Taylor Swift se bate în timp ce se antrenează înainte de eliberarea noului album.

Taylor Swift poate fi o doamnă ocupată, dar are încă timp să-și facă antrenamentele, așa cum a fost văzută, oferindu-i un salut într-o sală de gimnastică exclusivistă din New York City. The Shake It Off hitmaker, care se pregătește să lanseze cel de-al șaptelea album, arăta mult mai fericită decât am făcut vreodată în timpul unui antrenament, în timp ce discuta cu un antrenor. Acum este o doamnă care și-a luat viața împreună. Rocking până la Dogpound în West Hollywood, ea a fost sigură să-i salute pe antrenori înainte să ajungă la ea.

Taylor Swift antreneaza inainte eliberare album

Ne-am epuizat doar privind la ea. Când Tay se pregătește să lanseze albumul al șaptelea mult-așteptat, ni s-au dat câteva sugestii interesante despre ce să se aștepte din era fluturelui. - Încerc să transmit un spectru emoțional, spuse ea. "Cu siguranta nu vreau sa am prea multe lucruri ...". Câștigă niște cântece pline de bucurie și poți să-i faci pe boss, așa cum se spune. "DREPTURI: EXCLUSIV ÎNTOTDEAUNA ÎN ITALIA ** West Hollywood, CA - * EXCLUSIV * Taylor Swift, ajunge la un antrenament la sala de fitness Dogpound din West Hollywood. Taylor Swift BACKGRID SUA 31 MAI 2019 SUA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com Marea Britanie: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com * Clienti din Marea Britanie - Poze care contin copii Va rugam sa faceti fata Pixellate inainte de publicare * Ea (Imagine: BACKGRID) Există, de asemenea, câteva cântece "cu adevărat, într-adevăr, într-adevăr, foarte triste", dar "nu sunt de ajuns în cazul în care trebuie să vă faceți griji pentru mine". Se pare că lacrimile vor fi cu siguranță curgătoare.

 Vorbind despre Entertainment Weekly, în primul său interviu de trei ani, Taylor a adăugat: "De data aceasta mă simt mai confortabil să fiu suficient de curajos pentru a fi vulnerabil, pentru că fanii mei sunt destul de curajoși ca să fie vulnerabili cu mine. ** DREPTURI: EXCEPȚIONATĂ DINTRE ITALIA ** West Hollywood, CA - * EXCLUSIV * Taylor Swift, care se uită în față și transpiră, salută instructorii în timp ce ajunge la un antrenament la sala de fitness Dogpound din West Hollywood. Taylor Swift BACKGRID SUA 31 MAI 2019 SUA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com Marea Britanie: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com * Clienti din Marea Britanie - Poze care contin copii Va rugam sa faceti fata Pixellate inainte de publicare * Ea (Imagine: BACKGRID) "Odată ce oamenii se scufundă în album, va deveni destul de clar că asta e mai mult din amprenta acestui lucru - că este mult mai mult un compozitor-songwriter, o călătorie personală decât ultima. "După ce și-a exprimat opiniile politice în octombrie anul trecut după speculații, ea și-a dezvăluit că este pregătită să devină politică cu muzica ei pentru a trimite un mesaj tinerilor.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: