Conservatorul Tomi Lahren conecteaza trecutul fotbalistic: Pânza de conservare Tomi Lahren se conectează la fostul său fotbalist școlar beau - doi ani după ce a cerut-o să se supună relațiilor online și ea nu ia în considerare.

Fox Nation l-au descoperit pe Tomi Lahren iubita ei propusă sâmbătă.

A împărtășit știrile și trupa de nuntă de pe Instagram duminică seara.

Conservatorul Tomi Lahren conecteaza trecutul fotbalistic

Lahren și Fricke au fost un cuplu din iunie 2018.

Fricke a spus recent că la întrebat pe Lahren prin intermediul unei vieți bazate pe web în martie 2017

El a spus că a neglijat-o, totuși ei s-au întâlnit din întâmplare la nouă luni după acest fapt

Lahren a postat un videoclip duminică, exprimând recunoștință față de fani pentru binele lor și a făcut o prăjitură în New York City, la Pride Day

Fox Nation a declarat Tomi Lahren că este în prezent legată de iubita ei, Brandon Fricke.

Lahren, în vârstă de 26 de ani, a luat-o la Instagram pentru a împărtăși actualizările despre noul său statut de relație duminică seara.

Moderatorul gazdei Fox Nation a postat trei poze cu ea însăși și cu Fricke, în vârstă de 30 de ani, luată noaptea mai devreme în New York City. Ea a mers cu pozele cu inscripția: "Te ador mai mult și acestea sunt gândurile mele finale și tu ești eternitatea mea. 6/29/19 #Iloveyou #teamTomi #foreverandalways. '

Lehren poate fi văzută aruncându-și trupa de bijuterie în două poze și sărutând Fricke, un jucător de fotbal școlar anterior, în a treia lovitură.

Cuplurile încorporate au postat, de asemenea, revistele Instagram Stories, în care au împărtășit știri despre angajamentul lor.

"Eu presupun că ați fost înșelat datorită mea @ bfricketion", a scris Lahren într-un film cu ea însăși și cu Fricke, în care și-a strălucit trupa de nuntă.

"Cred că este protejat pentru a declara că NYC a fost un triumf! Ea a spus da!' Fricke a compus o fotografie a celor doi.

Duminică, Lahren a postat un videoclip cu Instagram Stories despre ea însăși și pe Fricke la o sală de afară, prăzind fani pentru a-și lăuda angajamentul cu ei.

"Bună ziua, trebuie doar să vă mulțumesc oamenilor pentru toate dorințele de bine și nu am putea fi mai bucuroși, deci o datorie de recunoștință este pentru a participa la ea cu noi și de bucuria de a fi în New York City pentru Pride Day, A spus Lahren, ținând un pahar de șampanie.

Lahren și Fricke au fost unul dintre cei din iunie 2018, conform oamenilor.

Cu toate acestea, după cum a descoperit Fricke pe Instagram în martie, sa străduit să alunece în DM-urile sale încă doi ani.

Pe 20 martie, Fricke a postat pe Instagram o imagine despre el însuși cu Lahren și mesajul real imediat pe care la trimis cu exact doi ani înainte de ziua respectivă.

În inscripția fotografiei, el a scris că a sfătuit-o să "rămână solidă, să rămână consecventă cu tine și să nu-ți ceri scuze pentru perspectivele tale. Glenn Beck este o hack-ul de prisos care a fost parcurs peste cap în ultimii ani. Ești o stea pentru o judecată moderată în această națiune.

Fricke a continuat să descopere că "puteți vedea că l-am salutat în plus la cină în LA, în cazul în care ea a fost vreodată aici haha ​​... ea nu a observat niciodata / nu a reacționat niciodată și având în vedere că îmi place să-i dau poo că ea nu Nu mă reacționați Cred că este un exercițiu semnificativ că viața nu apare pe social media ... Am avut norocul să o întâlnesc în persoană la 9 luni după faptă și am profitat din plin de această ocazie.

"Aici suntem la doi ani după ce DM după aceea și ea este autentică #WCW [Femei zdrobi miercuri] adevărul mi se spune că mă simt ca o spălare completă pentru că i-am trimis în mod constant acel DM pe motiv că, după ce l-am cunoscut cu adevărat pe Tomi, nu a fost niciodată o anchetă că nu va rămâne solidă, rămâne în concordanță cu ea însăși și nu-și cere scuze că este corectă. Calitatea și persistența sunt o motivație pentru mine obișnuită ", a scris Fricke.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: