Guvernul Marii Britanii simptome coronavirus paracetamol, mai degrabă în ceea ce privește ibuprofenul pentru a trata manifestările coronavirusului, deoarece guvernul Regatului Unit recomandă oamenilor simptome de coronavirus paracetamol .

Specialiștii în bunăstare cer persoanelor fizice să nu utilizeze ibuprofenul pentru a trata manifestările coronavirusului și mai degrabă să ia paracetamol acolo unde este posibil.

Departamentul de Sănătate și Asistență Socială arată că, deși există "deocamdată nici o dovadă că ibuprofenul poate face coronavirusul (COVID-19) mai teribil", indivizii ar trebui să ia celelalte medicamente.

Cele mai recente date includ faptul că persoanele care au fost sfătuiți de către medicul lor de îngrijire primară să ia ibuprofen, sau alte inamice non-steroidiene de inflamatorii (AINS), nu ar trebui să renunțe la a lua baza de prescriptie medicala, cu excepția cazului în care a spus de PCP lor.

Ghidul logic al șefului guvernului, Sir Patrick Vallance, a oferit marți o orientare similară.

Guvernul Marii Britanii simptome coronavirus paracetamol

Utilizarea de medicamente cu privire la Covid-19 a intrat în discuție ca de târziu, după ce pastorul francez bunăstarea Olivier Veran a recomandat ca medicamente atenuante, de exemplu, ibuprofen, ar putea refuza contaminarea.

Vorbind în fața Comitetului de Sănătate și Asistență Socială, Sir Patrick a declarat: "Modelul ibuprofen - ar putea fi, eventual, corect, nu am cea mai vagă idee - cu toate acestea activitatea rezonabilă este de stat nu-l ia chiar acum, să ia ceva diferit - paracetamol sau ceva."

General Health England este în urma avocat samed ca DHSC, în urma dezordine prealabilă.

"Un foarte multe persoane cu Covid-19 va avea o boală blândă și câteva persoane ar putea avea nevoie să ia medicamente, de exemplu, paracetamol sau ibuprofen, pentru a ajuta cu temperatura ridicată, migrenă și diferite chinuri; în mod constant să adere la liniile directoare cu privire la numele de pe sansa de pe care le luați aceste prescripții și nu depășesc porțiunea exprimată", a spus PHE.

Într-un anunț, Reckitt Benckiser, creatorii de Nurofen, a declarat: "Reckitt Benckiser știe despre răspândirea continuă a datelor, în cea mai mare parte prin intermediul canalelor de viață bazate pe web, cu privire la utilizarea de steroizi și atenuante non-steroidiene (AINS ) elemente, inclusiv ibuprofen, pentru ușurarea indicațiilor Covid-19.

"Bunăstarea cumpărătorului este principala noastră nevoie. Ibuprofenul este un medicament înrădăcinată, care a fost utilizat în siguranță ca o febră de auto-îngrijire și reductor de agonie, amintindu-și pentru boli virale, de peste 30 de ani.

"În prezent nu acceptăm că există dovezi logice demonstrate care să conecteze utilizarea ibuprofenului la perturbarea Covid-19.

"În mod similar ca în orice medicament, ne-ar aminti cumpărătorilor și tutorii lor de a utiliza în mod deliberat și să adere la direcțiile date cu privire la gruparea și în broșura de date pacientului. În eventualitatea că aveți orice preocupări suplimentare adresa furnizorul de servicii umane.

"Ca o asociație atentă, condusă de știință, ne asociem cu OMS (Organizația Mondială a Sănătății), EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) și alți specialiști în bunăstarea cartierului. Vom transmite orice date suplimentare sau direcție vitală pentru utilizarea protejată a elementelor noastre în urma oricărei astfel de evaluări."

Guvernul Marii Britanii simptome coronavirus paracetamol

Franța limitează oferta de paracetamol din cauza Covid-19

Franța restricționează în prezent oferta de paracetamol la doar câteva pachete pentru fiecare individ - fără o soluție de specialitate - ca indivizii încărca pe medicamente în timpul covid-19 de urgență.

Începând de astăzi (marți 18 martie) specialiștii în droguri pot fi lăsați să vândă o cutie de paracetamol (de 500 mg sau 1g comprimate) unei persoane care nu are manifestări; și două cutii pentru cineva introducerea efecte secundare, de exemplu, chin sau febră.

Specialiștii de droguri vor avea, în orice caz, opțiunea de a da sume suplimentare pentru persoanele cu un remediu GP pentru medicamente.

Măsura a fost raportată de organizația națională de securitate a medicamentelor l'Agence Nationale de Sécurité du Médicament (ANSM). Acesta a spus că a fost prompting experți clinici și magazine de droguri pentru a "nici aproba, transmite, nici stoc aceste medicamente inutil " .

Măsura vine după ce preotul francez olivier Véran a avertizat că administrarea de medicamente atenuante, de exemplu, ibuprofen sau cortizon - observate în mod regulat ca opțiune sau analgezice "proporționale" la paracetamol - ar putea într-adevăr să scadă Covid-19 Contaminare.

Boli irezistibile pro la Spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, Alexandre Bleibtreu, a clarificat faptul că paracetamolul nu acționează în echivalent a fost ca ibuprofen sau cortizon, și de-a lungul acestor linii nu prezintă pericole similare din cauza Covid-19 .

În declarația sa, ANSM a declarat: "Reamintim pacienților să utilizeze paracetamolul. De fapt, împotriva inflamatorii - inclusiv ibuprofen - poate voal o boală, și probabil deranjez în cazuri specifice."

Fie că, după se poate, a inclus: În cazul în care sunteți chiar acum luați recomandat ibuprofen sau cortizon, nu opriți tratamentul, și consiliere medicul dumneavoastră de îngrijire primară, dacă fundamentale .

ANSM a avertizat în plus că, în ciuda faptului că paracetamolul este "un medicament protejat și viabil"," luând o cantitate excesivă de poate provoca leziuni hepatice grave. Acesta a inclus faptul că pacienții ar trebui să ia în considerare în mod constant porțiunea exprimată (pe ambalaj), și se lasă timpul exprimat pentru a merge între doze.

În cazul în care aveți încredere că sunt distruse, nu merg la clinica medicală sau vizitați specialist cartier ca s-ar putea păta altele. Mai degrabă sunați la specialistul din cartier și luați paracetamol pentru febră. Încercați să nu luați medicamente atenuante, de exemplu, ibuprofen sau cortizon pentru a trata indicațiile potențiale de Covid-19 ca acestea ar putea intensifica într-adevăr contaminarea.

Pe sansa de pe care le-ați întors de pe un teritoriu de mare pericol, inclusiv China (teren China, Hong Kong, Macao); Singapore, Coreea de Sud, Iran sau districtele Lombardia și Veneto din Italia, și manifestările prezente ale bolilor respiratorii, de exemplu, febră, hack, probleme de respirație în interiorul 14 zile de la sosirea dumneavoastră, apel gp din apropiere.

Încercați să nu mergeți la clinica medicală din apropiere sau specialist, sau sunați la numărul Samu 15 în afară de într-o criză autentică, periculoasă.

O administrare gratuită a liniei telefonice de caniculă poate răspunde la întrebările dumneavoastră cu privire la coronavirusul Covid-19 constant, 24 de ore în fiecare zi, 7 zile pe săptămână: 0800 130 000. Nu poate oferi îndrumare clinică.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: