Testare software analiza piata software 2019 securitate software (AST), stocuri, strategii și prognoze pentru 2024 | -Acunetix, ImmuniWeb, WhiteHat Security, Checkmarx, Veracode, PortSwigger, Rapid7, Qualys

Cea mai recentă piață de testare calitativă și cantitativă a aplicației de securitate a aplicațiilor (AST) prezintă un rezumat al viitoarei ajustări în jurul pieței Software Security Testing Application (AST). perioada de prognoză, 2019-2024. Este studiată creșterea și evoluția pieței software-ului Application Security Testing (AST) și o descriere detaliată.

Echipa dedicată de cercetare și analitică a RapoartelorIntellect este formată din profesioniști cu experiență statistică avansată și oferă mai multe opțiuni de personalizare în studiul existent al „Aplicării de securitate a aplicațiilor (AST) Market (2019)”. Un studiu aprofundat al software-ului de aplicații pentru securitatea pieței (AST), cu un accent special pe analiza tendințelor pieței.

Testare software analiza piata software 2019

Raportul își propune să ofere o imagine de ansamblu a pieței Programelor de testare a securității aplicațiilor (AST), cu segmentarea detaliată a pieței în funcție de tip, metodă de livrare, aplicație și geografie. Piața software-ului global de securitate a aplicațiilor (AST) este de așteptat să crească în perioada prognoză. Raportul oferă statistici cheie cu privire la starea pieței a jucătorilor importanți din piața software AST (Security Security Testing) și oferă tendințe și oportunități cheie ale pieței.

Companiile principale acoperă acest raport: -Acunetix, ImmuniWeb, WhiteHat Security, Checkmarx, Veracode, PortSwigger, Rapid7, Qualys, Contrast Security și multe altele

Această cercetare de piață este un raport de informații cu eforturi minuțioase de a studia informațiile corecte și valoroase. Scenariile de reglementare care afectează diferitele decizii de pe piața software-ului de testare a securității aplicațiilor (AST) sunt supuse unei observații și explicații detaliate.


Piața serviciilor de testare a securității software pentru o reziliență completă, orchestrată, dinamică și dinamică a jucătorilor: 99%, DataArt, Eastern Software, Consultanți QC, QASource

Raportul de piață al serviciilor de testare a securității software 2019-2024 oferă o evaluare cuprinzătoare a pieței. Prin urmare, printr-o înțelegere profundă, o creștere recunoscătoare a pieței în urma evoluțiilor anterioare și descoperirea stării actuale, iar prognozele viitoare au sprijinit zone progresive și sigure. Scopul principal al raportului de piață al serviciilor de testare a securității software este de a oferi o imagine mai curată și o mai bună înțelegere a pieței. Raportul acoperă piața serviciilor de testare a securității software din linia de jos, începând cu definiția sa. Fiecare segment este examinat cu atenție prin articularea vânzărilor, veniturilor și dimensiunii pieței pentru a înțelege potențialul de creștere și atingere.

Companiile majore acoperă acest raport: 99%, DataArt, Orient Software, Consultanți QA, QASource, Cigniti, Indium Software, Accenture, Invensis, Qualitest, Angler Technologies, AFourTech, Cybage, Sogeti, Netcraft, QA Infotech, Kualitatem, Grupul NCC , Fericite minți, Veracode, Trustwave, KiwiQA, Sun Technologies, Arcturus, ZenQ, Riscure, Cisco

Proiectul Rapoarte Intellect detaliază piața actuală, trecută și futuristă de software de securitate a datelor pentru jucătorii de elită, care va oferi un ghid rentabil pentru toți concurenții de pe piața serviciilor de testare a securității. software-ul. Servicii de testare a securității software Analiza generală acoperă o imagine de ansamblu asupra politicilor industriei, structura costurilor produselor disponibile și lanțul lor de fabricație. Profesioniștii din industrie au completat o perspectivă cuprinzătoare și profesională a Raportului de cercetare de piață al serviciilor de testare a securității software-ului global și au prezentat într-un mod mai special, pentru a prezenta doar detaliile cheie.

A fost realizată o analiză aprofundată a panoramei pieței serviciilor de testare a securității software-ului global, care prezintă informații despre profilurile companiei, situația financiară, evoluțiile recente, fuziunile și achizițiile și Analiza SWOT Acest raport de cercetare va ajuta cititorii pe scenariul general al pieței, strategia de a decide mai multe despre acest proiect de piață.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: