Vehicule conectate platforma Microsoft Ericsson Partners: Ericsson ERIC a anunțat că a făcut echipă cu Microsoft MSFT pentru a furniza pe piață o platformă de vehicule completă și extinsă. Firma suedeză își dezvoltă Connected Vehicle Cloud împreună cu platforma Microsoft Connected Vehicle (MCVP).

MCVP permite companiilor auto să accelereze livrarea de experiențe de conducere sigure, personalizate, conectate. Include hipercalarea, disponibilitatea globală și conformitatea cu reglementările care vin cu Microsoft Azure. În ceea ce privește experiența lor distinctă, Ericsson și Microsoft intenționează să îi ajute pe producătorii de mașini să-și extindă soluțiile globale de vehicule conectate și să ofere o experiență mai bună pentru șoferi și pasageri.

Soluția combinată face ușor pentru producătorii de automobile să implementeze servicii de vehicule convenabile, cum ar fi gestionarea flotei, actualizări software în aer și servicii de securitate conectate corespunzător, reducând în același timp costurile. În special, norul de vehicule conectate al Ericsson conectează peste 4 milioane de vehicule în 180 de țări, ceea ce reprezintă aproape 10% din piața globală a automobilelor conectate. Platforma a fost modificată pentru a răspunde cererii crescânde de scalabilitate și flexibilitate pentru producătorii de mașini, împreună cu serviciile de vehicule conectate.

Vehicule conectate platforma Microsoft Ericsson Partners

Cel mai recent raport Mobility al Ericsson, lansat în noiembrie, prognozează abonamentele globale 5G care vor depăși 2,6 miliarde de dolari în următorii șase ani, datorită impulsului susținut și a unui ecosistem în evoluție rapidă. Raportul afirmă că 5G va acoperi până la sfârșitul anului 2025 până la 65% din populația lumii și va trata 45% din traficul de date mobile din lume. Se estimează că traficul mediu lunar de date pentru smartphone-uri va crește de la cifra actuală de 7,2 GB la 24 GB până în 2025, susținut de comportamentul consumatorului ca un flux de realitate virtuală.

Ericsson are peste 75 de acorduri comerciale 5G cu furnizorii de servicii de comunicații, dintre care 23 sunt rețele live. Se estimează că 13 milioane de abonamente 5G sunt așteptate până la sfârșitul anului 2019. Este posibil ca implementările în rețea să crească până în 2020, stabilindu-se baza pentru adoptarea masivă a abonamentelor 5G.

În plus, se estimează că creșterea abonamentului 5G va fi semnificativ mai rapidă decât în ​​LTE. America de Nord este probabil să adopte mai rapid, cu 74% din abonamentele mobile 5G proiectate până în 2025. Proiectul Asiei de Nord-Est va continua până la 56%, Europa cu 55%.

În activitatea de rețea (care reprezintă cea mai mare parte a vânzărilor totale), activitățile permanente ale Ericsson includ investiții în cercetare și dezvoltare pentru a proteja un portofoliu de produse de lider și un nivel de conducere a costurilor; crește investițiile în automatizare și capacitatea serviciilor, reducând totodată costurile; și câștiga selectiv cote de piață pe baza tehnologiei și a competitivității costurilor.

În luna octombrie, compania a finalizat achiziția companiei Antene și Filtru Kathrein, pentru a-și extinde portofoliul de sisteme radio cu produse și capabilități noi. Ericsson continuă să-și execute strategia și este pe cale să își atingă obiectivele financiare până în 2020. A lucrat cu operatori pentru a ajuta la modernizarea rețelei sale, optimizând în același timp multe oportunități.

Acțiunile Ericsson au câștigat 6,4% față de creșterea industriei de 5% în ultimele trei luni. Estimarea consensului Zacks pentru câștigurile din acest an a fost revizuită cu 25,7% în ultimele 90 de zile.

Ericsson are în prezent un rang Zacks # 2 (Cumpără) și un scor VGM de B.

Unele alte stocuri cele mai bine cotate din industrie sunt Qualcomm Incorporated QCOM și Ubiquiti Inc. UI, fiecare cu un Zacks Rang # 1 (Cumpărături puternice). Puteți vedea lista completă de stocuri în clasamentul Zacks n. ° 1 aici.

Qualcomm se așteaptă la o creștere a câștigurilor pe termen lung de 14%.

Ubiquiti are o estimare de creștere a câștigurilor pe termen lung de 9,4%.

Mai multe știri de stoc - Aceasta este mai mare decât iPhone!

Ar putea deveni mama tuturor revoluțiilor tehnologice. Apple a vândut doar un miliard de iPhone în 10 ani, dar se preconizează că un nou avans va genera peste 27 de miliarde de dispozitive în doar 3 ani, creând o piață de 1,7 trilioane de dolari.

Zacks tocmai a lansat un raport special care evidențiază acest fenomen în curs de dezvoltare și 6 tickers pentru a profita de el. Dacă nu cumpărați acum, puteți da startul în 2020.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: