Jennifer Hudson primul film biografic teoretic Aretha Franklin: Ce vrei tu, Jennifer Hudson l-a obținut, în prima pagină a viitorului film biografic Aretha Franklin.

Regizat de Liesl Tommy, Respect îl interpretează pe Hudson ca legendă sufletească, în urma ascensiunii sale faimoase încă din copilărie cântând în biserica tatălui său.

Jennifer Hudson primul film teoretic biografic Aretha Franklin

Teaserul nu dezvăluie cu adevărat nimic, dar aruncă o privire și aude Hudson redarea perfectă a blockbuster-ului lui Franklin, „Respect”.


Transformă-ți difuzorul Alexa preferat sub 10 USD!

Admite-l. Una dintre cele mai grave senzații este aceea de a lansa o nouă versiune a unui produs pe care tocmai l-ai cumpărat. De câte ori ați auzit „Nu, nu cumpărați acum un iPhone nou! Unul nou va ajunge în septembrie”.

Poate așa te-ai simțit când au apărut difuzoarele inteligente Echo pentru prima dată. Poate că tocmai ai fost de acord cu un vorbitor mare, scump și apoi ai venit acel vorbitor care ți-a vorbit cu adevărat. Ei bine, dacă ai sperat să obții un Echo care să-ți salveze fața și să folosească vechiul tău difuzor, acum poți avea ambele.

Amazon are intrarea Trobo acum la vânzare cu 25 de dolari off, așa că costă doar 9,99 USD. După ce vă conectați la difuzorul dvs., veți avea toate avantajele Alexa, fără preț.
Rise of Skywalker: Ninja îl învață pe Mark Hamill căile Fortnite

Ninja și Luke Skywalker, Mark Hamill, s-au întâlnit pentru un episod Xbox Sessions pentru a juca Fortnite.

În efortul de a promova Winterfest-ul Fortnite, starul Mixer Ninja s-a întâlnit cu Mark Hamill și familia sa pentru a prezenta un conținut nou.

Este demn de remarcat faptul că aceasta a fost prima dată când Hamill a jucat cu Fortnite, astfel încât Ninja a trebuit să dea mult antrenament. Din fericire, el a fost mai mult decât pregătit pentru sarcină și a putut să-i arate lui Hamill frânghiile, astfel încât să nu piardă prea mult.

La pereche li s-a alăturat perechea de streamer a lui Mixer, Simby, și au arătat cu toții noile caracteristici, împreună cu oferirea unui traseu dificil pentru Hamill. Este greu să te aștepți mult de la el de la prima piesă, dar, sincer, ar fi putut face mult mai rău decât el.

Ninja a trebuit să-i arate unde se află bara de protecție potrivită pe controlerul Xbox One și să explice cum a funcționat Reboot Vans, dar Hamill a aflat rapid, așa cum a făcut Luke Skywalker când s-a antrenat cu Yoda pe Dagobah.

Surprinzător, la sfârșitul sesiunii de joc, Hamill a spus că își dorește cu adevărat să continue să joace pe Fortnite în viitor.

"Mi-a fost teamă de ceva care s-a făcut realitate acum și că acum când am jucat asta, vreau să joc mai mult", a spus el. „Și nu am suficient timp”.

Hamill este un om destul de ocupat, deoarece are multe roluri în actoria vocală și are un nou film de promovat în Star Wars Episodul IX: Rise of Skywalker.

Pentru fanii care speră că acest episod special din Xbox Sessions a dus la Fortnite să adauge o mască Luke Skywalker, se pare că putem să ne odihnim aceste vise.

Cu toate acestea, conținutul Star Wars nu se termină dacă scurgerile trebuie să treacă.

O mască Kylo Ren s-a scurs complet cu o selecție și pare a fi cel mai recent conținut Star Wars care a lovit jocul.


TFUE explică de ce jucătorii care controlează pot domina Fortnite în orice interval

Turner „TFUE” Tenney este unul dintre cei mai cunoscuți jucători și streameri profesioniști Fortnite din lume, după ce a întâlnit jucători care utilizează controlori în timpul showdown-ului de caritate al comunității Twitch Rivals din 19 decembrie. 21 de ani a explicat cât de puternice sunt gamepads-urile în popularul titlu Battle Royale.

Războiul dintre jucătorii de control și cei care folosesc tastatura și mouse-ul a fost un subiect fierbinte în rândul profesioniștilor și streamer-urilor Fortnite. Mulți susțin că obiectivul de a-i ajuta pe cei care folosesc un gamepad este prea puternic și de a le oferi un avantaj semnificativ în filmări trăgând privirea spre capul adversarului.

După ce a întâlnit dușmani în timpul comunității de confecționare a comunității Twitch Rivals, folosind betisoare în loc de mouse, TFUE a explicat de ce jocul împotriva celor care folosesc controlerul poate fi atât de dificil, dând o idee despre cum pot fi acestea. periculoase.

Jucând cu fanii care și-au câștigat șansa de a concura în Showdown cu el, TFUE și echipa sa au fost atacați de o echipă cu un jucător de control, ucigând unul dintre coechipierii săi cu doar patru gloanțe de trimis. întoarce-l pe ecranul camerei principale. . După ce au discutat acest lucru, spectatorii au întrebat dacă dușmanii care folosesc gamepads sunt într-adevăr atât de dificil de jucat, iar jucătorul profesionist a explicat cum două configurații diferite le pot oferi beneficii unice.

"Am fost victima acestui lucru de multe ori, dar este într-adevăr atât de rău?" a întrebat o dată coechipierul său, în timp ce TFUE a râs ca răspuns. „Ei bine, asta depinde”.

"Este ca două sarcini utile diferite sau jucători de control. Există jucători liniari și jucători Legacy. Pe termen lung, Legacy este ca, regizul nebun spart, iar Linear are urmăriri nebunești."

Legacy și Linear sunt două configurații diferite ale șoferului, cu moștenire care acționează ca asistență a gamepadului și sensibilități în joc incluse în lansare pentru cei care sunt obișnuiți cu ei și nu doresc să se schimbe. Linear oferă mai mult control asupra acestor configurații, cu o mai mare sensibilitate de editare și creare, cu modificări ale operațiunii de asistență indicatoare, pe care mulți credeau că ar fi un beneficiu atunci când a fost lansată în octombrie.

Cu aceste două opțiuni care oferă avantaje în luptă de lungă durată sau, respectiv, în sferturi închise, există o setare pe care jucătorii de controlori o pot folosi indiferent de stilul lor de joc, ceea ce îi va ajuta atunci când caută Victory Royales, cele periculoase indiferent de distanță.

În timp ce mulți cred că asistentul care vizează ajută jucătorii să controleze, ei sunt încă într-un mare dezavantaj în Fortnite, prin faptul că nu numai tastatura și mouse-ul oferă indicare și mișcare mai precise, dar permit și o construcție mai precisă și editare mai rapidă prin simpla mișcare a mouse-ului. că tastele simple nu pot fi replicate.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: