Mananca distractie pacientii suferind diabet - Doar fiți inteligent în privința: Apoi aveți diabet și muriți pentru mâncatul afară. Cine spune că nu poți? Doar fiți conștienți de mâncarea pe care o comandați și faceți alegeri înțelepte.

Toată lumea îi place să ia cina din când în când. Acesta rupe monotonia gătitului și oferă o schimbare binevenită într-o viață previzibilă. De asemenea, cine nu vrea să încerce tariful delicios pe care îl au cele mai multe restaurante? Dar dacă aveți diabet, trebuie să vă fie cu adevărat dificil să mâncați afară. Majoritatea alimentelor sunt încărcate cu zaharuri ascunse și carbohidrați nesănătoși. Chiar și așa-numita mâncare sănătoasă în restaurante și cafenele poate să nu fie la fel de sănătoasă. Desigur, asta te face să te gândești de două ori înainte de a planifica o noapte și de a cere ceva.

Dar dacă ești diabetic, nu înseamnă că nu te poți bucura de lucrurile mărunte din viață. Desigur, puteți mânca afară. Dar trebuie să o faceți inteligent și să ordonați lucrurile corecte. Există, de asemenea, anumite lucruri pe care ar trebui să le evite în timp ce mănânci la cină dacă ai diabet. Dacă nu sunteți sigur, puteți cere întotdeauna ospătarului și acesta vă poate ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză.

Mananca distractie pacientii suferind diabet

Iată 8 alimente obișnuite pe care le puteți găsi într-o varietate de restaurante pe care veți dori, în general, să evitați comanda.

Coș de pâine

Este obișnuit ca un ospătar să comande un coș de pâine fierbinte în multe restaurante. Indiferent dacă sunteți la un restaurant italian cu pâine de usturoi sau un bistrot francez cu baguette feliate, treceți prin coșul de pâine, deoarece este încărcat cu carbohidrați inutili care într-adevăr nu o vor sati, dar vă vor crește nivelul de glicemie.
Salate cu ingrediente dulci sau salate

Salatele cu fructe bogate în carbohidrați și pansamentele dulci pot constitui o tonă de zahăr, suprapunând beneficiile pozitive pentru legume pentru sănătate. În schimb, optează pentru salate cu articole și garnituri mai gustoase sau doar o salată de casă cu lămâie și ulei de măsline.

Băuturi zaharoase

Dacă aveți diabet, veți dori să evitați sodă, cocktailuri dulci și sucuri de fructe atunci când ieșiți la cină. Apa este întotdeauna cea mai bună alegere, dar dacă doriți ceva mai mult, optați pentru ceva precum ceaiul înghețat fără zahăr cu un îndulcitor fără zahăr. Dacă doriți să comandați o băutură alcoolică, întrebați dacă restaurantul vă poate oferi o versiune „slabă” a cocktailului, care este în general mai puțin zahăr decât versiunea obișnuită.

Sosuri dulci asiatice

Sosurile asiatice, cum ar fi sosul teriyaki sau sosul de portocale pot fi încărcate cu zahăr și provoacă o creștere semnificativă a glucozei. Cereți un însoțitor de sos de soia în loc de sosuri dulci și, dacă nu sunteți sigur dacă sosul va fi dulce sau nu, cereți restauratorului să-l lase deoparte.

Pui, carne de pește sau carne

Oricât de tentante sunt puiul parmesan sau peștele și chipsurile, veți dori să evitați aceste feluri principale de pâine dacă aveți diabet. În timp ce porția sau porția de pește a mesei nu este rea, cel bătut afară este bogat în carbohidrați. În schimb, alegeți pui la grătar sau pește la cuptor cu multe legume.

păstrăv

Dacă luați masa la un restaurant mexican, este obișnuit să găsiți tacouri, burritos și quesadillas înfășurați în tortillas. Această componentă bogată în carbohidrați trebuie evitată la fel de mult ca orezul mexican în bandă. Dacă nu puteți comanda o opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați precum o salată de taco, comandați tacuri moi și mâncați doar umplutura care se află în interiorul tacosului.

cartofi prăjiți

Acest amidon bogat în carbohidrați este, de obicei, oferit cu aperitive, precum burgerii și sandwich-urile, dar cu siguranță ar trebui să îl evitați atunci când aveți diabet. Același lucru este valabil și pentru cartofii prăjiți, care sunt și o latură obișnuită a burgerilor și a sandvișurilor. În schimb, comandați o salată de casă sau fructe proaspete.

Sos la gratar

Sosul la gratar este în general încărcat cu zahăr, așa cum sunt unele sosuri asiatice menționate mai sus. Dacă vă aflați la un restaurant cu friptură sau carne, asigurați-vă că comandați carnea nu este acoperită sau acoperită în niciun sos de grătar, deoarece acest lucru poate provoca o creștere semnificativă a nivelului de zahăr din sânge.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: