării și planificării infrastructurii urbane.

Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: