Coronavirus sange supravietuitori poate proteja contra COVID-19 - Coronavirus: ce se întâmplă cu plămânii indivizilor ", atunci când primesc Covid-19?

Medicul respirator John Wilson clarifică domeniul de aplicare al efectelor Covid-19, de la fără manifestări la boli extreme, inclusiv pneumonie

Ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Covid-19, sau coronavirusul, a început la sfârșitul anului 2019 ca o grămadă de cazuri de pneumonie cu un motiv obscur. Motivul pentru pneumonie a fost văzută ca un alt virus – grave intense tulburări respiratorii coronavirus 2, sau Sars-CoV-2. Boala provocată de virus este Covid-19.

În prezent, a anunțat ca o pandemie de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cele mai multe dintre persoanele care contract Covid-19 îndura doar moale, se răcească ca indicații.

Coronavirus sange supravietuitori poate proteja contra COVID-19

OMS spune despre 80% din persoanele cu Covid-19 recupera fără a necesita nici un tratament de specialitate. Doar în jurul unui individ în șase se dovedește a fi cu adevărat bolnav " și creează probleme de relaxare ".

Deci, în ce mod poate Covid-19 forma într-o boală progresiv autentic, inclusiv pneumonie, și ce face asta pentru plămânii noștri și restul corpului nostru?

Coronavirus supraviețuitori sânge poate proteja alții COVID-19 - este virusul influențarea persoanelor?

Gatekeeper Australia a vorbit cu prof. John Wilson, președintele ales al Colegiului Regal Australasian al Medicilor și un medic respirator.

El spune că, practic, toate rezultatele autentice ale pneumoniei componente Covid-19.

Wilson spune că persoanele care primesc Covid-19 pot fi puse în patru clasificări generale.

Cel mai puțin autenticsunt acele persoane care sunt "sub-clinice " și care au virusul cu toate acestea nu au nici o indicație.

Urmează persoanele care suferă de o boală în tractul respirator superior, care, spune Wilson, semnifică o persoană are febră și un hack și, probabil, indicații mai ușoare, ar fi migrena sau conjunctivita.

El spune: "Acele persoane cu manifestări minore sunt încă gata să transmită virusul cu toate acestea nu pot ști despre el."

Cea mai mare adunare a persoanelor care ar putea fi sigur pentru Covid-19, și persoanele destinate să prezinte la clinici de urgență și proceduri medicale, sunt persoanele care construi o gripă similare ca efecte secundare, care ar ține în mod normal, le departe de locul de muncă .''

O a patra adunare, spune Wilson, va crea o boală extremă care scoate în evidență pneumonia.

El spune: "În Wuhan, a lucrat că de la persoanele care au încercat pozitiv și au căutat asistență clinică, în general, 6% a avut o boală extremă."

OMS spune că persoanele vechi și persoanele cu probleme fundamentale, ar fi hipertensiunea arterială, probleme cardiace și pulmonare sau diabet zaharat, sunt obligate să creeze boli reale.

Coronavirus supraviețuitori sânge poate proteja alții COVID-19 - se creează pneumonie?

În momentul în care persoanele cu Covid-19 construi un hack și febră, Wilson spune că aceasta este o consecință a contaminării care sosesc la copac respirator - intrările de aer care duce aerul între plămâni și exterior.

El spune: "Acoperirea arborelui respirator este rănită, cauzând agravarea. Acest lucru deranjează astfel nervii în acoperirea traseului de aviație. Doar un pic de reziduuri poate revigora un hack.

"Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru se deteriorează, trece pur și simplu de acoperire a rutei de aviație și se duce la unitățile de comercializare a gazelor, care sunt spre finisaj ul intrărilor de aer.

"Pe șansa de a deveni viciate ei reacționează prin golirea material provocator în saci de aer, care sunt la baza plămânilor noștri."

Pe șansa de off că saci de aer, în acel moment devin agravate, Wilson spune că acest lucru provoacă o "debordant de material provocator [celule fluide și de foc] în plămâni și vom termina cu pneumonie."

El spune că plămânii care devin încărcați cu material incendiar nu pot obține suficient oxigen în sistemul de circulație, diminuând capacitatea organismului de a lua oxigen și de a elimina dioxidul de carbon.

"Acesta este motivul tipic pentru moarte cu pneumonie extremă", spune el.

Coronavirus supraviețuitori sânge poate proteja alții COVID-19 - În ce mod poate fi tratată pneumonie?

Prof Christine Jenkins, sediul Fundației Lung Australia și un medic respirator principal, a dezvăluit pentru Guardian Australia: "Din păcate, până în prezent nu avem nimic poate opri persoanele care primesc Covid-19 pneumonie.

"Indivizii sunt acum trialing o gamă largă de medicamente și suntem veseli că am putea găsi că există diferite amestecuri de virale și ostile la medicamente virale, care ar putea fi de succes. În acest moment nu există niciun tratament stabilit separat de tratamentul constant, lucru pe care îl acordăm indivizilor în serios.

"Le ventilăm și menținem nivelul ridicat de oxigen până când plămânii lor pot lucra într-un mod tipic din nou pe măsură ce își revin."

Wilson spune că pacienții cu pneumonie virală sunt în plus în pericol de a crea boli opționale, astfel încât acestea ar fi, de asemenea, tratate cu ostile la medicamente virale și anti-microbiene.

"În anumite circumstanțe, care nu este suficient", spune el de flare-up prezent. "Pneumonia a mers neabătut și pacienții nu au îndurat."

Coronavirus supraviețuitori sânge poate proteja alții COVID-19 - Este Covid-19 pneumonie unic?

Jenkins spune Covid-19 pneumonie nu este destul de la fel ca cele mai recunoscute cazuri pe care persoanele fizice sunt admise la clinici pentru.

"Cele mai multe tipuri de pneumonie pe care suntem conștienți de și că am ceda persoane fizice la clinica medicala pentru sunt bacteriene și ei reacționează la o anti-infecție.

Wilson spune că există dovezi că pneumonia provocată de Covid-19 ar putea fi deosebit de gravă. Wilson spune cazuri de pneumonie coronavirus va influența, în general, toate elementele de plămâni, mai degrabă decât pur și simplu părți mici.

El spune: "Când avem o contaminare în plămân și, în cazul în care include saci de aer, în acel moment reacția organismului este primul pentru a încerca să demoleze [virusul] și să limiteze replicarea acestuia."

Cu toate acestea, Wilson spune că acest "persoană de gardă instrument " poate fi slăbit în anumite adunări, care încorporează persoane cu afecțiuni fundamentale ale inimii și plămânilor, diabet zaharat și vechi.

Jenkins spune că, în cea mai mare parte, persoanele maturizate 65 și peste sunt în pericol de a obține pneumonie, la fel ca persoanele cu boli, de exemplu, diabet zaharat, creștere malignă sau o boală constantă care influențează plămânii, inima, rinichi sau ficat, fumători, Indigene australieni, și copii nou-născuți maturat un an și sub.

"Vârsta este indicatorul semnificativ al pericolului de deces din cauza pneumoniei. Pneumonia este în mod constant autentic pentru un individ mai stabilit și, în realitate, este folosit pentru a fi unul dintre conducătorul auto fundamentale ale morții în vechi. În prezent, avem, în general, medicamente excelente pentru pneumonie.

"Este esențial să ne aminte ma uit la faptul că, indiferent de cât de solid și dinamic ești, riscul de a obține incremente pneumonie cu vârsta. Acest lucru este pe motiv că cadrul nostru invulnerabil în mod normal, debilitează cu vârsta, ceea ce face mai greu pentru corpurile noastre să se apere de contaminări și boli.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: