Victoria Beckham "ia înșelat pe Michael Sheen pentru un tramp care încearcă să-i răpească pe fiica sa".

VICTORIA Beckham a spus că a cerut securitate lui Michael Sheen.

Michael Sheen a susținut că Victoria Beckham a fost ucisă de el pentru un tramp care încerca să-și răpească propria fiică.

Artistul de la "Good Omens", pretinzând că Victoria a fost confuză din cauza aspectului său păros atunci când s-au aruncat unul în altul în momentul în care s-au întâlnit la un patinoar din Los Angeles.

Victoria Beckham reclama politiei Michael Sheen

Într-o apariție la The Graham Norton Show, cei de 50 de ani au spus: "Am fost în LA și m-am dus să aleg (fiica mea) de o lecție de patinaj.

"Când am ajuns acolo, Beckhams au fost acolo, verificând patinoarul pentru lecții.

"Am fost destul de hirsuta atunci când Posh mi-a dat seama că mi-a spus că mă gândeam că am fost un tramp care încearcă să-mi răpească fiica!"

Sheen, a fost cu fiica sa, Lily, de 20 de ani, pe care o împărtășește cu fosta sa Kate Beckinsale, în momentul în care a întâlnit-o pe Spice Girl.

El nu a specificat când a avut loc incidentul.

Sheen a ridicat de asemenea capacul noului show Good Omens, pe care îl interpretează alături de Michael Sheen.

El a dezvăluit, de asemenea, că a fost inițial aliniat pentru a juca pe ticălosul în noua serie.

Noul spectacol Amazon Prime se bazează pe romanul din 1990 Good Omens: Profețiile frumoase și precise ale lui Agnes Nutter, Witch de Terry Pratchett și Neil Gaiman.

În schimb, Tennant avea rolul celui rău, deoarece Sheen a spus că nu se simte "suficient de bun" pentru rol.

Sheen a continuat: "Când seria a devenit o posibilitate Neil a presupus că aș vrea să joc demonul, dar când am citit o versiune foarte timpurie a scenariului, m-am gândit:" Nu pot face asta, nu sunt destul de bun. Sunt mai bine pentru partea de înger, asta mi se potrivește ".

"Am avut o cină foarte ciudată și, în cele din urmă, mi-a întrebat cum m-aș simți să joace personajul bun și David demonul. A fost perfect.

Tennant sa vărsat și pe noul spectacol extrem de anticipat, dezvăluind că era nervos să aducă cartea pe ecranul mic.

El a explicat: "Oamenii au iubit cartea timp de 30 de ani și au idei cu privire la ceea ce sunt aceste personaje și trebuie să le îndeplinim acest vis".


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: