Filiala de măsline a lui Katy Perry, dovedită, a salvat prietenia lui Taylor Swift.

Curățirea ulterioară este de mâncare.

Sunați-i pe șerpi, lupta Taylor Swift-Katy Perry pare să se încheie oficial. Dupa ce a luptat impreuna cu dansatorii de rechini, cu snuburile Met Gala si cu un videoclip care merita sa aiba propriile efecte speciale Oscar, Taylor pare sa fie gata sa lase deoparte sangele rau. Playlistul Apple Music, care a fost creat de Taylor, cunoscut pentru alegerea melodiilor perfect pentru "petrecerile de dans bucătărie", tocmai a adăugat superstarul cunoscut pentru aducerea artificiilor.

Kate Perry dovedeste salvarea prieteniei Taylor Swift

Katy Perry a câștigat strigătul ei cu niște cercetări vechi vechi. Într-un interviu acordat lui Elle în 2019, Taylor și-a dezvăluit rețeta preferată: spaghetele lui Ina Garten. Deci, când Katy ia trimis lui Taylor un pachet imens de ramuri de măslini complet cu propria notă de scuze, Taylor nu a putut ajuta decât să posteze un eveniment incitant pentru Instagram într-o ofertă de pace pe care internetul nu putea să nu mai vorbim. Cum de a ști Katy știu paste de frunze de măsline poate condiment orice rețetă? Katy era probabil mai simbolic, dar armistițiul a stârnit deja zvonuri despre un duet.

Dacă sunteți o adevărată Swiftie, ați urmărit toate sugestiile lui Taylor cu tematica Instagram care au dus la ultimul ei album, T7. Cea mai recentă actualizare a culorilor sale, în care Meredith a surprins atenția lui Katy, a simțit-o ca și cum urmașii ei se întrebau dacă o colaborare a fost făcută. Potrivit membrilor ambelor baze fan, Katy și Taylor au postat același tip de conținut în același timp. Dacă Taylor postează un palmier, Katy postează un palmier. Ditto cu flamingos din plastic.

S-ar putea doar să se comporte ca California Girls, dar se pare că Taylor este gata să-i dea lui Katy una dintre strigătele ei. Pentru a sărbători noul ei cântec "ME!", Taylor a postat o playlistă a melodiilor preferate pe Apple Music.

"Tot ceea ce se întâmplă cu noi este doar o parte dintr-o poveste pe care o vom spune într-o zi. Aceste melodii sunt coloana sonoră a povestii mele în acest moment. Îmi place acest playlist pentru petreceri de dans bucătărie, acasă lungi acasă, reflecții soaked sau agresive bopping. Toate melodiile au fost iubite și apreciate de ME! "A scris Taylor în descrierea playlistului.

Lista celor 40 de melodii, printre care "New Juice" de la Lizzo și "Gândul despre tine" de la Ciara, a adăugat "Never Really Over" de Katy Perry în dimineața premierei sale. Imnul de rupere se află în prezent pe locul # 13 pe postul de ascultare aprobat de Taylor, imediat sub clatite "Lăcustă" de la Lany.

Fanii au început deja să sară pe vagonul Taylor-Katy, dar suntem doar entuziasmați că s-au întors împreună pentru tratamentul nostru preferat de distrugere: mâncare.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: