Jockey India lanseaza campanie anunturi feelslikesong: Campania este concepută de L & k Saatchi & Saatchi.

L & k Saatchi & Saatchi lansează o nouă campanie TVC pentru Jockey India #FeelsLikeSong. Noua campanie este construită pe ideea că atunci când porți Jockey, consumatorul este suficient de confortabil pentru a intra într-un dans. Prima campanie de tip "Jelly Like Jockey" creată de L & K Saatchi & Saatchi în 2016 a arătat că tinerii bărbați și femei danseră la "Feelin 'Good" de la Nina Simone. Noua campanie ia această idee înainte frumos cu situații noi și medii diferite și un alt cântec clasic de dansat, "Fever".

"Campaniile" Se simte ca jockey "sunt create pentru a consolida propunerea de bază a potrivirii și confortului gama noastră de bază de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, în timp ce asigurarea brandului continuă să creeze relevanță și afinitate cu tinerii", MC Cariappa, președinte, marketing, Jockey India, a spus.

Jockey India lanseaza campanie anunturi feelslikesong

Filmele arată că bărbații și femeile se întâlnesc cu o zi obișnuită de rutină atunci când ajung în spațiul lor de sus, un spațiu confortabil datorită îmbrăcămintei lor de interior Jockey și intră într-un dans, indiferent unde sunt. Filmele prezintă muzică de dans contemporan amestecată cu stil de dans și street dance, inclusiv jookin. Dansurile sunt coregrafate de Ayesha Orange cunoscute pentru munca ei cu filmele Austin Powers. Filmele au fost regizate de Hans Emanuel și au fost împușcați în Los Angeles, CA. Două dintre cele cinci TVC-uri sunt deja online și on-line.

Pentru Debarjyo Nandi, vicepreședinte senior, L & K Saatchi & Saatchi, campania rezonează cu propunerea de marcă și de produs. "O idee care se potrivește ca un cântec cu produsul și marca, un cântec clasic, locații iconice americane, dansatori uimitori, un coregraf celebru, un cinematograf neobosit, un director energetic și un client vreodată susținător. ingrediente care ar fi putut crea numai magie ", a adăugat el.

Jockey, brandul american de îmbrăcăminte de interior și de îmbrăcăminte, a fost ocupat anul trecut, lansând Jockey Woman, Athleisure și Jockey Juniors. În timp ce introduc noi game în gama de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei și această campanie este creată pentru aceste noi game de îmbrăcăminte interioară.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: