Special Astros World Series 2019 Restaurante Houston - Condusă de cel mai valoros jucător din Seria Campionatului Ligii Americane, José Altuve, Astrosul se întoarce la a doua serie mondială în doi ani. Oricine a fost fan de mult timp știe exact cât de minunat și special este acest lucru. În săptămâna viitoare, localnicii din Houston vor mânca, bea, vor dormi și vor trăi „Astros”, dar vor avea nevoie și de mâncare și băuturi. Proprietarii de restaurante și baruri se străduiesc să-și prezinte mâncarea și băuturile din seria mondială pentru a-i încuraja să aleagă ca loc unde să se înveselească pentru echipa de acasă.

Iată tot ce știm până acum (și noi completări sunt pe parcurs, așa că continuă să cauți actualizări). Pentru comoditatea cititorilor noștri, această listă este organizată pe cartier. Ia-l înapoi, Astres!

Downtown / Midtown

Brasserie du Parc, 1440 Lamar - Pentru doar 10 dolari, oaspeții acestui restaurant din centru pot lua un burger, cartofi prăjiți și o bere la Brasserie du Parc în timpul Seriei Mondiale. Burger Maison este o plăcintă de opt uncii cu salată, roșii și brânză într-un rulou de chifle. Nu te simți ca un burger? Nicio problemă! Câinele Crepe este un cârnat de miel învelit într-o creponă și completat cu roșii confiate și sos picant de harissa și, de asemenea, servit cu chipsuri și o bere sau un pahar de vin pentru doar 10 dolari.

Houston Brennan, 3300 Smith - bucătarul executiv Joe Cervantez și echipa au pregătit un meniu special de 7 dolari în locul orei obișnuite de 7-7-7 ore pentru jocurile din seria mondială. Oferte speciale sunt disponibile la bar sau la exterior, pe terasă, unde (vremea permite) un televizor cu ecran mare pentru jocuri. Specialitățile alimentare includ cartofi prăjiți cu chiftele și grăsimi de rață, chiftele de porc și brânză, precum și aripioare de pui prăjit cu crab și mirodenii, pentru a numi câteva. Pentru o băutură, Lemonade cu linie cu Vodka, Gin, Curacao Albastru, Limonadă și Limonadă, sau alegeți ambele pentru bere de 7 dolari sau un pahar de vin.

Special Astros World Series 2019 Restaurante Houston

HTX Fan Tavern, 1800 Texas - Accesați următorul bar situat în fața Minute Maid Park pentru „A / C speciale reci, bere rece și gelatină”. Locația o face o opțiune excelentă înainte de joc pentru oricine participă la petrecerea oficială Minute Maid Park Watch. Biletele gratuite pot fi rezervate pe pagina lor de Facebook.

REEF, 2600 Travis: Pentru seria mondială, bucătarul vedetă Bryan Caswell a dezvoltat două speciale de 8 dolari în timpul obișnuitului happy hour la cel de-al treilea bar alăturat. Primul este o farfurie cu trei slider-uri de vită, în timp ce celălalt este cu trei picioare de pui auriu prăjit. Jocurile sunt afișate pe cinci televizoare cu ecran plat din bar.

Rosalie Italian Soul, 400 Dallas - Celebrul restaurant al bucătarului Chris Cosentino poate fi nou, dar învață repede când vine vorba de integrarea în cultura Houston. Barul lor Lobby a creat un cocktail numit The Verander cu Tepolón Espolon, Aperol, suc de pepene proaspăt și tei. Rosalie se află în interiorul la fel de nou C. Hotel Baldwin, cunoscut și sub numele de DoubleTree renovat la Allen Centre. Parcare cu valet este disponibilă. Validarea este, de asemenea, dar parcarea vă va costa doar un sfat sau 8 dolari, în funcție de valetul care este în funcțiune. În orice caz, este mult mai bine decât cele 30 de băuturi pe care le veți plăti dacă uitați să vă validați biletul.

Weights + Measures, 2808 Caroline: Mergeți la barul acestui restaurant din centru pentru 5 dolari pentru cocktailuri, vinuri și bere în timp ce urmăriți jocurile. Există, de asemenea, un fel de mâncare specială de covrig și brânză din seria mondială, care a fost adăugat în meniu pentru ocazie.

Xochi, 1777 Walker: Happy Hour, disponibil doar în zonele de bar și terasă, se desfășoară începând cu ora 15:00. Pentru a închide în timpul Seriei Mondiale 2019. Alegeți o băutură de familie, cum ar fi Margarita lui Hugo pentru 6 dolari sau o Dove pentru 7 dolari sau introduceți în creații originale ale regizorului de băuturi, Sean Beck, cum ar fi Green Is Good Martini de la 6 dolari făcuți cu Dripping Springs Texas Vodka sau Gin, coajă de var și roșii murate din casă. Pentru mușcături, stridii prăjite sau stridii de golf prăjite în lemn cu aluniță galbenă, brânză de căsuță și pesmet sunt mai mult de jumătate în timpul orei fericite și sunt un favorit al mulțimii. Consultați online meniul complet al happy hour.

partea asta

Lucky's Pub, 801 St. Emmanuel - Apelarea Lucky's clock parties „ceasuri de petrecere” este definiția subvenției. Cinci ecrane de proiecție, peste 60 de televizoare HD și cel mai mare Jumbotron din țară, cu Astros, sunt o vacanță epică. Adăugați mâncare din meniul dvs. obișnuit, plus cinci camioane alimentare, plus Jim Beam, Jagermeister, Tullamore D.E.W. și Crawford Bock bea oferte speciale pentru fiecare joc, iar Lucky's te-a acoperit. Recomand utilizarea unui serviciu de plimbare Uber, deoarece parcarea va fi extrem de limitată.

Miss Carousel, 1201 St Emmanuel - Barul Agricole Hospitality de lângă Indianola oferă afacerea „Cheap Thrill”, care este de obicei disponibilă doar la barul suror Eight Row Flint din Heights. Este în esență un cazan special, care în onoarea Seriei Mondiale se numește Astres Thrill. Pentru bere, alegeți Crawford Bock, Dome Faux'm sau Crush City și asociați cu o înghițitură de Maker's Mark, Arette Tequila sau Jim Beam pentru doar 6 dolari.

Original Nimfa s on Navigation, 2704 Navigation - Dacă ai norocul să ai bilete pentru jocuri locale, hai să te urăsc! În al doilea rând, Original Nimfa s on Navigation este un loc deosebit de convenabil pentru a alege gustări și băuturi înainte de joc. Fanii jocurilor pot avea nu doar un loc de parcare gratuit, ci și o transferă continuă de la și către Parcul Minute Maid. Serviciul de transfer începe cu o oră înainte de începerea fiecărui joc, iar restaurantul recomandă sosirea devreme pentru a lua masa de prânz.

Melc, 2200 Post Stejar - Chiar și în circumstanțe normale, Melcul are unele dintre cele mai bune mâncăruri și băuturi pentru happy hour. Pentru zilele de joc din seria mondială, ofertele vor continua până la închiderea în zona barului. Roast Molletes de Ostoiones, un set de două sandvișuri mici de stridii prăjite, sau în zarzuri gustoase carnitas, pentru 7,50 USD, respectiv 8 $. Ostrașii de golf prăjiți din lemn spectaculos costă 22 de dolari pentru o duzină în timpul unei ore fericite. Cocktail-urile exclusiviste includ Tiny Bubbles, un cocktail de vin spumant cu lămâie, guavă, ghimbir și lichior de var, precum și picătoarea cu ananas. Fiecare costă 7 dolari.

Uptown Original Nimfa, 1700 Post Oak: Situat în fostul spațiu Peska, Uptown Nimfa reprezintă prima expansiune de zeci de ani a originalului în Navigare. Într-un cadru ideal, Astros va bloca Seria Mondială câștigând primele patru jocuri la rând. Poate că este puțin probabil, dar aceasta este speranța. Apoi Nimfa's Uptown oferă un meniu special de happy hour în timpul jocurilor, toate concentrându-se pe numărul patru. Clienții pot alege dintre patru tacouri diferite pentru 4 dolari fiecare: pește, pui, fajita sau carnitas. Alte mușcături și cocktailuri variază între 4 și 8 dolari.

Revolve Kitchen + Bar la Derek Hotel, 2525 West Loop South: Ce zici de un cocktail cu doar 4 dolari? Revolve a creat o băutură numită blender numită, care este făcută cu rom, lichior italian Aperol, lichior Domaine de Canton, turtă de turtă, Fleurs de Prairie Côtes de Provence rosé și piure de portocale de sânge. Servit pe gheață zdrobită, culoarea rezultată este Orange Stars. Pentru și mai multă înfrumusețare, există un pansament cu coajă de pere și lămâie.

poteca verde

Eunice, 3737 Buffalo Speedway - Restaurantul de lux oferă speciale și băuturi excelente de 2 dolari, inclusiv Gumbo, o jumătate de duzină de stridii, berea Crawford Bock a lui Karbach și cocktail-ul „High Cutter” așa-numit de către Astros Will Harris. Este riff-ul Eunice de modă veche.

Feges BBQ, 3 Greenway Plaza - Cei care preferă să privească jocul acasă cu un grup mic pot dori să rezerve pachetul Astres de la apreciatul grătar Feges. Include toate legăturile din sandwich-ul pentru piept tocat, inclusiv 12 rulouri de cartofi Martin's, un sfert de sos dulce de grătar și o halbă de bomboane pentru 60 USD. Comandați online.

culmile

Eight Row Flint, 1039 Yale - Această companie Heights Icehouse adusă de tine de Coltivare, Agricole Hospitality, este cunoscută pentru specialul său „Cheap Thrill” Shot și o bere. Pentru seria mondială, Eight Row Flint face un riff numit Astres Thrill. Alegeți Crawford Bock, Dome Faux'm sau Crush City cu o fotografie cu Maker's Mark, Arette Tequila sau Jim Beam împreună pentru doar 6 dolari.

Superica, 1801 Shepherd: Ce e mai bine decât brânza gratuită (în afară de câștigarea Seriei Mondiale de două ori în doi ani, desigur)? Tex-Mex, preferat de Ford Fry Heights, este să ofere oaspeților un loc la barul și mesele de top în timpul jocurilor din seria mondială.

Centrul medical

A treia coastă, 6550 Bertner - Unul dintre cele mai improbabile restaurante din Houston, în locul puțin probabil, deasupra unei parcări, își extinde meniul de actualitate fericită recent actualizat în zilele jocului, până când va avea un scor finală. Adu-ți prieteni și bucură-te de o pizza de pui la grătar pentru 12 USD sau comandă cartofi prăjiți cu jalapeños proaspătă, slănină, brânză albă și cheddar răcit pentru doar 6 dolari. Pentru a satisface nevoia de ceva crocant și gustare (care, de fapt, fiecare oră fericită ar trebui să aibă), năutul prăjit cu 5 $ sau brânză albă de 8 dolari vor face treaba. Există mai multe televizoare în bar și un ecran mare în sala de mese. Ora fericită începe la 3 p.m. iar meniul complet poate fi vizualizat online. Pentru cei care nu știu: Third Coast este acasă la Chef executiv Jon Buchanan și este operat de semifinalistul James Beard Award, Tracy Vaught.

Miss Carousel, 1201 St Emmanuel - Barul Agricole Hospitality de lângă Indianola oferă afacerea „Cheap Thrill”, care este de obicei disponibilă doar la barul suror Eight Row Flint din Heights. Este în esență un cazan special, care în onoarea Seriei Mondiale se numește Astres Thrill. Pentru bere, alegeți Crawford Bock, Dome Faux'm sau Crush City și asociați cu o înghițitură de Maker's Mark, Arette Tequila sau Jim Beam pentru doar 6 dolari.

Original Nimfa s on Navigation, 2704 Navigation - Dacă aveți norocul să aveți bilete pentru jocuri locale, vă urâm mai întâi. În al doilea rând, Original Nimfa s on Navigation este un loc deosebit de convenabil pentru a alege gustări și băuturi înainte de joc. Fanii jocurilor pot avea nu doar un loc de parcare gratuit, ci și o transferă continuă de la și către Parcul Minute Maid. Serviciul de transfer începe cu o oră înainte de începerea fiecărui joc, iar restaurantul recomandă sosirea devreme pentru a lua masa de prânz.

Melc, 2200 Post Stejar - Chiar și în circumstanțe normale, Melcul are unele dintre cele mai bune mâncăruri și băuturi pentru happy hour. Pentru zilele de joc din seria mondială, ofertele vor continua până la închiderea în zona barului. Roast Molletes de Ostoiones, un set de două sandvișuri mici de stridii prăjite, sau în zarzuri gustoase carnitas, pentru 7,50 USD, respectiv 8 $. Ostrașii de golf prăjiți din lemn spectaculos costă 22 de dolari pentru o duzină în timpul unei ore fericite. Cocktail-urile exclusiviste includ Tiny Bubbles, un cocktail cu vin spumant cu lămâie, guavă, ghimbir și lichior de tei și Spicy Pineapple Dove. Fiecare costă 7 dolari.

Uptown Original Nimfa, 1700 Post Oak: Situat în fostul spațiu Peska, Uptown Nimfa reprezintă prima expansiune de zeci de ani a originalului în Navigare. Într-un cadru ideal, Astros va bloca Seria Mondială câștigând primele patru jocuri la rând. Poate că este puțin probabil, dar aceasta este speranța. Apoi Nimfa's Uptown oferă un meniu special de happy hour în timpul jocurilor, toate concentrându-se pe numărul patru. Clienții pot alege dintre patru tacouri diferite pentru 4 dolari fiecare: pește, pui, fajita sau carnitas. Alte mușcături și cocktailuri variază între 4 și 8 dolari.

Revolve Kitchen + Bar la Derek Hotel, 2525 West Loop South: Ce zici de un cocktail cu doar 4 dolari? Revolve a creat o băutură numită blender numită și este făcută cu rom, lichior italian Aperol, lichior Domaine de Canton, turtă de turtă, Fleurs de Prairie Côtes de Provence rosé și piure de portocale. Servit pe gheață zdrobită, culoarea rezultată este Orange Stars. Pentru și mai multă înfrumusețare, există un pansament cu coajă de pere și lămâie.

poteca verde

Eunice, 3737 Buffalo Speedway - Restaurantul de lux oferă speciale și băuturi excelente de 2 dolari, inclusiv Gumbo, o jumătate de duzină de stridii, berea Crawford Bock a lui Karbach și cocktail-ul „High Cutter” așa-numit de către Astros Will Harris. Este riff-ul Eunice de modă veche.

Feges BBQ, 3 Greenway Plaza - Cei care preferă să privească jocul acasă cu un grup mic pot dori să rezerve pachetul Astres de la apreciatul grătar Feges. Include toate legăturile din sandwich-ul pentru piept tocat, inclusiv 12 rulouri de cartofi Martin's, un sfert de sos dulce de grătar și o halbă de bomboane pentru 60 USD. Comandați online.

culmile

Eight Row Flint, 1039 Yale - Această companie Heights Icehouse adusă de tine de Coltivare, Agricole Hospitality, este cunoscută pentru specialul său „Thrill Cheap” Shot și o bere. Pentru seria mondială, Eight Row Flint face un riff numit Astres Thrill. Alegeți Crawford Bock, Dome Faux'm sau Crush City cu o fotografie cu Maker's Mark, Arette Tequila sau Jim Beam împreună pentru doar 6 dolari.

Superica, 1801 Shepherd: Ce e mai bine decât brânza gratuită (în afară de câștigarea Seriei Mondiale de două ori în doi ani, desigur)? Tex-Mex, preferat de Ford Fry Heights, este să ofere oaspeților un loc la barul și mesele de top în timpul jocurilor din seria mondială.

Centrul medical

A treia coastă, 6550 Bertner - Unul dintre cele mai improbabile restaurante din Houston, în locul puțin probabil, deasupra unei parcări, își extinde meniul de actualitate fericită recent actualizat în zilele jocului, până când va avea un scor finală. Adu-ți prieteni și bucură-te de o pizza de pui la grătar pentru 12 USD sau comandă cartofi prăjiți cu jalapeños proaspătă, slănină, brânză albă și cheddar răcit pentru doar 6 dolari. Pentru a satisface nevoia de ceva crocant și gustare (care, de fapt, fiecare oră fericită ar trebui să aibă), năutul prăjit cu 5 $ sau brânză albă de 8 dolari vor face treaba. Există mai multe televizoare în bar și un ecran mare în sala de mese. Ora fericită începe la 3 p.m. iar meniul complet poate fi vizualizat online. Pentru cei care nu știu: Third Coast este acasă la Chef executiv Jon Buchanan și este operat de semifinalistul James Beard Award, Tracy Vaught.

monument

Jonathan's The Rub, Două locații: În primul rând, ambele restaurante joacă jocul. În al doilea rând, nu uitați că originalul The Jonathan Rubs din 9061 Gaylord este încă BIOB. Acesta este un plus uriaș pentru cei care vor să bea, dar nu au nevoie de o bară.

Există mai multe feluri speciale pentru seria mondială. Luăm, de exemplu, hot dog-uri ambalate cu bacon, care vin două într-o farfurie și pe o parte, completate cu chili cu coaste scurte pentru 18. $ Grand Slam este un zbor de trei glisante diferite pentru 20 de dolari: chiflă bulgogi, chiflă hawaiană cu carne de porc mărunțită și o pastă de beignet cu un hamburger măcinat. De asemenea, vine cu o trupă și „starter” - o felie de cheesecake. Există, de asemenea, un Texas Steak și brânză Po'boy cu cap de vită, ceapă sărată, ardei și ciuperci într-o baguetă prăjită cu usturoi. Costă 18 dolari și, ca și celelalte feluri de mâncare, include un însoțitor.

Memorialul non-BIOB Memorial Green Jonathan are un bar complet și este situat la Memorial 12505, cu o oră fericită prelungită de la 14:00 la 19:00. Pe lângă faptul că oferă aceleași feluri speciale menționate mai sus. Acestea includ mușcături de bar, cum ar fi ceviche, chiftelute de porc sau Bruxelles și bacon pentru 6 dolari, o varietate de vinuri pe pahar care costă și 6 dolari fiecare, beri pentru 3 sau 4 dolari și cocktailuri pentru 7 dolari, inclusiv Cosmo - card cu Aylesbury Vodka, bule, conserve de lămâie și caise și mână de fumat cu whisky umăr de maimuță, vermut dulce și Campari.

Montrose

Backstreet Cafe, 1103 South Shepherd: Așa cum se întâmplă în toate restaurantele Tracy Vaught și Hugo Ortega, ora fericită în zilele de joc durează de la 15 p.m. la închidere Ofertele Backstreet Cafe includ o jumătate de sticlă de roze, vinuri roșii și albe fine pentru 6 dolari pe pahar sau 24 dolari pe sticlă, cocktail-uri precum un clasic Old Fashioned pentru doar 5 dolari, mai multe beri din Texas la prețuri Băuturi răcoritoare rezonabile și inteligente, cum ar fi micul sandwich de homar și morcov pe curry de 6-8 dolari. Backstreet Cafe a fost întotdeauna un loc excepțional de prietenos pentru vegans, vegetarieni și alții în dietele restrânse, deci dacă sunteți în acea categorie , merită să ajungeți din timp pentru a lua una dintre ședințele limitate la bar.

The Burger Joint, 2703 Montrose - Această reuniune casual cu burgeri de vârf a început să ofere smoothie-uri gratuite de fiecare dată când Astros a lovit o fugă de acasă în timpul playoff-urilor, iar acest lucru continuă în seria mondială. Până în prezent, The Burger Joint a oferit 500 de agitări. De asemenea, o nouă ofertă este Crush City Dreamsicle Shake.

Camerata en Paulie s, 1834 Westheimer: Barul de vin Montrose se răspândește cu febra Astres, oferind o reducere de 20 la sută la vinurile de portocale deseori subapreciate și adesea neînțelease. Oferta este bună în zilele de joc, indiferent de pahare sau sticle, iar clienții care doresc să afle mai multe despre vinul portocaliu ar trebui să întrebe doar unul dintre excelenți somelieri turn-by-turn.

Emmaline, 3210 West Dallas - Mai multe restaurante urmează ruta hot dog, iar acest restaurant de lângă Montrose și River Oaks este unul dintre ele. Oferta lor este un câine de cutie de 15 dolari, realizat dintr-un franc din Texas Wagyu, completat cu salată de miere de trufe, ardei confiate, ceapă murată, mousse de avocado și aioli cipotle. Bonus: O bere înghețată este inclusă. Opțiunile sunt Eureka Heights Mini Boss IPA sau Mostly Harmless Kölsch sau Burout Hatchet Stout de la Southern Star Brewing Company. Curse speciale "" până când Astros câștigă seria mondială ". (Nu, asta nu înseamnă că, dacă nu câștigă acest lucru special, este disponibil pentru totdeauna.)

Noapte bună Charlie's, 2531 Kuestner: The Montrose honky tonk joacă fiecare joc din seria mondială, iar prețul pentru ora fericită este în vigoare până la scorul final. Cu toate acestea, dacă Astros câștigă, toți clienții vor câștiga, întrucât prețurile la ora fericită vor fi oferite pe parcursul nopții. Ofertele includ trei tacouri și o bere pentru 10 USD, au venit la jumătate de preț și băuturi congelate și 2 USD din toate băuturile spirtoase.

Orașul natal este la jumătatea drumului.

Hugo's, 1600 Westheimer - Pentru o plăcere ușoară de vizionarea World Series, restaurantul original al bucătarului premiat James Beard, Hugo Ortega, oferă o oră fericită prelungită de la 3 p.m. până la închiderea în zilele de joc. Bucurați-vă de numele nerușinat de înot cu Hugo, ceviche tradițional combinat cu Nicholas Perrin Viognier 2016 din Valea Rhône, apuc unul dintre mai multe tacuri, cum ar fi brava, chicharrón sau carnitas. Desigur, este dificil să te îndepărtezi și de un Hugo Rita de 6 dolari sau de clasicul Dark & ​​Stormy.

Compania actuală, 1318 Westheimer - Numai pentru playoff-uri, acest bar Montrose, demn de Instagram, a creat Take It Back Tini, un cocktail cu Vodka Wonder 8th, ghimbir, suc de portocale și suc de lămâie și garnit deasupra cu un logo-ul stelei de vanilie.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: