Stiri Divertisment!

Cele mai recente știri despre divertisment din întreaga lume pot fi găsite pe CoolClubbing.

Vizitați-ne online astăzi pentru mai multe informații despre ultimele știri despre showbiz și celebrități.

Deconectați-vă, creați-vă, luați-vă sau pur și simplu accesați magazinele - oricare ar fi celebritățile, veți găsi toate știrile, fotografiile și videoclipurile de aici.

Obțineți cele mai recente știri despre scandaluri, angajamente și divorțuri de celebrități! Verificați poveștile noastre despre cele mai fierbinți vedete ale Hollywood-ului!

Citiți toate cele mai recente știri de divertisment despre celebrul divertisment de pe site-ul nostru. Vedeți interviuri exclusive, galerii foto și multe altele.

STIRI DIVERTISMENT

 • Iată cum îl pui pe Keanu Reeves în față și apoi scrieți un cântec despre el

  Alerta alergător! Următoarele discută sfârșitul noului film "Always Be My Maybe", așa că reveniți mai târziu dacă doriți să îl vedeți mai întâi.

  Poate îl cunoști pe Randall Park ca patriarh pe "Fresh Off the Boat" sau pe Kim Jong Un în "The Interview".

  Ei bine, actorul, scriitorul și comedianul este și tipul care la lovit pe Keanu Reeves în față și a cântat despre el.
 • Kevin Cooper, în vârstă de 61 de ani, a fost condamnat pentru patru crime care au avut loc în zona Chino Hills din California în 1983

  Kim Kardashian West își continuă misiunea de a îmbunătăți sistemul de justiție penală.

  Joi, Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a luat o excursie la San Quentin State, cea mai veche instituție penală din California, pentru a vizita un deținut pe moarte.

  Păstrarea cu steaua Kardashian a petrecut ore întregi într-o celulă vorbind cu Kevin Cooper, care a fost condamnat pentru uciderea a patru persoane, inclusiv doi copii.
 • "Deadwood: The Movie": Adevărat F-ckin "Adio pentru capodopera neterminată a televiziunii

  Doisprezece ani după ce HBO a anulat brusc seria, David Milch își revine profundul profund și profund opus despre West West, fără lege, pentru un finale perfect și foarte emoțional
 • OZN-urile sunt reale, dar nu presupun că sunt nave spațiale străine

  Străinii nu ar trebui să fie explicația implicită pentru lucruri ciudate pe cer.

  OZN-urile sunt foarte reale, așa cum am văzut recent - dar asta nu înseamnă E.T. a încălcat spațiul nostru aerian.
 • Merge minunat pentru Richard Madden. Asta e ceea ce Îl îngrijorează

  Când vine vorba de spectacole de premiere, ascultă întotdeauna Julianne Moore.

  Richard Madden știe acest lucru acum, deși nu a făcut-o în ianuarie, când actorul scoțian sa așezat lângă Moore la Globurile de Aur. Madden primise prima sa nominalizare la Globe pentru a juca un ofițer de protecție a PTSD, care a fost lovit de politicianul britanic, în mini-seria "Bodyguard", iar înainte ca numele din categoria sa să fie citite, Moore sa aplecat pentru a-și strategiza.
 • Soția lui David Tennant: conexiunea secretă a familiei starului Doctor Cine a fost descoperită
  DAVID TENNANT a ținut-o în familie atunci când și-a ales soția, a fost dezvăluit după ce dragostea lui a împărțit o imagine și glumă pe social media.
 • Ben Folds, Bruce Hornsby și mai mulți jucători de pian asupra modului în care Elton John le-a influențat

  Nu doar un muzician primește un biopic muzical-fantezie de la Hollywood. Dar când Reginald Dwight sa transformat în Elton John, era ca și cum acest lucru era întotdeauna o parte a planului.
 • Opera de monstru a lui Bear McCreary trăiește în Godzilla a lui Waxwork: regele setului de viniluri Monsters

  Așa cum vă preocupați de monștrii răzvrătiți în noul spectacol Godzilla: Regele spectacolului Monsters, care tumultează în teatre în acest weekend, să nu uităm scorul de agitare al compozitorului Outlander și The Walking Dead, Bear McCreary.
 • Farhan Akhtar și prietena Shibani Dandekar prezintă pentru o fotografie cu trofeul UEFA Champions.

  Farhan Akhtar a împărtășit recent o imagine a mânerului său de social media, unde poate fi văzut prezentând cu trofeul UEFA Champions împreună cu iubita Shibani Dandekar. Farhan se întâmplă să fie invitatul oficial UEFA din India. Verificați imaginea.
 • Copiii lui Dumnezeu Survivor Cult vorbește: "Am fost spus sexul a fost cum să arătăm dragostea lui Dumnezeu".

  Christina Babin este gata în sfârșit să vorbească despre cultul abuziv care ia cerut să facă sex de la o vârstă fragedă.

  Christina Babin a petrecut cea mai mare parte a copilăriei sale într-un cult religios controversat - și se deschide acum despre trauma pe care a experimentat-o.
 • Zendaya spune că a purtat o singură dată cercei de un milion de dolari pe care credea că erau falsi.

  Vogue's 73 Questions seria este cunoscut pentru a obține celebrități să se deschidă despre ei înșiși în timp ce oferă un tur al case lor superbe și cele mai recente A-lister pentru a obține sincer? Vedeta noului HBO arată Euphoria, Zendaya.

  Video-ul se deschide cu actrita de 22 de ani, care împușcă lămâi în mod direct din spatele curții frumoase din California, care glumește: "Fac limonadă, vreți ceva?"
 • Cand iese Sally Hansen x Colectia Glaad Pride? Este mândria la vârful degetelor.
 • Dolls Kill's Club Exx Pride Collection Include platformele Rainbow ale viselor tale.

  Mireasa Pride este aproape aici, iar cu ea vine o lansare a colecțiilor de modă de curcubeu care vă vor ajuta să sărbătoriți în stil. Pentru cei care vor să pară că au ieșit dintr-o revistă de reviste și într-o petrecere de pre-joc Pride, colecția Dolls Kill 2019 Pride este pentru tine. Denumit colectia Club Exx Pride, linia capsula este plina cu piese inspirat de moduri care sunt spalate in materiale PVC, sclipici, blanuri si spandex.
 • "Borat" a pus capăt căsătoriei lui Pamela Anderson și a lui Kid Rock, spune Sacha Baron Cohen

  "Borat" a fost ultima lovitură a căsniciei dintre Pamela Anderson și Kid Rock, pretinzând că joacă comedia.

  Sacha Baron Cohen, care, de asemenea, a scris și a dirijat comedia "Borat: Învățăturile culturale ale Americii pentru a aduce beneficii glorioasei națiuni din Kazahstan", a declarat pentru podcastul "Ultimate Laugh" că rolul lui Anderson a încheiat căsătoria la doar câteva luni după nunta lor de yacht vara anului 2006.
 • Familia Mamei din iunie a intervenit înainte de a fi arestat în legătură cu taxele de posesie a drogurilor.

  Mama Iunie Familia lui Shannon speră că primește ajutorul de care are nevoie.

  În timpul serii Mama iunie: de la "Nu la fierbinte", familia Mamei iunie a organizat o intervenție cu starul realității în încercarea de a ajunge la ea - dar, din nefericire, nu a mers conform planului.
 • Producatorul Outlander pe cea mai dificila provocare din sezonul 4 - si tema mare din sezonul 5.

  Producătorul Toni Graphia vorbește despre adaptarea cărților pe ecran.

  Rezervați la adaptarea pe ecran poate fi un lucru dificil, deoarece cititorii sunt mai fericiți să-și petreacă timpul, în timp ce spectatorii sunt obișnuiți cu acțiuni interesante și cu o mulțime de cliffhangers. Nu vrei să scapi de toate nuanțele, totuși (te uiți la tine, Game of Thrones, sezonul 8), făcându-l un act greu de echilibrat.
 • Filmul Supergirl are drept scop să tragă la începutul anului 2020?

  Am putea obține un film Supergirl puțin mai devreme decât ne-am așteptat. Am aflat mai întâi că Warner Bros. vroia să aducă o nouă versiune a vărului lui Superman pe marele ecran în august 2018. Cu toate acestea, DC Films a avut o mulțime de proiecte în dezvoltare și din moment ce studioul nu și-a anunțat gama completă din filme, a fost greu să știm care proiecte au fost în plină desfășurare și când. Dar acum avem cuvânt că Supergirl ar putea începe să filmeze la începutul anului viitor.
 • Premiera Omens Premieră: Califică-o!

  La începutul Good Omens, un înger și un demon sunt cei mai buni prieteni pentru totdeauna ... dar pentru totdeauna s-ar putea termina înainte de săptămână.

  Și așa începe adaptarea lui Amazon pentru nebunul lui Neil Gaiman (Zeii americani) și romanul lui Terry Pratchett din 1990, Good Omens: Profețiile frumoase și precise ale lui Agnes Nutter, Witch. Proiectul a fost în lucru în 2015, când Pratchett a decedat; pasiunea sa pentru material a determinat-o pe Gaiman să o completeze ca scriitor, producător executiv și showrunner.
 • Dosarele Fergie pentru divorț de la Josh Duhamel aproape 2 ani după ce au anunțat împărțirea lor.

  Fergie a intentat divorțul de Josh Duhamel aproape doi ani după ce și-a anunțat separarea.

  Cântăreasa, în vârstă de 44 de ani, a depus o divorț vineri într-o curte din Pasadena, potrivit The Blast.

  Reprezentantul Fergie nu a avut nici un comentariu asupra divorțului, în timp ce un reprezentant al lui Duhamel, în vârstă de 46 de ani, nu a răspuns imediat cererii PEOPLE pentru comentarii.
 • Victoria Beckham "ia înșelat pe Michael Sheen pentru un tramp care încearcă să-i răpească pe fiica sa".

  VICTORIA Beckham a spus că a cerut securitate lui Michael Sheen.

  Michael Sheen a susținut că Victoria Beckham a fost ucisă de el pentru un tramp care încerca să-și răpească propria fiică.

  Artistul de la "Good Omens", pretinzând că Victoria a fost confuză din cauza aspectului său păros atunci când s-au aruncat unul în altul în momentul în care s-au întâlnit la un patinoar din Los Angeles.
 • De ce Benedict Cumberbatch a fost prima alegere a lui Neil Gaiman de a vocea pe Satan în "oameni buni".

  Atunci când se întreba cine ar putea să se pronunțe cu vocea lui Satana despre "Omeni Buni", singurul nume care a apărut în mintea lui Neil Gaiman a fost Benedict Cumberbatch - dar nu pentru motivul pentru care ați putea crede.
 • Filmul "Deadwood" îl numește pe Timothy Olyphant, Vesturile preferate ale lui Ian McShane? O grămadă sălbatică.

  Când vine vorba de a judeca occidentalii, veteranii "Deadwood" Timothy Olyphant și Ian McShane au credință stradală autentică - a varietății de oraș de frontieră cu praf și noroi.
 • #KPopTwitter stabilește o nouă înregistrare pentru categoria #TwitterBestFandom în timpul celei de-a 14-a ediții a Premiilor Anuale Soompi

      Peste 95 de milioane de Tweets au fost înregistrate pe parcursul a două perioade de 24 de ore, în timp ce fanii din întreaga lume au votat pentru artiștii preferați KPop
      EXO câștigă pentru prima dată categoria Twitter Best Fandom și NCT a onorat cu inaugural Twitter Rising Fandom Achievement
 • Taylor Swift se bate în timp ce se antrenează înainte de eliberarea noului album.
 • În "Când ne văd", Ava DuVernay face sigur că vedem cu adevărat Parcul Central Cinci.

  Raymond Santana. Kevin Richardson. Antron McCray. Yusef Salaam. Korey înțelept. Acestea sunt numele bărbaților care au fost băieți, vârstele 14, 15 și 16, când au fost jefuiți: din copilarie, din nevinovăția lor, de la un proces echitabil.
 • Prințul Harry a alimentat CONCERNS printre regină și Charles el poate "lupta" ca acest regal.

  Regina si printul Charles erau ingrijorati ca istoria se va repeta si ca principele Harry se va afla "luptand" pentru a-si gasi un rol dupa ce a parasit armata - la fel cum sa intamplat si cu un alt membru al familiei regale dupa ce a devenit veteran de razboi .
 • Elton îl întâlnește pe Freddie: starul Rhapsody din Boemia Rami Malek sărbătorește premiera Rocketman.

  Un tribut adus prieteniei reale a lui Elton John și Freddie Mercury.

  Intalnire Elton John Freddie Mercury

  Poți să simți iubirea astă-seară?
 • Raportul Bleacher al lui WarnerMedia deschide un nou capitol cu ​​documentar Showtime.

  Bleacher Report, marca sport digitală achiziționată de Turner Sports în 2012, și-a lansat propriul serviciu de streaming în martie 2018.
 • De ce să faci "oameni buni" a fost cel mai distractiv showrunner Neil Gaiman nu vrea să mai aibă din nou.
 • DC Eveniment de benzi desenate Leviathan Primer.

  Zilele de vară sunt aici din nou, iar fanii cărților de benzi desenate știu ce înseamnă asta: timpul evenimentului! DC Comics a avut o lungă tradiție de a crea evenimente universale-măturători care au adesea efecte pe termen lung asupra eroilor și a ticăloșilor care fac parte din ele.
 • Cinematic Spillover: Recenzii scurte de Godzilla: Regele monștrilor și întotdeauna să fie meu.

  Iată câteva recenzii scurte despre filmele care vor fi lansate la teatrele din San Antonio sau pe Netflix 31 mai.
 • Swamp Thing sezonul 1, episodul 1 recenzie: Pilot.

  "Să vedem ce ești tu?" Spionii minori pentru Swamp Thing sezonul 1, episodul 1 urmează.

  În debutul lui The Swamp Thing, dr. Abby Arcane este chemat înapoi în orașul ei natal din Louisiana, când apare o epidemie bruscă a unei boli neidentificabile în jurul mlaștinii.

  Cu ajutorul Dr. Alec Holland, ea încearcă să identifice ce cauzează apariția focarului și să găsească un remediu pentru acesta.

  Recenzie Swamp Thing sezonul 1

  DC aduce groaza
 • Filiala de măsline a lui Katy Perry, dovedită, a salvat prietenia lui Taylor Swift.

  Curățirea ulterioară este de mâncare.
 • O rețea web de înșelăciune.

   Sufletul regizor Sudhir Mishra și actorii Tisca Chopra și Ronit Roy privind navigarea pe mediul online pentru noul lor spectacol Hotstar

  Regizorul Sudhir Mishra strânge într-un apel telefonic între interviuri. El și distribuitorii de serii Hotstar ostași jonglează gama zilei în camere de hotel separate la Trident, BKC. Jurnaliștii își așteaptă neliniștea în hol pe urma unei vizionări a primului episod al emisiunii și a unei conferințe de presă care discută despre thrillerul suspans.
 • Celebrați Pride: 12 evenimente minunate în New York.
 • Karrueche Tran dezvăluie de ce viața ei este mai "uimitoare" acum, 4 ani după divizarea cu Chris Brown.

  Modelul-actrita nu a putut sa se descurce mai bine, din moment ce sa despartit de Chris Brown, dupa ce a aflat ca in 2015 a nascut un copil in secret.
 • Revizuire: "American Psycho" acum un sângeros, dar bun, muzical în SF.

  Sunt atât cele mai bune momente, cât și cele mai grave momente pentru un muzical "American Psycho".

  Deși romanul lui Bret Easton Ellis din 1991 (de asemenea făcut într-un film din 2000) este profund înrădăcinat în anii 1980, povestea unui băiat de bancă de investiții Yuppie, care este obsedat de statuie și posesiuni scumpe de nume, îl idolizează pe Donald Trump și se întâmplă fi un criminal în serie fără suflet are niște rezonanțe puternice contemporane de a spune cel puțin.
 • Tobosarul Guns N Roses Steven Adler spitalizat: Potrivit lui TMZ, fostul baterist GUNS N 'ROSES, Steven Adler, a fost dus de urgenta la spital dupa ce sa injurat la casa lui.
 • Ziua Fortelor Armate Hampshire 29 Iunie 2019: Soarele este afară, așa că aici sunt zece lucruri de făcut în Hampshire în acest weekend

   Ziua Armatelor Forțelor are loc în această sâmbătă, iar în oraș există o serie de evenimente.

  Ziua există pentru a onora personalul de serviciu din Marea Britanie, trecut, prezent și viitor.

  Se desfășoară anual în ultima sâmbătă a lunii iunie, oferind națiunii o zi dedicată când oamenii pot să vină împreună pentru a-și arăta aprecierea și sprijinul forțelor armate.
 • 10 melozii latine populare vara 2019: De la Bad Bunny la Girl Ultra, Rolling Stone selectează zece piese de vară latine.
 • Jockey India lanseaza campanie anunturi feelslikesong: Campania este concepută de L & k Saatchi & Saatchi.
 • Kim Folkz pledeaza comunitatile gen neconforme: Activistul din East Bay apare pe docul YouTube "State of Pride".

  Kin Folkz nu va uita niciodată Parada Pride din San Francisco din 1988. După ce sa mutat la The City din New York, Folkz, care se identifică drept s (el), a fost încântat să vadă legenda disco Sylvester conducând parada. În mod surprinzător, puțini alții păreau să știe cine a fost Sylvester, inclusiv monitorii de paradă, care nu au fost dispuși să-l admită până când nu a fost gata.
 • 10 Day Acid Rap disponibile servicii streaming: Șansa Mixtape-urilor "10 Day" și "Acid Rap" ale Rapper-ului sunt acum disponibile pe serviciile de streaming.

  La începutul zilei, Chance a făcut apel la social media pentru a anunța că proiectele, precum și precomanda pentru albumul său de debut, au fost pe drum. De asemenea, a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat și a renunțat la un clip video scurt.
 • LineUp festival SummerFest 2019: Summerfest 2019: Lizzo, Steve Earle, Sf. Paul și oasele sfărâmate, și cel mai bun și cel mai rău de o zi furtunoasă 2

  Chiar și o furtună care a lovit terenurile nu a fost suficientă pentru a menține o altă forță a naturii din ambalajul Summerfest joi seară.

  LineUp festival SummerFest 2019

  Lizzo
 • Intoarcerea Ingerii Charlie stelele Naomi Scott Ella Balinska: Îngerii lui Charlie s-au întors! Tot ce trebuie să știți despre stelele Naomi Scott și Ella Balinska!

  Ingerii lui Charlie s-au întors - și cu niște fețe relativ noi.

  Primul trailer pentru rebootul extrem de anticipat a scăzut, joi, la entuziasmul multor fani. Regizat de Elizabeth Banks, filmul se concentrează pe trio-ul iconic condus de Kristen Stewart, Naomi Scott de la Aladdin și Ella Balinska, noul britanic.
 • Coverul Higher Love Whitney Houston: Ascultați Whitney Houston și cover-ul "Higher Love" de la Steve Winwood de la Kygo

  "Vrem să le reamintim oamenilor de ce s-au îndrăgostit de Whitney în primul rând", spune Pat Houston de colaborare cu producatorul norvegian DJ
 • Actorul David Harbour dezvaluie actiuni Hellboy 2: Hellboy 2? Star David Harbor dezvăluie dacă se întâmplă o urmărire. Big Red nu a făcut-o niciodată din roșu la box-office.
 • Sienna Miller critica conditii inegale munca femei: Sienna Miller a afirmat că a fost "țipată la și prost plătită și subevaluată și tratată ca un rahat" în cursul carierei sale de acnee.

  Vedeta Alfie, care a apărut și în filme precum American Sniper, Foxcatcher și Factory Girl, a declarat că are noroc că nu a fost niciodată hărțuită sexual la locul de muncă, dar a fost tratată prost în alte moduri.
 • Dezbatere festivalul Ultra Deal comisarul Miami: Du-te înapoi la planșa de desen pe Ultra deal, comisarii de la Miami îi spun personalului orașului

  Într-o rundă de evenimente care nu a fost surprinzătoare într-o saga deja prelungită, comisarii Miami au votat joi în unanimitate să amâne acordul propus care ar fi adus unul din cele mai populare festivaluri de muzică din lume în centrul orașului Miami.
 • Sarah Jessica Parker inaugureaza 35 Hudson Yards: Când Manhattan's Hudson Yards a fost deschisă în această primăvară, aproximativ 13.000 de oaspeți au explorat locul de joacă luxos al magazinelor, restaurantelor, spațiului public și apartamentelor înalte. În seara balmecă de marți, 25 iunie, o altă mulțime sa adunat la Yards, una care a inclus Sarah Jessica Parker, Ken Downing și Claire Distenfeld. Au băut, au luat masa și au dansat în cartierul strălucitor înainte de deschiderea celei mai noi clădiri, Hudson Yards.