Avere Jeff Bezos Amazon depaseste 200 miliarde dolari ca inundații Amazon stoc în timpul pandemiei coronavirus este de a face supraveghetorul său Jeff Bezos mai extravagant în mod constant. El este în prezent mai aproape decât oricând în memoria recentă la titlul notabil de primul individ să fie în valoare de 200 miliarde dolari.

Stocul Amazon a crescut cu aproximativ 1.2 la sută pentru a închide marți la $ 3,346 pe acțiune și a continuat să se miște crepuscul mai mare. Întâlnirea a împins din nou averea lui Bezos - a câștigat aproximativ $ 2.2 miliarde din miza 11 pe care o susține, iar activele sale totale rămân în prezent la un record de $ 199.7 miliarde, conform estimărilor Forbes.

De acum cel mai extravagant om de pe pământ, Bezos și-a rupt propriile înregistrări destul de mult în mod constant în ultima vreme. Cu o săptămână în urmă, avea în jur de $ 2 miliarde mai puțin în buzunar, dar a fost încă cele mai ridicate active totale pe care Forbes le-a văzut de când a început să urmeze magnații în jur de patruzeci de ani în urmă.

Avere Jeff Bezos Amazon depaseste 200 miliarde dolari

Episodul coronavirus a devenit o vârstă destul de strălucitoare pentru goliaths de afaceri bazate pe tehnologie și web, care au beneficiat ca indivizi sunt blocați acasă și trebuie să meargă la comercianții cu amănuntul online pentru transportul fundamentelor. Amazon a introdus cu întârziere rezultatele victoriei din al doilea trimestru, demonstrând că organizația a câștigat aproape $ 89 miliarde în acea perioadă.

Bezos nu este principalul magnat care și-a văzut averea în timpul pandemiei. După cum este indicat de către un continuu raport de NE' Institutul pentru Studii politice (IPS), la top 12 cele mai extravagante Americani – inclusiv Bill Gates, Mark Zuckerberg, Warren Buffett, și Elon Musk – au văzut s-au alăturat bogățiile sări de 40 la sută pentru a ajunge la mai mult de 1 trilion de dolari.

Avere Jeff Bezos Amazon depaseste 200 miliarde dolari


Mai multe știri:

Instalații de prelucrare Bay Bay reporni după alarmă taifun

Bay of Mexico purificatoare au reluat crearea în urma unui dor strâns de taifun uimitor Laura.

Uzinele de procesare de-a lungul coastei Golfului au început să se repornească la o zi după ce furtuna Laura a ajuns pe uscat în Louisiana, cea mai mare parte dintre ele doar suportând nesemnificativ sau fără rău. Motiva și Valero au fost până acum principalele care au raportat o problemă - o eliberare compusă care a fost imediat conținută pentru Motiva și o sosire de dioxid de sulf pentru Valero. Purificatorul a spus că gazul a fost livrat în timpul închiderii unei instalații de tratare în fața apropierii de coastă a Laurei.

Costurile de ulei a scăzut rapid atunci când sa dovedit a fi sigur că probabilitatea de întârziere tulburare facilitatea de tratament a fost mic în ciuda direcţia teribil Laura şi apropiere de coastă.

"În general, furtunile duc la închideri largi, totuși creația este restabilită prompt în doar câteva zile, determinând o întrerupere minimă pe termen lung cu grație", a declarat CEO-ul Velandera Energy, Manish Raj, MarketWatch.

În plus față de procentul 84 din crearea de petrol din Golful Mexic a rămas închis joi și în exces de procentul 60 din crearea de gaze inflamabile după ce organizațiile petroliere au golit lângă etapele de creare 300. Randamentul de ulei de închidere rămâne la 1.558 milioane bpd, iar randamentul de gaz de închidere rămâne la 1.65 miliarde cu ft în fiecare zi.

Laura a ajuns deasupra uscatului ca un taifun de categoria 4 în sud-vestul Louisianei aproape Cameron în primele perioade ale lunii august 27, cu viteze ale vântului ajungând la 150 mph și ploi abundente sufocând linia de pe litoral.

Texas Railroad Comisia a declarat că a fost pregătit pentru a ajuta purificatoare cu orice pauze sau scurgeri pot îndura din cauza furtunii, sau unele alte probleme aduse de Laura.

Aproximativ 16 la sută din limita de rafinare din SUA a fost închisă în fața furtunii tropicale, a dezvăluit Argus Media, iar Total a repornit joi uzina de procesare Port Arthur. Motiva, Valero, și Exxon au fost tot timpul topografie repornirea birourilor lor. Câteva instalații de tratare vor dura mai mult timp pentru a reporni, după cum indică raportul, având în vedere daunele generale asupra matricei electrice din vestul Louisianei de briza taifunului adus pe coastă.

La ora compunerii, BP a fost principalul producător din Golf care a spus că se pregătesc să repornească creația.


Mai multe știri:

Nord Stream 2 trebuie să fie terminat: Nu politizați riscul vitalității rusești asupra circumstanțelor Navalny - Merkel

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat împotriva politizării conductei de gaz Nord Stream 2, condusă de Rusia, spunând că dezvoltarea acesteia ar trebui făcută, în ciuda eforturilor SUA de a distruge riscul de vitalitate.

"Presupunerea noastră este că Nord Stream 2 ar trebui să fie terminat", a declarat Merkel vineri. Ea a inclus acest risc este de un pur și simplu de natură monetară și nu ar trebui să fie conectat la o circumstanță cu inamicul rus de degradare disident pioneer Alexey Navalny, care este în prezent trece printr-un tratament în Germania, după un presupus rău.

Conducta, destinată să ajute livrările de gaze către Germania şi alte state europene cu 55 de miliarde de metri cubi (bcm) în fiecare an, se apropie în prezent de îndeplinire în Marea Baltică. Rusia a trebuit să-și trimită propriile nave pentru a pune ultimii kilometri ai cursului, după ce organizația elvețiano-olandeză Allseas și-a retras bărcile peste pericolul sancțiunilor americane.

"Suntem în plus împotriva aprobărilor extrateritoriale pe care Statele Unite ale Americii le-au forțat", a declarat cancelarul german.

Organizația Trump a luat măsuri pentru a-și extinde măsurile împotriva Nord Stream 2. Administratorii americani trebuie să se concentreze asupra speculatorilor, agențiilor de asigurări, la fel ca portul german Mukran de la Marea Baltică, unde sunt poziționate navele de dezvoltare.

Berlinul a mustrat din nou și din nou eforturile Washingtonului de a deranja strategia sa de vitalitate. Unii legislatori germani au spus că legiuitorul ar trebui să inventeze măsuri de represalii. Într-o reuniune în a RT Deutsch, partea de sus a germană Comisiei pentru Energie, Klaus Ernst, a declarat că Washingtonul susține că abuzul lege universală implica ți face griji pentru întreaga Uniune Europeană. El a avertizat că Berlinul ar putea chiar să prezinte ONU problema pericolelor SUA asupra Nord Stream 2.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: