Videoclip 2 nave croaziera prabusesc Mexic, au raportat o vătămare „minoră: două nave de croazieră s-au ciocnit vineri dimineață în Conzumel, Mexic, lăsând o persoană rănită.
Videoclipul arată că 2 crucișători se ciocnesc în Mexic, a fost raportat un prejudiciu minor

Doi crucișători s-au ciocnit vineri dimineață în Cozumel, Mexic, lăsând o persoană rănită.

Conform Carnival Cruise Lines, Carnival Glory făcea manevre pentru a-l ancora pe Cozumel când a contactat Carnival Legend, care era deja în trupă.

Carnival Cruise Lines a declarat că o persoană a suferit o vătămare minoră la Carnival Glory atunci când un grup de invitați a fost evacuat din sala de mese de pe punțile 3 și 4.

Videoclipul postat pe rețelele de socializare arată că Gloria Carnavalului a suferit pagube la părțile pupa și tribord.

Videoclip 2 nave croaziera prabusesc Mexic

Scripps WFTS Station raportează că Carnival Legend are sediul în Tâmpa, Florida. Barca era programată să se întoarcă la Tampa duminică.

Se presupune că Carnival Glory are sediul în New Orleans.

Citiți declarația Carnival Cruise Line mai jos.

    Carnival Glory a făcut aluzie la Carnival Legend în această dimineață pe Cozumel. Carnival Glory făcea manevre pentru a fi atras când a luat contact cu Carnival Legend deja în trupă.

Evaluăm daunele, dar nu există probleme care să afecteze navigabilitatea oricăreia dintre nave. Am recomandat oaspeților ambelor bărci să se bucure de ziua lor pe Cozumel.

Există o rană minoră raportată a unui oaspete de la Gloria Carnavalului care a avut loc când un grup de oaspeți a fost evacuat din sala de mese de pe punțile 3 și 4.

    #BREAKING: WNYer pe barca vecină prinde urmările @CarnivalCruise Glory care se ciocnește cu Legenda Carnavalului în portul Cozumel, Mexic, în această dimineață. @ScrippsNational pic.twitter.com/nB0LX5x4F9

    - Aaron Jay Mason (@aaronwkbw) 20 decembrie 2019

    LOOK: Carnival Legend lovește astăzi nava Carnival Glory din portul Cozumel!

Sperăm că nimeni nu este rănit! Asta este înfricoșător! #carnivalcruise #carnivalglory #carnivallegend

pic.twitter.com/XZKNFzv8f9

- Melea VanOstrand (@MeleaCreates) 20 decembrie 2019


Vorbim cu noua semnătură a Toyota Gazoo Racing, deoarece încep pregătirile pentru sezonul 2020 WRC cu noua lor echipă.

Î. Ai făcut deja primele tale teste, cum este să te urci pe Toyota Yaris?
A. A fost foarte bine, tot ce am așteptat să fie. În Franța, când am încercat, a fost prima dată în mașină din 2016. În 2016 am condus doar testul inițial, acesta este un act total diferit. Yaris este într-adevăr rapid. Am multe de învățat de la aero și diferențialul central, provenind de la mașina R5, sunt multe lucruri pe care trebuie să le învățăm. Imi doresc foarte mult sa fac mai mult cu masina, pot sa fac multe alte ajustari. Inginerii echipei au fost grozavi, au funcționat foarte bine și m-au ajutat ca un nou pilot să vin în echipă.

Î. Care este ținta pentru 2020?
R. Nu este mare lucru pentru a stabili obiective. Vreau să aflu apelul la începutul anului, fiind doar relaxat în primele patru sau cinci evenimente. Întotdeauna vreau să fiu rapid. Vreau doar să încep să arăt viteza și să concurez cu băieții. Vom avea nevoie de experiență, dar vreau să fiu rapid până la sfârșitul sezonului.

Î. Cum se simte campion mondial în vârstă de 19 ani?
A. Se simte bine. A fost multă presiune în acest sezon. Nu este chiar atât de plăcut când toată lumea crede că este atât de ușor (WRC 2 Pro Championship). Am arătat ritmul în vară și am câștigat patru runde la rând. A fost o ușoară greșeală în Germania, dar este bine că s-a întâmplat chiar acum - a fost o notă mică de notă de ritm, dar este mai bună decât asta acum și nu World Rally Car. După doi ani, m-am petrecut bine cu Skoda, sunt ca o echipă de fabricație cu mașina R5. Las o echipă bună și o mulțime de oameni drăguți.

Q. Cu toate acestea, începutul sezonului nu a fost cel mai ușor ...
R. Nu a fost chiar așa de bun, dar am știut întotdeauna motivele. Au fost o mulțime de lucruri, propriile mele greșeli, apoi unele lucruri despre trecerea la o echipă nouă, cum ar fi în Corsica, au fost câteva probleme cu piesele și configurația mașinii. Știam că abilitățile mele nu dispăruseră, ci a fost doar un eveniment rău la începutul sezonului din motive care nu le-am putut afecta.

Î. Chile a schimbat lucrurile?
R. Aceasta a fost prima mea dată cu Toksport. Mi-a plăcut foarte mult și asta s-a dovedit când echipa face ceea ce cerem. A fost bine pentru noi să câștigăm primul raliu al sezonului și, de asemenea, pentru Toksport: Îmi place și această echipă, sunt foarte profesioniști.

Î. Și este bine să câștigi acasă, în Rally Neste din Finlanda?
Una foarte bună! Au fost niște tipuri rapide în spectacolele R5, dar au avut probleme și am avut un miting curat. Nu am avut nevoie să apăs atât de mult după al doilea sau al treilea pas. A fost plăcut să te bucuri de miting


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: