De ce să faci "oameni buni" a fost cel mai distractiv showrunner Neil Gaiman nu vrea să mai aibă din nou.

Fanii de divertisment ocazional nu-l cunosc pe Neil Gaiman după nume, dar cu siguranță sunt familiarizați cu munca sa. Prozatorul romancier a devenit scriitor si producator a contribuit la o multitudine de proiecte de succes de-a lungul anilor, inclusiv Doctor Who, American Gods si Lucifer. Datând din zilele pre-Y2K, el a însumat peste 40 de credite combinate ca o voce în spatele scenei. Ultimul său efort: comedia Armageddon Good Omens, pe care a publicat-o inițial în 1990 și a ajuns astăzi pe Amazon Prime Video.

Omul bun, pe care l-am considerat una dintre cele mai anticipate serii noi din 2019, urmărește un demon (interpretat de David Tennant) și un înger (Michael Sheen) care a creat o legătură neașteptată pe parcursul mileniilor înainte de a se reuni pentru a încerca să împiedice sfarsitul zilelor. Alte castingi notabili includ Jon Hamm, Josie Lawrence, Adria Arjona, Michael McKean, Jack Whitehall, Miranda Richardson și Nick Offerman. Este o mulțime de talente de jucat pe ecran.

Filmul Oameni Buni showrunner distractiv Neil Gaiman

Abonați-vă la Newsletter-ul de divertisment al Observer

În calitate de showrunner, Gaiman a supravegheat fiecare aspect al noii serii și, în timp ce acesta ia oferit un nivel fără precedent al libertății și controlului creativ, ar fi putut servi și ca experiență unică.

"Da, nu am fost pus pe această planetă pentru a discuta cu cineva despre bugete nenorocite", a declarat el pentru The Verge.

Cele mai recente credite recunoscute ale lui Gaiman, cum ar fi Dumnezeii americani de altădată ai Showtime, nu sunt întotdeauna gustul orașului. Dar, crucial, ele sunt întotdeauna singulare, diferite și ciudate. Este cam la fel de departe de ofertele de difuzare și lipire a vaniliei, după cum puteți obține. Deoarece proliferarea serviciilor de streaming și a platformelor TV continuă în întreaga industrie, acest tip de varietate vocală este importantă pentru menținere. Ca atare, este dezamăgitor să auzi că Gaiman nu este prea dornic să se întoarcă la scaunul showrunnerului.

"Cred că va fi mult mai greu pentru un viitor violoncel să mă procură", a spus el. "Cred că există locuri cu siguranță unde voi fi mai ferm pe lucruri în care nu aș fi fost în mod necesar în trecut. Încă mai scriu scripturi, eu încă mai fac lucruri. Doar nu vreau să arăt din nou un lucru cu șase episoade "
Filed Under: TV, divertisment, Amazon, Jon Hamm, Doctor Who, zei americani, Michael Sheen, David Tennant, Nick Offerman

    Vedeți de asemenea: Cele 15 expoziții și miniserii pe care ar trebui să le urmăriți în această primăvară


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: