SUA investigheaza practici valutare comerciale Vietnam prin utilizarea unei legi similare care a permis SUA să forțeze taxele pe importurile chineze în valoare de miliarde de dolari, Organizația Trump a deschis o examinare privind practicile de schimb ale unuia dintre cei mai mari complici de schimb, Vietnam.

Testul, expediat la rulmentul președintelui Donald Trump și raportat de biroul reprezentantului comercial al SUA vineri târziu, se concentrează în jurul a două probleme. Primul este dacă Vietnamul și-a subestimat în mod intenționat banii, dong, făcând astfel articolele sale mai puțin costisitoare în străinătate și rănind comerțul american.

"Nerezonabile bani practici NE poate răni muncitori și organizații rivale Vietnameză elemente care ar putea fi eronat mici-valoare ca urmare a cash subevaluarea," Reprezentantul SUA pentru Comerț, Robert Lighthizer spus ca vorbim de mass-media.

În plus, Washingtonul trebuie să exploreze importurile din Vietnam de lemn colectat sau schimbat în mod greșit, despre care se spune că "doare natura și este în afara liniei pentru muncitorii și organizațiile din SUA."

Testul depinde de Secțiunea 301 din Legea comerțului din 1974 – un aranjament similar pe care organizația Trump l-a folosit pentru a începe un război de schimb cu China și pentru a lovi importurile chineze cu taxe reformatoare. Washingtonul a utilizat, de asemenea, pretențiile de control al numerarului împotriva Chinei la statura presiunilor de schimb între cele mai mari două economii ale lumii. Cu un an în urmă, SUA au atribuit rivalului de război de schimb un controlor de numerar, dar pe termen lung au eliminat Beijingul din rundown, pe măsură ce diferitele părți s-au apropiat de un détente de schimb.

SUA investigheaza practici valutare comerciale Vietnam

Vietnamul este în prezent printre cei mai mari complici de schimb 10 ai SUA și totuși are cel de-al patrulea excedent de schimb cu acesta. Dezechilibrul import/export al Americii cu țara asiatică a ajuns la aproape 35 de miliarde de dolari până în iulie, dominat în mod unic de China, Mexic și Elveția.

Vietnam a fost blocat pe rundown Departamentului de trezorerie de controlori de bani de acum un an. În August, Trezoreria a confirmat că Vietnamul și-a devalorizat numerarul într-un caz de schimb, inclusiv anvelope, spunând că dong-ul a fost subestimat cu aproximativ 4, 7 la sută față de dolar.

Hanoi a negat în mod constant acuzațiile, spunând că nu utilizează ratele comerciale și strategia financiară pentru a face nepermis mâinile superioare în schimbul global.

Vietnamul a fost privit ca unul dintre campionii uriași ai luptei de schimb SUA-China, deoarece anumiți producători au ales să-și mute activitățile în națiune pentru a scăpa de taxe. În timp ce mișcarea Washingtonului împotriva Vietnamului poate aduce nenorociri pentru acești producători, este imposibil ca examinarea să se facă înainte de decizia politică, deoarece în cea mai mare parte durează luni.

SUA investigheaza practici valutare comerciale Vietnam


Mai multe știri:

Storm Laura închis în cel mai mare volum de creare de ulei din 2008

Taifun Laura, care a durat prin Golful Mexic spre final de August, constrâns de shut-uri de așteptat 14,4 milioane de barili de prime petroliere pe parcursul a paisprezece zile de la oprirea aparatelor.

După cum este indicat de informații de la Biroul american de Siguranță și de Mediu de Aplicare a legii (BSEE), Uraganul Laura, care a ajuns aproape de Cameron în sud-vestul Louisianei, pe 27 August, a avut la apogeul său limitat de compensare din fiecare dintre cele 16 puternic penetrant situat aparate, 11 din cele 12 situat plictisitor aparate fixate pe fundul oceanului, și aproape 50% din 643 largul crearea etape de lucru în Federal Offshore Golful Mexic.

În fața debarcării uraganului Laura, producătorii de petrol din Golf au închis peste 84 la sută din crearea de petrol și cea mai mare parte a creării de gaze. Randamentul de petrol închis a rămas la 1.558 milioane de barili pentru fiecare zi (bpd), iar randamentul de gaz închis a fost la 1.65 miliarde de metri cubi zi de zi. Purificatorii închideau, de asemenea, sarcinile și se pregăteau pentru efect.

Apogeul închis în casă de petrol nerafinat creație s-a întâmplat pe 25 August, cu două zile înainte de Laura pe uscat, când 84% din cele locale este normal în fiecare zi nerafinat petroliere crearea în 2019 a fost închis în, EIA a declarat astăzi.

Storm Marco, care a făcut aterizarea cu câteva zile înainte de uraganul Laura, a influențat probabil amploarea și calendarul creării închiderilor de la Uraganul Laura, după cum indică EIA. Storm Marco a aterizat pe 24 August a fost tot timpul diseminarea ca uraganul Laura a trecut prin zona de coasta Golfului SUA.

În ciuda fapt care ia determinat cea mai mare shut-in de crearea de petrol brut în 12 ani, Uraganul Laura a adus despre o mulțime littler shut-in-uri de creație în contrast cu uraganele Gustav și Ike în 2008 și uraganul Katrina în 2005.

EIA măsoară faptul că crearea de petrol nerafinat din Golful Mexic a scăzut la 1.4 milioane bpd în August, cel mai mic randament de la jumătatea anului 2015. EIA anticipează că crearea în zonă ar trebui să se recupereze la aproape 2,0 milioane bpd până în decembrie 2020 și la 1,8 milioane bpd normale pentru 2020.


Legate de:

Rusia se apropie de noul record de colectare a grâului din cauza randamentelor de cereale inundate

Rusia a ajutat producția de cereale cu aproximativ șase la sută de la an la an, colectând 124 de milioane de tone de cereale, după cum indică cele mai recente informații de la Ministerul Agriculturii din Rusia.

Odată cu încheierea sezonului de recoltare, fermierii ruși au dezvoltat mai mult de 90% sau mai mult de 43 de milioane de hectare de teren plantat începând cu 2 octombrie, a spus serviciul. Randament de recoltare a rămas la 28.6 centner pe hectar, în contrast cu 26.9 centner pe hectar pe o perioadă similară cu un an în urmă.

Adunarea uneia dintre boabele cheie ale Rusiei, grâul, a crescut la 85,9 milioane de tone, depășind anterior rezultatele de acum un an. În timp ce acest lucru poate fi considerat acum al doilea cel mai mare grâu adunat pentru națiune, acesta se apropie de recordul din 2017, când 86 de milioane de tone de grâu au fost adunate în Rusia.

Cele mai recente cifre bate în fața dorințelor experților și specialiștilor. În urmă cu o săptămână, Ministerul rus al Agriculturii a declarat că se așteaptă ca recolta de cereale din anul curent să rămână la 122, 5 milioane de tone. Aceasta ar fi una dintre cele mai mari recolte ale națiunii, a doua doar la recordul de 135, 5 milioane de tone înregistrat în 2017.

Susținută de o recoltă gigantică de cereale, Rusia este extinsă pentru a-și susține inițiativa pe piața mondială a grâului în următorii ani. Pakistanul urmează să se transforme într-un alt comerciant uriaș de grâu rusesc în acest an, deoarece administrația națiunii a declarat vineri că va transporta 180,000 milioane de tone din acesta "renunțând la toate cheltuielile, obligațiile."Pakistanul se alătură diferitelor națiuni care au ajutat la cumpărarea de grâu din Rusia în ultima vreme, de exemplu, Arabia Saudită, Egipt, Turcia, Brazilia, Vietnam și Tanzania, printre altele.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: