FDA avertizeaza noile medicamente riscuri respiratorii - Regulatori de sănătate EE UU. Ei avertizează că medicamentele populare ale sistemului nervos pot cauza probleme de respirație periculoase atunci când sunt combinate cu opioide și anumite alte medicamente.

Administrația pentru produse alimentare și droguri a declarat joi că va adăuga noi avertismente la ambalaje pentru Neurontin, Lyrica și versiunile generice, care sunt utilizate pentru a trata convulsii, nervozitate, sindromul picioarelor neliniștite și alte afecțiuni.

Noile etichete vor avertiza medicii împotriva prescrierii altor medicamente cu întârziere a respirației, inclusiv analgezice opioide.

FDA avertizeaza noile medicamente riscuri respiratorii

Pericolele respiratorii se aplică și pacienților vârstnici și celor cu probleme pulmonare existente.

Medicamentele, denumite în mod obișnuit gabapentină și pregabalină, sunt printre cele mai frecvent prescrise în SUA. UU.

Atât prescripția, cât și utilizarea necorespunzătoare au crescut pe măsură ce medicii, spitalele și alți furnizori de servicii medicale și-au redus utilizarea de opioide pe fondul unei epidemii la nivel național.

Centrele de control al otrăvurilor au raportat o creștere a apelurilor pentru medicamente nervoase, care sunt adesea abuzate în combinație cu opioide, cocaină și marijuana.

Neurontinul și genericele conexe au fost considerate de mult timp neadictive și nu sunt urmate îndeaproape de regulatori.

Deși medicamentele nervoase nu sunt aprobate de FDA pentru durerile convenționale de mușchi și articulații, medicii le prescriu adesea pentru aceste și alte utilizări, inclusiv pentru tratamentul migrenei și afecțiunilor psihiatrice.


Angajații de vită „O” Brady din județul Sarasota au obținut un test pozitiv pentru hepatita A, spun oficialii din domeniul sănătății

Un alt caz de hepatită A a fost confirmat la un restaurant popular local.

Un lucrător cu servicii alimentare cu Beef 'O' Brady la Bulevardul Sumter 1037 din Portul Nord a testat recent pozitiv pentru hepatita A, conform DOH-Sarasota.

Oficialii din domeniul sănătății spun că cei care au mâncat la restaurant între 7 și 20 decembrie sunt încurajați să fie vaccinați împotriva hepatitei A.

Hepatita A a devenit o epidemie în zona Golfului Tampa și a statului cu peste 2.900 de cazuri confirmate în Florida din ianuarie 2018.

Virusul hepatitic A se răspândește atunci când o persoană înghițește în mod inconștient virusul din obiecte, alimente sau băuturi care au fost contaminate cu cantități mici nedetectate de fecale la o persoană infectată.

DOH-Sarasota va oferi vaccinuri gratuite împotriva hepatitei A la Centrul de Sănătate din Portul Nord, pe Calea Outreach, pe 22 și 23 decembrie, de la 10 p.m. pana la 2 p.m.

Puteți face clic aici pentru o listă completă a locurilor unde vă poate primi Hep. La vaccinuri în județul Sarasota.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: