Houston Rodeo anulat pacient coronavirus participant la Rodeo cookoff în februarie - Stare de urgență de sănătate a declarat în Houston, Harris County.

Restul de animale Houston Show și Rodeo a fost anulat miercuri ca oficialii din ambele Houston și Harris County declara o urgență de sănătate.

Conform unei alerte din aplicația Houston Rodeo, terenul de la NRG Park va fi închis începând cu ora 16:00.

Houston Rodeo anulat pacient coronavirus participant

Houston Primarul Sylvester Turner a declarat că noul caz prezumtiv pozitiv de coronavirus, care a fost raportat marți în Montgomery County nu a fost legată de călătorie internaționale, și nu a existat dovezi de răspândire a comunității în acest caz. Aceasta este ceea ce a dus la decizia de a anula Rodeo, turner a spus.

"Această decizie nu a venit cu ușurință", a spus Turner.

Harris County Judecător Lina Hidalgo a spus că se crede că Montgomery County coronavirus pacient, identificat doar ca un om în 40 de ani, care locuiește în Montgomery County, a participat la gratar cookoff la Rodeo vineri, 28 februarie. Ea a spus epidemiologii sunt de lucru pentru a reface pașii pacientului și de a determina dacă pacientul a avut simptome atunci când participă la eveniment.

În funcție de numerele de prezență rodeo, au existat 73433 de persoane care au participat la "Campionatul Mondial Barb-B-Que Contest", vineri, 28 februarie. Numărul total de prezențe pentru acea zi a fost de 77.632.

Oficialii au spus că oamenii care au intrat în contact strâns cu pacientul din Montgomery County și locuiesc în Montgomery County au fost plasați într-o carantină de 14 zile. Oamenii care locuiesc în afara Montgomery County, care a intrat în contact cu pacientul sunt transmise la departamentele lor locale de sănătate pentru orientare, au spus oficialii.

Rodeo a fost programat să ruleze până la 22 martie.

Un total de 14 cazuri de COVID-19 au fost raportate oficial în zona Houston - două cazuri în Houston, cinci cazuri în Harris County, șase cazuri de Fort Bend County și un caz în Montgomery County.

X

Houston Rodeo a anulat temerile cu privire la noul coronavirus continuă să se răspândească în Texas

Este o altă lovitură culturală și economică devastatoare pentru un stat care a confirmat mai mult de 30 de cazuri de virus. Anul trecut, evenimentul a atras peste 2,5 milioane de participanți.

Ca Texas continuă să se lupte cu răspândirea COVID-19, oficialii Houston au anulat restul de cel mai mare eveniment anual al orașului, Houston Livestock Show și Rodeo.

Anunțul a fost făcut miercuri pe fondul unei declarații de urgență de urgență de șapte zile în cel mai mare oraș al statului, care vine după ce statul a văzut primul caz suspectat de răspândire a virusului de către comunitate în comitatul Montgomery din apropiere. Este o altă lovitură devastatoare economice și culturale la un alt oraș major Texas ca de stat - care are mai mult de 30 de cazuri confirmate - continuă să sufere impactul coronavirus roman. Vineri, Austin anulat de Sud de sud-vest, festivalul internațional anual de muzică, tehnologie și film, care aduce sute de mii de oameni din întreaga lume în capitala statului în fiecare martie.

Acum, toate ochii sunt pe San Antonio, a cărui sărbătoare anuală Fiesta - o sindrofie mai mult de o săptămână citywide - este încă pe pentru acum, primarul Ron Nirenberg a declarat miercuri.

"Pentru aceia dintre noi care sunt texani prin intermediul și prin, și din zona noastră, din regiunea noastră, știi cât de mult ne place Houston Animale Show și Rodeo. Știți că această decizie nu a venit ușor", a declarat miercuri primarul Sylvester Turner într-o conferință de presă. "Dar sănătatea și siguranța oamenilor din regiunea noastră este primordială."

Anularea jefuiește Houston de o parte nespusă a avantajului economic enorm adus în fiecare an de eveniment. Anul trecut, sărbătoarea de 24 de zile a generat 391 milioane dolari în activitatea economică în zona houston mai mare și a atras mai mult de 2,5 milioane de vizitatori.

În acest an, sute de mii de oameni au participat deja la eveniment, care a început oficial 2 martie. Un participant, Houston-oficialii zona a declarat miercuri, pare să fi fost montgomery county om care oficialii locali suspecta ar putea fi primul caz cunoscut de răspândire a comunității a virusului. Harris County Judecător Lina Hidalgo a declarat oficialii cred că a participat la un eveniment gratar 28 februarie, dar nu sunt sigur dacă el a fost prezintă simptome la momentul respectiv.

Este un caz similar cu SXSW, care a adus un record de 356 de milioane de dolari în 2019 - și ale cărui efecte economice din aval sunt deosebit de critice pentru lucrătorii cu salarii mici din oraș. Pentru a blunt impactul anulării, primarul Steve Adler și alți oficiali locali îndemnat localnicii să iasă și să sprijine întreprinderile locale, în special lucrătorii cu vârf lovit greu, și, de asemenea, laminate stand cu Austin Fondul.

Mizele sunt la fel de mare în San Antonio, unul dintre cele mai mari orașe ale statului - care, din cauza apropierii sale de Baza Aeriană Lackland, a fost împins în dezbaterea despre să păstreze Texans în condiții de siguranță de la răspândirea virusului. Oficialii continuă să monitorizeze situația, dar până acum, Fiesta urmează să înceapă la începutul lunii viitoare.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: