Opera de monstru a lui Bear McCreary trăiește în Godzilla a lui Waxwork: regele setului de viniluri Monsters

Așa cum vă preocupați de monștrii răzvrătiți în noul spectacol Godzilla: Regele spectacolului Monsters, care tumultează în teatre în acest weekend, să nu uităm scorul de agitare al compozitorului Outlander și The Walking Dead, Bear McCreary.

Pentru a sărbători sosirea bonanzei și pentru a adăuga la bunele surprize provocate de regizorul Michael Dougherty (Krampus, Trick 'r Treat) de 200 de milioane de dolari de vară, avem un spectacol sonic fenomenal pentru zeii kaiju pentru înregistrarea voastră monstruoasă Colectie.

Începând de astăzi, Waxwork Records din New Orleans oferă o piesă de discuri oficiale Bly McCreary, produsă de platourile turn-of-the-art, de 3-LP de vinil, către Godzilla: regele monștrilor și este un produs pe care urechile tale nu vor putea să-l trăiască fără. Acest set de triple-record de lux este găzduit într-un pachet de monopreturi de trei ori mai mare, cu greutate de trei ori mai mare, și are un vinil colorat de 180 de grame "Kaiju", note extinse de compozitor Bear McCreary și opere de artă originale de Christopher Shy .

Disponibilă la alegerea "King Ghidorah", "Rodan" și "Mothra" sau "Godzilla" de 180 de grame de variante de vinil. Pre-comandați acum la 50 USD pentru o livrare din iulie 2019.

Opera monstru Bear mcCreary traieste Godzilla Waxwork

Dublată o operă de monștri a regizorului Michael Dougherty, fiecare "kaiju" în vârstă are o voce unică în acest scor măreț: Superstar Godzilla este prezentat cu vocalizări eroice, guturale; Regele Ghidorah apare în scrierile sinistre, hipnotice; Mothra se înalță cu un cor de sex feminin eteric; și vocea lui Rodan în coarnele orchestrale franceze împinse la limitele lor. De asemenea, este încorporată și adaptată tema legendară a lui Akira Ifukube, Godzilla, și "Songul lui Mothra", fără de vreme, de Yuji Koseki.

"Când a fost anunțat că Michael conducea Godzilla: Regele Monștrilor, am primit un apel de la el cerând să vă rog să luați roata pe vinilul de pe coloana sonoră", spune Kevin Bergeron din Waxwork SYFY WIRE. "Asta a fost chiar înainte de a fi angajat un compozitor. A avea încredere și încredere în Waxwork de la un director atât de talentat și respectat nu ne va pierde niciodată".

Bergeron intenționa să-și plătească cu adevărat respectul pentru istoricul Godzilla monsterverse, creând o versiune de vinil potrivit pentru un rege. Culori de vinil? Nici o problema.

"Aurul Ghidorah, roșu Rodan și albastrul lui Mothra ... și am creat chiar și o a doua variantă limitată pentru regele însuși, Godzilla, pe vinilul albastru, gri și negru învârtit", adaugă el. "Aruncați o lucrare nebună, regizată, aprobată de Christopher Shy, tipărită la ambalajul LP de lux, care a fost rar fabricat înainte de a fi numit" pachet de monștri "(nu putem trece această oportunitate!) Și aveți un album de coloană sonoră pe mâinile tale, care pot și vor rivaliza ceva aruncat în ea.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: