7 inclinatii indivizi profund fundamentali: Șapte înclinații pentru indivizi profund fundamentați.

Tocmai cu 30 de ani înainte de această primăvară târzie, Steven R. Brood a distribuit acum cartea sa populară "Șapte obiceiuri ale unor oameni foarte eficienți".

Sa transformat într-un mare în rețelele de afaceri și de administrare, testarea și impactul unui număr mare de indivizi de pe glob. Care sunt cele șapte înclinații?

Pentru început, fii proactiv. Măsurați și nu trăiți într-un mod receptiv.

7 inclinatii indivizi profund fundamentali

În al doilea rând, începe în perspectiva sfârșitului. Știți unde trebuie să fiți mai târziu și după aceea împingeți spre el. Stabiliți alegerile care vă împing spre obiectivul dvs.

În al treilea rând, puneți mai întâi de toate. Înțelegeți care sunt nevoile dvs. la fel de importante și care nu sunt.

În al patrulea rând, cred că câștig-câștig. Căutați aranjamente în viață unde câștigă cele două adunări și care sunt în mod obișnuit valoroase.

În al cincilea rând, căutați mai întâi să vedeți, la acel punct, pentru a fi înțeleși. Simpatia, reglarea și înțelegerea merg departe spre a vedea cineva și în afaceri. Slăbiciunea se proliferează, iar mulți trebuie să știe dacă îi dați un al doilea gând.

6-a, sinergizați! Utilizați colaborarea și aptitudinile reciproce pentru a avea grijă de afaceri.

Al șaptelea, reglați fierăstrăul. Aflați în mod constant, dezvoltați, creați și căutați.

Ce zici de a face înclinații de altădată

Aceste șapte standarde nemuritoare au fost conectate într-o varietate de moduri de-a lungul anilor. Imaginați-vă un scenariu în care trebuia să ne gândim la o trecere în revistă a șapte înclinații pentru "persoane profund fundamentate.

În ce mod poate să contrazică? Asta se poate asemăna.

În primul rând, să fie îngrădit. Tăiați timpul în fiecare zi pentru petiție, reflecție, perusal și liniște. Separat de urmele și întreruperile progresive ale lumii. Acest lucru ar trebui să includă, de asemenea, renunțarea la inovare în majoritatea structurilor sale.

În al doilea rând, rețineți vizualizarea de 10 000 de picioare. Oamenii pot fi extrem de lucrați asupra lucrurilor care cu adevărat nu fac diferența în planul general. În mod regulat, majoritatea minorilor.

În al treilea rând, trăiți nevoile dvs. Mare este adversarul extraordinar. Încearcă să nu dai lucrurile mici și nesemnificative șansa de a controla ziua. Recunoașteți ce face cea mai mare diferență și dați-vă vitalitatea esențială pentru asta. Pe șansa de a nu ajunge la lucruri diferite, care sunt mai puțin semnificative, așa să fie.

În al patrulea rând, tratați alții modul în care trebuie să fiți tratat. Imaginați-vă continuu ceea ce seamănă cu a fi forțat să vă purtați cuvintele și activitățile. Isus a instruit acest lucru. Unii oameni ar fi uimiți să-și dea seama cum trăiesc cu adevărat și se adresează altora.

În al cincilea rând, arăta simpatie și empatie. Toată lumea se confruntă cu un fel de conflict în viața de zi cu zi. De regulă, nu avem ideea cea mai foghiestă despre ce este. Viața este supărătoare, testează și neplăcută.

Al 6-lea, structurați asociații importante cu persoanele care vă îmbunătățesc. Organizația pe care o păstrezi te va trage în sus sau în jos. Asociați cu persoane care vă influențează să îmbunătățiți lucrurile. Încadrați-vă cu persoane care vă vor oferi sprijin și o critică reală.

Al șaptelea, stați departe de supărare în orice punct de vedere sau, eventual, îl puteți gestiona în moduri solide. Indignarea, ura și claritatea ne îndepărtează de concentrarea noastră profundă. În plus, influențează viguros bunăstarea noastră fizică, mentală și entuziastă.

Lumea nu va aduce armonie

Nebunul ne face să stăm și să facem lucruri pe care le plângem. Persoanele foarte strălucitoare descoperă abordări pentru a rămâne cool, liniștite și adunate în ciuda presiunii și a necazurilor. Aceasta este o expertiză care trebuie să fie forată și dezvoltată după un timp.

De fapt, trăim într-o cultură în care un mare număr de oameni acceptă faptul că viața din alte lumi este semnificativă, dar nu foarte mulți nu glumesc că intenționează să ia pașii necesari pentru a se dezvolta profund.

Lumea este ocupată, boisteroasă, sumbră și nu se oprește niciodată. Lumea nu ne va prezenta niciodată armonia pe care o căutăm. Ar trebui să fim deliberați în centrul nostru, deciziile noastre și prin modul în care ne structurăm timpul în fiecare zi.

Dr. Mud Stauffer este preotul senior al Bisericii Creștine Woodmont și se află pe subordinea forței de muncă de la Universitatea Vanderbilt.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: