10 Day Acid Rap disponibile servicii streaming: Șansa Mixtape-urilor "10 Day" și "Acid Rap" ale Rapper-ului sunt acum disponibile pe serviciile de streaming.

La începutul zilei, Chance a făcut apel la social media pentru a anunța că proiectele, precum și precomanda pentru albumul său de debut, au fost pe drum. De asemenea, a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat și a renunțat la un clip video scurt.

La scurt timp după trimiterea tweet-ului cu privire la sosirea mixtapesului la serviciile de streaming, Chance a dat niște vesti bune. El a informat fanii că mătușa lui a găsit un donator de rinichi. În mai, Chance a trimis un apel solicitând ajutor pentru a găsi un donator pentru mătușa lui. "Îmi pare rău că a fost o emotură copleșitoare care a scris acest lucru, tipul ei de sânge este O pozitiv, puteți obține un test rapid de sânge și fizic pentru a vă găsi un meci", a scris Chance la vremea respectivă.

10 Day Acid Rap disponibile servicii streaming

10 zile au scazut in 2012 si s-au lasat aparente de la Vic Mensa, Nico Segal, Alex Wiley si altii, in timp ce Acid Rap a coborat in 2013. Ultimul proiect a inclus BJ Chicago Kid, Childish Gambino, Action Bronson, Ab-Soul si multe altele.

Într-un interviu cu Beats 1, care va sosi la ora 2:00. ET (28 iunie), Chance Rapper a vorbit cu gazda Nadeka Alexis (care co-găzduiește, de asemenea, lupta zilnică) despre motivul pentru care a simțit că este timpul să își lanseze primele două mixtape pe serviciile de streaming. "Cred că este doar momentul ca accesul să aibă acces real. Asta întotdeauna am fost despre faptul că eu cred că motivul pentru care am vrut ca acele melodii să fie pe Sound Cloud și pe Datpiff la acea vreme era pentru că am vrut ca toată lumea să aibă accesul la acesta și nu-mi place să fiu blocat de vânzare. În acel moment, climatul era diferit ", a spus Chance.

El a continuat: "SoundCloud a fost principalul serviciu de streaming, nu au fost DSP-urile oficiale și alte chestii ... Acum, același lucru pe care încercam să-l fac pentru a avea acces a devenit un fel de barieră. a trebuit să trăiesc printr-un timp în care ne putem aminti când Acid Rap nu a fost peste tot și când 10 Ziua nu a fost peste tot. Cred că tocmai am crescut într-un punct în care acele lucruri au fost pentru mine ceea ce au fost și pentru atat de multi alti oameni care au fost si acum cred ca este timpul ca mai multi oameni sa auda si pentru cei care au crescut cu ea pentru a avea putin timp pentru a aminti inainte ca albumul sa scada - daca esti un fan, un o mulțime de oameni care au fost fanii înainte de 10 zile, când a fost CD-ul de 5 zile pe care l-am lucrat în jurul valorii de trecere, mulți oameni simt că sunt investit în viața lor din cauza unui cântec care însemna ceva pentru ei la un moment dat sau înseamnă ceva pentru ei acum, că am investit în ele. Dar ele au fost investite în mine pentru o lungă, lungă perioadă de timp și vreau să em pentru a putea accesa acel moment în orice moment și într-un loc în care acum pot simți că cumpără o bucată de muzică pe care am făcut-o pentru ei și am lucrat la asta nu doar în ultimii ani, ci de când am aflat prima dată că voi fi rapper.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: