Noi cantareti defileaza Festivalul Glastonbury Live: Babymetal Efectuați cu noul cântăreț Live la Festivalul Glastonbury.

Partea Yuimetal de la Babymetal la lăsat pe fani să se gândească dacă trupa ar putea reveni vreodată în fața unui trio. Imaginea sa transformat acum într-un pic mai clar, așa cum un alt artist a interpretat cu Babymetal la concerte în curs de desfășurare în Japonia și Marea Britanie, cu una dintre spectacolele care au avut loc la sărbătoarea Glastonbury.

Simbolurile metalice kawaii au jucat un set de opt tonuri la festul uimitor, aparând o melodie nemaiauzită, dar titlul acelei piese nu a fost descoperit și în prezent filmul nu poate părea la suprafață. Alte piese noi au fost, de asemenea, în centrul festivalului, inclusiv "Dad Pa Ya !!", care a fost descărcat la sfârșitul lunii iunie și poate fi vizionat în videoclipul de dedesubt.

Clopotul demonstrează un trio de femei de frunte, cea mai actuală parte fiind Riho Sayashi de la adunarea japoneză Pop Morning Musume, pe un Kerrang! raport. Cu toate acestea, bebelusul nu pare să facă în prezent o proclamație oficială, afirmând că Sayashi este, fără îndoială, cel mai proaspăt individ din adunare.

Pe măsură ce noi single-uri s-au vărsat în cursul ultimului an, a fost clar că Babymetal a complotat urmărirea până în 2016 la Metal Resistance. Cuvântul a ieșit printr-o interfață web Amazon U.K., care a descoperit cea de-a treia înregistrare a adunării, va fi intitulată Metal Galaxy și că va atinge baza pe 11 octombrie.

Noi cantareti defileaza Festivalul Glastonbury Live

În ciuda acestor rapoarte, nicio autoritate nu a provenit de la Babymetal în ceea ce privește înregistrarea.

Agalloch

Dezintegrarea lui Agalloch în 2016 a lovit puternic fanii. Grupul de patru din Oregon a idealizat mixul de componente uimitoare ale oamenilor și metalul întunecat obișnuit, cu un impact sinergie enorm. Exercițiul impecabil al studenților "Mantle" a împins adunarea în lumina reflectoarelor subterane, în timp ce membrii publicului se întrebau în măreția sa grandioasă. Stilul lor creativ a avut o influență progresivă în lumea scandaloasă a metalului, deoarece acte diferite s-au alăturat cu promptitudine din ce în ce mai acustice, sintetizate de societate, în sfera lor de măiestrie.

Amon Amarth

Pentru o lungă perioadă de timp, Amon Amarth se luptase în subteran, batrandu-și lumea cu un metal melodic intens și cu gloria epică a legendei vikinge. Când au emis "With Oden on our Side" în 2006, suedezii au obținut, în cele din urmă, spargerea lor enormă și au rămas evenimentele de ansamblu importante din acel moment. În timp ce indicele lor din spate este iubit, producția lor ulterioară a strâns cea mai mare parte a considerației, în timp ce Amon Amarth respira viața în visul lor expresiv în fața unei audiențe cu lupte viking și un monumental norvegian de trestie cu bastoane lungi. Bine, și dacă vreunul dintre voi posedă un corn de băut, puteți mulțumi acestor oameni pentru avansarea!

Pe patul de moarte

Cu nu-metal comandând porțiunea din spate a anilor '90 și în noile mii de ani, nu era altceva decât dificil să percepem un motiv pentru care metalul general a fost redus. Vechile căi lipseau în totalitate, iar restul pluteau în subteran, grupurile extraordinare împingând limitele lor foarte diferite. Metalcore a fost un murmur de ajutor, respirând viața nouă în metal, intercalând rău-la-os și o mulțime de componente obișnuite, pentru a fi specific ton. Pe măsură ce m-am îndreptat, se aflau printre inundațiile care se aflau în această explozie complicată, apărând capacitatea de a coborî, bate și coborî în minute triumfătoare. Versurile lor au dat satisfacție celor mai întunecate minute ale vieții pentru membrii audienței și i-au cerut să se dovedească a fi cei mai buni,

Retrasat pentru Sevenfold

Retaliți pentru Sevenfold sunt unul dintre cele mai mari exemple ale secolului 21 de depășire a adversității. Sunetul inițial al formației a fost stabilit în metalcore, care a detonat foarte mult când tinuta Orange County a atins baza pe scenă. Ei, pe termen lung, și-au vărsat rădăcinile trecătoare progresiv și au găsit sunetul care este în prezent sinonim cu adunarea, în timp ce M. Shadows sa dovedit a fi progresiv pozitiv cu privire la cântatul său perfect. A7X ia cântecele gemene de metal copleșitor convențional, a infuzat o mentalitate avansată și a încântat într-o vocație încă în creștere ca una dintre cele mai mari grupuri de metal de nouă mii de ani.

Babymetal

Aproape toate grupurile sunt la fel de polarizante ca și adolescentele japoneze în adolescentă. Unii distrug adunarea pentru a fi un produs fabricat din industrie, dar nu fi înșelat; nu există muzicieni leneși aici. Trupa de susținere a lui Babymetal prezintă hack-uri specializate, în timp ce tânăra doamnă trio lucrează cu un număr mai mare de capcane decât o cutie de lupte și o expoziție amenajată. Metalul depinde frecvent de imagine și de scenă pentru a susține muzica, care sunt caracteristicile Babymetal, fără îndoială, au.

Aristocrată

Noblewoman sunt una dintre acele grupuri care refuză pur și simplu să fie aranjate sau clasificate în limitele strânse ale etichetelor de fel. În timp ce sunetul lor este înclinat mai târziu spre partea de piatră, există încă componente ale rădăcinilor lor metalice într-o mare parte din jocul de plumb. Înainte de a emite "galben și verde", sunetul "baroneei" a fost un amestec de slime și nu-nonsens (la fel ca Mastodon), comparând minutele cele mai grele cu curățările bruște ale lui John Baizley și cu capcane melodice.

Behemoth

Dupa ce a scos-o in subteran timp de aproximativ 10 ani, proeminenta intunecata a metalelor Behemoth se inalta cu sosirea "scufundarii" in 2004. Din cauza vanatorilor care au fost incarcati ca "Sclavii servesc" si "Depasesc totul" Controlul global al adunării poloneze a fost în cele din urmă în plină desfășurare. Găsirea unui loc pe linia Ozzfest din 2007 a dus pur și simplu arta lor răutăcioasă la majoritate, iar atunci când au revenit după lupta împotriva leucemiei lui Nergal, ei și-au întins lucrările perfecte, "The Satanist". Nu a fost nici un moment preferat pentru Behemoth în ziua de azi și adunarea și-au mărit spectacolul live, atârnat în tinuta distopică, pe măsură ce ei continuă cu frenezia lor de brutalitate concepută în impety.

Între cei îngropați și Mine

Între Buried și Me s-au înscris în clasificarea metalcore în timpul vocației lor inițiale, dar, în general, și-au arătat dinamismul dezaprobat de așteptări. Acest gând a mers la marginea sângerării din colecția de salt înainte "The Frozen North" și sa extins de zece ori la doar doi ani după ce a fost descărcat "Hues" -ul fundamental. Colectia a fost incontrolabil de cerebrala, de strivire, impreuna cu un impact real cu viata, uimitor de membri de audienta cu domenii atente care a tremurat cu indiciile melodice gigantice impotriva metodologiei cadenced mai tumultuoase. Continuând în speranța de a se provoca și de a-și extinde punctele de vedere (a se vedea "Eclipticul inconștient 2015" al lui 2015), BTBAM rămâne un standout printre cele mai energizante adunări de metal ale secolului XXI.

Descendența lui Bodom

După două colecții splendide din Copiii din Bodom din Finlanda, tinerii au intrat în noile mii de ani (și la maturitate) cu exemplarul "Urmăriți-l pe cel care a făcut-o acum". La momentul când metalul a fost comandat prin scor, Bodom evita modelul cu distrugerea neoclasică de la principalul Alexi Laiho și tastatura Janne Warman. Cu un pizazz pentru piesa de melodie dominantă, au fost un alt sunet, un metal extraordinar, care a fost apudat de armatele imitatorilor.

A adera

Metalcore este un stil care a luat diverse sunete de-a lungul anilor. Alatura-te nu sunt respectate alaturi de celelalte "New Wave of American Band Heavy Metal" taiate dintr-o scena similara, dar sunt la fel de elementale. Colectia lor "Jane Doe" este apreciata ca fiind una dintre zeniturile muzicii coplesitoare in noile mii de ani, iar Converge si-au mentinut pionierii pe propriile lor trasee de defalcare a obligatiunilor, batuturi de schimbari, riff-uri distruse si apropieri riscante.

Susținerea filonului

În timp ce metalul întunecat a cunoscut o inundație remarcabilă în Europa, înclinația nu a fost deloc împărtășită în S.U.A., unde stilul a rămas un produs subteran atent profund. Acest lucru sa schimbat odată cu Cradle of Filth, care a oferit o interpretare nouă a stilului cu sugestii gotice și urletul de ceai al lui Dani Filth. "Nymphetamine" a văzut ascensiunea trupei, pe măsură ce fani au alergat cu entuziasm la inventarul din spate pentru a găsi bijuterii precum "Nebunia și Bestia" și "Midianul". Demonstrația engleză a format un alt sunet în 2015, "Mallet of the Witches", un coleg de fani respectând idealul CoF și ei rămân pe un uptick.

Dethklok

Aranjamentul cu "Metalocalipse", care a provocat o lovitură energică, a umplut un gol în lumea substanțială a metalului, dând în sfârșit un metal extraordinar, o recunoaștere standard. Trupa de elemente Dethklok a reprezentat superb o parte din generalizările cele mai teribile ale metalului cu parodie ascuțită și ar fi trebuit să treacă formația de vânzare cea mai de seamă a metalului. Nu există nici o incertitudine în ceea ce privește această întâlnire ca un pasaj către clasă pentru nenumărați capcane, iar adunarea a fost adusă chiar de pe ecran pentru a se organiza diferite vizite.

Proiectul Devin Townsend

Fanii de metal pot fi capricios ocazional. Modificați excesiv sunetul și vă acționează. Încercați să nu schimbați suficient și puteți obține unele flack. Ceea ce proiectul Devin Townsend și-a dat seama cum se poate face în secolul 21 este absolut uimitor. Hevy Devy este un chameleon, schimbându-și profund stilul cu fiecare descărcare de gestiune, răspândindu-se de la ritmurile juggernaut până la simțul vesel al epocii de tip Queen, iar fanii lui au rămas tot ce a terminat. În ciuda stilului pe care Townsend îl folosește, muzica este în permanență plină de poveste, îmbogățită de expozițiile sale live.

Dimmu Borgir

În timp ce randamentul lor în anii 2010 a fost inimaginabil de ușor, Dimmu Borgir din Norvegia este încă o adunare fundamentală atunci când vorbim despre muzică substanțială în noii mii de ani. Actul simfonic de metal întunecat a intrat în secolul 21, cu patru colecții sub centura lor și a găsit o realizare colosală în America, ca urmare a participării la vizita lui Ozzfest în ajutorul lui "Demise Cult Armageddon" din 2003. Dimmu sunt în mare măsură responsabili de creșterea gradului de familiarizare cu metalul întunecat din S.U.A., promovând dezvoltarea ca modelatori de clasă scanați pentru sunete noi.

Deranjat

Bothered a descoperit realizarea ideală din ușă după ce și-a prezentat prezentarea, "Boala". Trupa a apărut la înălțimea nu-metalului, oferind ceva asemănător și copleșitor din punct de vedere muzical, cu toate acestea mai bine stabilit într-un shake convențional și metale compuse, fără să plătească nici o psyche pentru explozia de rap-shake. Personajul vocal inconfundabil al lui David Draiman a fost într-o secundă secundă revigorant, iar adunarea a continuat să înregistreze diferite înregistrări de platină pe spatele unor imnuri de angajare și de strângere a mâinilor.

DragonForce

Power Metal se simte frecvent ca și cum ar fi ținut doar pentru Europa și America de Sud. Din toate motivele, stilul NWOBHM, care nu a fost niciodată înrădăcinat în SUA, până când DragonForce "Prin foc și flăcări" a atacat înființarea "Guitar Hero". Comportamentul spectaculos de chitară al melodiei a uimit jucătorii și, repede, au devenit îndrăgostiți de un stil ridicol al lui DragonForce. Ubicuitatea trupei rămâne, luând în considerare în privința clasei o regiune pe care tovarășii lor o neglijaseră să o primească.

Electric Wizard

Electric Wizard sunt punctul de referință pentru soarta secolului XXI. Numele lor transmite un statut de clasă mondială, purtând doar colecții mari înainte de venirea lui "Dopethrone" în 2000. Fiecare colecție nouă este o investigație în sunete amare noi, sunete pline de fum impermeabile și povestiri deranjante despre sex, medicamente, crimă și Diavolul. Sceptic fiecare riff al drumului, modalitatea Electric Wizard de a face față soarta nu ar putea fi respectate din ce în ce mai mult.

Subjugată

Înainte de secolul 21, metalul întunecat a angajat câteva sunete diferite, dar nu deloc ca intrările Enslaved au deschis în noile mii de ani. Trupa a fost în mod incontestabil agresivă în piesa lor de compoziție, apărând de-a lungul anilor tineri spre începutul profesiei. Mai târziu, ei se bucurau de stilul marilor dinamici din anii '70, fiind încă conștienți de centrul lor întunecat. Cu fiecare colecție, norvegienii pariază totul pe un alt sunet, făcându-i fiecăruia un alt aspect creativ în cartea lui Enslaved.

Apariţie

Ascensiunea Duhului Suediei a fost complet hipnotizatoare. Informal sa răspândit rapid în legătură cu acești preoți satanici ce au intrigat după venirea introducerii introducerii "Creation Eponymous". Piesa de comprimare prea simplificată și cu totul prea infecțioasă, combinată cu vocea heruvistă nectarată a episodului Papa Emeritus, a început rapid și formația a ajuns într-o stare de focalizare ridicată la starea evenimentului principal. Începând cu acea descărcare de gestiune 2010, Ghost a înscris o afacere enormă, înregistrându-și capacitatea de a planifica etapele de expansiune, apare peste tot în lume, răspândind mesajul lor pentru minunea lui Satana.

Gojira

Aplicarea scorului de Pantera a adus o altă armată de acte de metal concentrată pe o distrugere nedeterminată cadențată. Gojira este unul dintre promotorii acestei dezvoltări, alăturându-se unor riff-uri enorme, cu o dinamică răsucite, în funcție de mediile vaporoase, pentru a contracara greutatea minutelor lor progresive scandaloase. În 2016, grupul celor patru și-a regândit stilul, dezbrăcând fără sfârșit melodiile de top pentru o metodologie din ce în ce mai angajată, nu că și-a ascultat calitățile creative. "Magma" a împletit o piesă puternică de melodii cu o armonie progresivă durabilă între cele două părți sonice, atrăgând o înaltă notorietate atât de comentatori, cât și de interpreți, inclusiv cei de la Metallica. Cum este pentru un sprijin?

GWAR

Din când în când, metalul va acorda, în general, atenție și el însuși. Din fericire, avem cel mai mare pericol pentru viața umană de pe această planetă, GWAR. În urma lichidării, a fost pierdută în mod elaborat, aproape de finalul anilor '90, această adunare mortală de Scumdogs a lovit un alt sunet din ce în ce mai mult de metal, cu "Viciousness Has Arrived". Colecția împinge GWAR înapoi în lumina reflectoarelor, cu un nou atac instinctiv, care va veni să-și caracterizeze sunetul pe parcursul celor nouă mii de ani. "Partidul de război" și "Dorința în spațiu" au fost în mod deosebit salvate, deoarece o altă epocă a lui Bohabs și-a găsit portalul într-o poziție excepțională printre cele mai incredibile acte care au lovit vreodată scenă.

Pe foc mare

Will Matt Pike, în orice moment, nu va mai fi pe riff? Având în vedere șirul uimitor al secolului 21 al lui High on Fire, răspunsul adecvat este înclinat către un autoritar "NOPE!" Pike este unul dintre cei mai buni la umplerea golului unui al doilea chitarist cu strategia sa victorioasă, jucând cu armonii pentru a garanta că în spatele fiecărei lovituri ale pick-ului există o masă de sunet. Trio-ul de putere este un motor puternic, asemănător cu Motorhead, care își dezvoltă sunetul în frică paranoică ce-și energizează psihedelia.

El

Finlanda HIM este una dintre cele mai bune întâlniri metalice pentru a ieși din națiune. Cu două descărcări fundamentale care vin spre sfârșitul anilor '90, Ville Valo și grupul său au intrat în secolul 21 cu un strangulat pe un stil pe care l-au revendicat doar. Galeria profundă a frontmanului subțire, combinată cu versuri energetice și sentimentale, a oferit un contor din ce în ce mai delicat față de batjocura gnorativă a lui Type O Negative, plină de compoziții anthemice. Trupa a avut un impact critic după ce a apărut pe aranjamentul "Viva La Bam", punându-i pe HIM pe radarul unui număr mare de observatori de la stat.

Iron Maiden

Pentru toți cei care au adus în lume după uriașul deceniu al metalei în anii '80, se simte ca și cum nu ar fi revenit această enchantment. Aproape nici un grup din această perioadă nu a rămas direct în vârful secolului XXI, iar Iron Maiden sunt astăzi mai mari și probabil au preferat să trăiască peste tot în orice moment datorită sosirii lui Bruce Dickinson și Adrian Smith. Odată cu atacul triplă de amabilitate care consolidează melodii celebre, totul pare să se fi extins pentru o bandă care a expus deja totul într-un pachet copleșitor. Britanicii au o evoluție de colecții apreciate în posesia lor în ziua de azi, mărind lumea într-un flux obișnuit gigantic condus de propriul lor Bruce Dickinson și este greu de imaginat că această bandă poate ajunge mai mare.

Isis

Deschiderea de postmodelism în anii '90 a oferit ascensiunea la ubicuitatea clasei în secolul XXI. Isis a rămas la cel mai înalt punct al teancului, cu splendida personalitate imaginară a lui Aaron Turner pentru a gestiona sunetul adunării. În vocația lor inițială, ei au consolidat umflăturile pline de șmecherie cu riffe imense și sunete eterice, puțin câte puțin înclinate spre sunete mai ușoare în altă parte a profesiei lor, ca tonurile apoase ale "Maritimului" supranatural.

Judas Priest

Cu Bruce Dickinson înapoi în Iron Maiden, fanii metalici convenționali au primit entuziasmul lor ulterior, în timp ce Rob Halford sa conectat înapoi cu Judas Priest în 2003. După un deceniu destul de urât pentru oțel greu, secolul al XXI-lea a rotit cu noi talente la același în timp ce unii dintre originari ai stilului au luat-o din nou cu o furie nou-născută. Cu "Dumnezeul de oțel" din spatele rânduielilor, britanicii au emis "Îngerul Retribuției", încărcați cu imnuri de preoți în stilul convențional, pentru o nouă eră de metal-capăt pe care să-l bată pe bannere. Seamănă că Priestul ajunsese la capăt pe bulevardul lor cu excursia "Epitaf", dar ei, în mod fortuit, au decis să rețină, indiferent de k.ok. Downing demisionează. Richie Faulkner are în vedere faptul că a preluat chitara, injectând sânge nou într-o bandă care a rămas o presiune viu de neoprit.

Killswitch interacționează

pe flancul secolului, oțelul sa transformat în început să poarte o față nouă. În Massachusetts, în care a existat o scenă solidă, hard metalul a început să alimenteze elementele bătăi de stil de-a lungul mesajului său liric de auto-împuternicire și unitate cu momentele de melodie mai orientate ale oțelului. Rezultatul sa transformat în metalcore, un gen dominat de Killswitch interacționează. fie că Jesse Leach sau Howard Jones se află în fruntea instituției, nu există altceva decât o împlinire disponibilă de-a lungul albumelor definitorii, cum ar fi "Alive sau just respirație" și "Stopul Heartache", grupul purtând puternice în ziua contemporană. versuri și fără compromisuri muzicale.

Korn

în timp ce Korn sfidează eticheta nu-oțel aceasta este legată de ele, există puține argumente că ele nu au ajutat să stimuleze moda în mijlocul anilor '90. Cu 4 albume mari de vânzare, Korn a ajuns în secolul XXI deja pe vârf. Disponibilitatea lor de a experimenta și de a admira ceva creativ îi îndeamnă să le fi păstrat pe avangarda erei actuale. este capabil să fie instabil pentru o bandă de această statură să se abată de la sunetul semnăturii (vezi direcția "Totality" cu artiștii dubstep care apar pe fiecare pistă), însă sugerează că Korn nu sunt fără nici o îndoială satisfăcător pentru un fan baza. Ei se angajează în mod continuu și lucrează în ușă în sectorul de consolare, un indicator al artiștilor cu adevărat de top.

Mielul lui Dumnezeu

După o schimbare de chemare de la Burn the Priest, Mielul lui Dumnezeu a fost gata să pună peștele secolului al XXI-lea ... tocmai nu au fost conștienți de el încă. Luând cuvintele de la Pantera, tinuta de la Virginia aruncată cu bombe de buldozere și riffuri mecanizate. care se ocupă de distrugerea nivelelor, este frontmanul Randy Blythe, care este un vârtej de energie și un barbar în spatele micului film, sfărâmând expresii stricăcioase în țara actuală a lumii cu furie apocaliptică.

Mastodont

De la începuturile lor greoaie, acest cvartet din Georgia a evoluat pentru a oferi un număr de albume maxime dure și atractive ale tehnologiei de vârf. fiecare membru al Mastodon are propria lor identificare în cadrul organizației muzical și vocal, făcând pentru o paletă sonică variată și factori sălbatici, progresi-grei, psihiatri care le alimentează sunetul centrat pe oțel. Mastodon este o modalitate de a face un act industrial, făcând apelul lor la masă unul absolut adevărat, pe măsură ce ei se împing în noul teritoriu ambitios cu fiecare eliberare.

Meshuggah

Cea mai mica piesa a avut sapte albume si peste 20 de ani, datorita faptului ca formatia lui Meshuggah pentru actul suedez a intrat in cele din urma. Cu mișcarea djent (un termen pe care îl disprețuiesc) în plină desfășurare, Meshuggah au devenit punctul de referință al oțelului politmic după ce au dezlănțuit "obZen". Cu siguranță, entuziaștii nou-câștigători au avut o comoară de dincolo de pânză pentru a se sătura în loc de a fi forțați în realitate, așteptăm cu nerăbdare un nou raport. Fiind unul dintre cele mai influente acte ale secolului XXI, Meshuggah spulberă opoziția ca o nouă legiune a jucătorilor de chitară căutând neobosit adâncimi mari de greutate. A fost nevoie de tot timpul ca acest stil să se prindă, totuși nu era interesat de nimic!

Metallica

Indiferent de deceniul în care se află, Metallica rămâne apelul maxim maxim identificat în oțelul greu. indiferent dacă este în studio, pe ecranul de afișare de argint sau pe drum, le-au luat procentul de leagăne, conectându-se la câteva și whiffing pe altele. indiferent de rezultatele combinate, aceasta indică faptul că Metallica dorește să păstreze realitatea în dorința de a inova și de a crea ceva curat, prezentând oportunitățile aparent nesfârșite pe care o are această grupă în fața lor. Este vorba de fanii și de un membru al fanilor, de remixuri excelente ale albumelor clasice, de capacitatea de a încărca sunetul unui afișaj pe care l-ați urmat și de mai mult, este greu de argumentat că a existat vreodată un timp mai mare pentru a fi Metallica mai mult decât în ​​interiorul secolului XXI.

Deseuri municipale

Cu o grămadă de legendari din anii '80 reunind la răsăritul noului mileniu, el a inaugurat, de asemenea, o revigorare completă a trasului. tînărul trupe noi au început să-i acorde omagiu eroilor de antichități răniți de gât și nici unul nu a fost mai mare decât deșeurile municipale. în loc să se concentreze asupra subiectelor legate de holocaustul nuclear și dregurile societății, deșeurile au înflorit petreceri excesive, transmise prin intermediul unei lovituri melodice incisive. Trupa și-a dezvoltat recunoașterea ca o necesitate de a-și vedea actul de ședere pentru aducerea bongurilor de bere și a mini-trambulinelor pe scenă (dacă există chiar un grad de început) pe parcursul primelor lor zile. chiar și așa cum nu se întâmplă în aceste zile, nu există încă un râs de râs la un afișaj municipal de deșeuri.

Necrophagist

chiar și cu o singură lansare în secolul al XXI-lea, Necrophagist-ul de tehnologie-moarte a ajutat să domnească într-o nouă eră a oțelului decedat. pozitiv, o mulțime de influențatori ai genului au jucat de-a lungul timpului un metal extrem de avansat, dar nimic nu a avut impactul marelui "epitaf". Distrugerea neoclasică domină acest album, cu cârlige (carne) care creează o stabilitate abilă între absurditatea tehnică și excepțional de memorabile. Dupa lansarea albumului in 2004, metalul pierduta de viata a devenit inundat de chitaristii din sala de pat, capabili sa plaseze cu axele de inalta calitate de inalta calitate.

Nightwish

metalul și muzica clasică au destul de multe în neobișnuit. Acest lucru a fost întotdeauna referindu-se la grecii neoclasici de chitară, dar sa transformat și mai bine în ajutorul lui Nightwish. Instituția a forțat tărâmul oțelului de fantezie și maiestate și a accelerat-o pe aripile vocii operatice a lui Tarja Turunen. când considerați că lansând clasice ca "Wishmaster", "cât mai curând" și "copilul secolului", formația a făcut două modificări pe front, păstrând lucrurile care se schimbă mereu cu podeaua Jansen în prezent la cârma vocală. Nightwish a dat naștere unui nou val de metal de electricitate, ajutând aprovizionarea să ajungă la mai mulți vocaliști la fel de gînditori în întreaga lume.

Opeth

în anii '90, Opeth a bâzâit în subteran, devenind rapid un favorit cult. recunoscuți pentru țesutul în elemente de prognoza din anii '70 în jurul rădăcinilor lor de oțel moștenite, stilul suedezilor atinge un zenit în 2001 cu "Blackwater Park." Acum nu era cel mai simplu ca albumul să prezinte metoda ușoară față de cea întunecată a trupei, colectiv în splendoarea sinergică, așa cum este corect. Instituția a obținut o altă amprentă masivă după emiterea "Ghost Reveries" și a rămas un headliner masiv în toată lumea, având în vedere vreodată. chiar dacă au renunțat la componentele metalice din sunetul lor în ultimii ani, Opeth totuși nu comandă nimic, totuși, recunoaște absolut.

Periferie

Care-i treaba cu unele dintre aceste șapte și șase chitare strâmbă în ultima vreme? frumos, ai putea sugera că a revenit la marginea exterioară! Chitaristul Misha Mansoor sa transformat într-un poster obișnuit pe placa de mesaje Sevenstring, în care a început să atragă atenția cea mai importantă pentru muzica pe care a schimbat-o în import. datorită faptului că a format o margine exterioară, banda a servit ca unul dintre arhitecții mișcării djent, îmbinând elementele revoluționare în sunetul lor de jarring. Au existat nenumărați imitatori, totuși marginea exterioară rămâne înaintea curbei, cu logoul lor care evoluează în avans.

Distribuitor de porci

Distribuitorul de porci sunt în principiu salvatorii de grind în secolul XXI. chiar dacă acte precum moartea lui Napalm făcuseră totuși melodii corecte, distrugătorul porcilor a adus încă o dată piatra de aur la violența sonică. "Prowler în interiorul curții" din 2001 și "Terrifyer" din 2004 continuă să fie două dintre cele mai minuțioase albume din oțelul de ultimă generație, oferind fiecărui ascultător un sentiment de parcă s-au sărit într-o alee întunecată și s-au zdrobit dincolo de popularitate. în ciuda bateriei audio, fanii au continuat să vină din nou pentru riffurile lui Scott Hull și criptele torturate ale lui J.R. Hayes - un duo care niciodată nu și-a împins etapa de consolare a ascultătorilor. dacă ați făcut oțel intens în ultimii 10 ani, probabil că ați avut un impact din partea Pig Destroyer în câteva moduri.

Rammstein

Producția lui Rammstein, având în vedere că anul 2009 a fost dureros pentru entuziaștii industrialiștilor germani, totuși le-au dat lumii mai mult decât suficient material pentru a vorbi aproximativ, mai ales între "Mutter" și "Reise, Reise", indiferent de cântatul aproape exclusiv în limba germană, Rammstein a izbucnit pe scena mondială din trecut, din cauza anilor '90, în creștere cu cât anii au trecut. Spectacolul lor live este, fără îndoială, maximul riscant pe pământ și au condus generația modernă ca pe un act râvnit pe scena.

Sabaton

în timp ce citiți, nu este neobișnuit să plasezi o anumită melodie în interiorul patrimoniului. examen de istorie mâine? pune cărțile în jos și transformă cantitatea în sus! Batalionul suedez metalurgic suedez, Sabaton, a ales mediile corecte pentru a canaliza povestea trecutului inestetic al unui om, cântând complet aproximativ conflicte, fie că este vorba de bătălii bine cunoscute, fie o temă a eroilor de luptă, fie altceva în legătură cu acest mod aparent inevitabil de violență, s-au angajat tot timpul. Într-o fabulă superbă, Sabaton a reușit chiar să cucerească S.U.A. cu imnurile lor de război, servind drept unul dintre actele metalice energetice neobișnuite de a face un apel în sine în USA

Criminal

Noțiuni de bază prin anii '90 a devenit dur pentru Slayer. Cu un șir de alb-uri primite ca un memento de faptul că (pentru cea mai mare parte a componentei) a pierdut deceniu, actul de thrash a luat-o cu spatele cu "Dumnezeu ne urăște pe toți". Albumul sa schimbat în continuare înăuntru la grooveul popularizat metalic în ultimii ani, totuși posedă acei entuziaști de convingere și minte care îl respectaseră pe Slayer. "Fantoma lui Hristos" a văzut această percepție din nou de zece ori, atrăgând o mulțime de interese negative pentru mass-media pentru munca sa blasfemică de artă. da cu siguranta, Slayer-ul vechi au fost din nou! Și cine ar trebui să neglijeze cele 4 mari spectacole?

Slipknot

Într-o bandă metalică, cinci contribuitori sunt capabili să facă destul zgomot ... dar 9? Chiar și în plus! la începutul secolului, această trupă mascată din Iowa a furnizat extremitatea în forma ei absolută maximă. Natura viscerală a rifelor de alunecare joase asociate cu loviturile pedalei de combustibil ale lui Joey Jordison pentru a propulsa impactul manierat și depășirea lui Corey Taylor - toate curățările de lătrătoare și liniștitoare au făcut pentru unul dintre cele mai dominante acțiuni de oțel ale generației contemporane. Afișajul lor de nivel nu poate fi trecut cu vederea și a stabilit criteriul de referință pentru toți cei care au ajuns aici după împingerea inițială a lui Slipknot. Interogarea "cine este următoarea Metallica?" Este de obicei cerută și Slipknot ar trebui să se dovedească foarte bine că este acea trupă.

Sinuciderea tăcere

În urma exploziei metalului, deathcore au devenit, în mod evident, următoarea mișcare mare. Răspunsul la defectele metalului devine prea excelent pentru a trece și mai multe acțiuni moderen au căutat adâncimi de greutate necunoscute prin intermediul chitarelor presetate și prin întreruperea palmelor între chugs. Suicidul Silence a fost unul dintre arhitecții acestei mișcări, susținând, de asemenea, introducerea unui atac al vocalului, care a fost folosit foarte mult și care a fost folosit foarte mult. Bravo-ul trupei a adus un aspect nou metalului extrem și chiar cu lipsa tragică a vocalistului Mitch Lucker, trupa sa soldizat.

Gadgetul unui Down

când gadget-ul unui Down a sosit cu debutul lor de auto-titlu în anii '90, cine ar fi trebuit să aștepte ce a venit pentru grupul de indivizi armeeni? Piesa lor inspaimantatoare si exuberanta devine slaba, ciclismul prin barare de ritmuri pline de fulgere si tambururi pline de viata. Furia frontmanului Serj Tankian sa transformat în cea mai palpabilă, prin strigăte de strigăte, unde a latrat aproximativ națiunea sectorului, transformându-se în maniac, împreună cu tonurile sale nazale și cu mult mai lipsit de sens. Acest dispozitiv de împingere și tragere dinamică a unui Down Up pentru o alergare rapidă pe metalul global, totuși recunoașterea lor a rămas excesivă, oferind trupelor un al doilea drum după o reuniune special așteptată.

Crima lui Black Dahlia

cu siguranta, netul a adus aproape toamna vanzarilor de albume, cu toate acestea fara aceasta, crima The Black Dahlia ar fi putut sa nu fi devenit trupa metalica a secolului al XXI-lea. Trupa a incercat sa faca fata cu Blade metalic dupa ce a fost descoperita pe MySpace si de acolo si-au desfasurat moștenirea melodioasa, controversata de ritm. la fațetul liric, Trevor Strnad a fost în mod constant o bucată de limbă în obraz, evitând imaginația lui dementă prin strigăți exagerate, pline de strălucire în interiorul burdufului gutural în toate locurile potrivite pentru contrast.

Planul de evadare al lui Dillinger

unul dintre cele mai critice acte din secolul al XXI-lea a numit-o o carieră, spunându-și rămas bun în 2017. Planul de evadare al lui Dillinger se îndepărtează în urma unei moșteniri a haosului pe scena, pentru a putea fi rivalizat prin intermediul unui număr mic de persoane. Cu intensitatea identică a iluminării strobe care provoacă criza, care însoțește afișajul lor, abraziunile sonore ale lui TDEP contrastează prin electronica glitch, între reglajele semnalului delirios și momentele mai raționalizate din clasice, cum ar fi "Calculul Infinitului" și "Lucrările la IR".

Instrument

Pentru a supraestima dispozitivul aparent, nu au contribuit prea mult la secolul douăzeci și unu în fraze de producție voluminoasă, dar nu au nevoie să cranșeze albume la fiecare doi sau trei ani pentru a rămâne aplicabile. dispozitivul funcționează pe capriciu și în nici un fel pe toți ceilalți, luând tot timpul necesar pentru a scoate un album astfel încât să se vorbească de ani de zile și de mult timp. "Lateralus" poate fi apărut în special datorită faptului că albumul definitoriu al generației moderne, navigând prin principii și aranjamente labirintice cu ușurință aparentă, coboară cu ușurință egalitate de enchantment ca cântece de rock foarte răspândite. permiteți-i să fie o declarație de jubilă a abilităților trupei pe toate fronturile.

Trivium

După ce Trivium a lansat "Ascendența", reputația trupei a început să crească. s-ar fi putut face bine să-i elibereze pe un succesor asemănător pentru a valorifica acest val de împlinire, dar Triviumul este mult mai îndrăzneț decât asta. Ei s-au abătut de la componentele lor predominante, înclinându-se mai greu la thrash cu înregistrarea lor ulterioară, oferindu-le iubitorilor lor ceva curat și interesant din nou.

Watain

Ca și rău ca oțelul neagră simțit în anii '90, transparența netă a alungat mistica stilului ... până când Watain a venit alături. Popularitatea sectului suedez a primit rapid atenția la nivel mondial, în timp ce grupul a adus mulțimi mecanice cu găleți de sânge de porc și și-a înfrumusețat scena cu oasele și craniile animalelor inutile. Miroasele de pierdere a vieții și-au pătruns indicii, accentuați prin intermediul furcilor de foc pe scena, pe măsură ce își răspândesc Evanghelia Satanică. "Sworn to the darkish" a descoperit că formația a fost anunțată ca fiind următoarea disecție, deoarece au condus prețul pentru oțelul negru în anii 2000.

Whitechapel

Prea multe trupe de deathcore se blochează în joc după defalcare, dar acum nu Whitechapel. Ei au fost la avangarda modei vânătăi, cu ochii pe reinvenție pentru început. folosind 3 chitare, interacțiunea dintre ele este ceea ce stabilește această bandă în afară de imitație, armonizând la instanțe, lăsând un axeman să păstreze ritmul de dăruire a podelei. Piesele de melodie și atonitatea atmosferică, Whitechapel mențin lucrurile curate, în același timp în care Phil Bozeman pedepsește ascultătorii împreună cu distrugerile sale de rupere a gunoiului care au devenit rapid unul dintre cele mai imitate stiluri vocale din interiorul scenei.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: