Actorul David Harbour dezvaluie actiuni Hellboy 2: Hellboy 2? Star David Harbor dezvăluie dacă se întâmplă o urmărire. Big Red nu a făcut-o niciodată din roșu la box-office.

Actorul David Harbour nu crede că va avea loc o continuare a lui Hellboy după dezamăgirea critică și financiară a filmului. Actorul a recunoscut reacțiile pozitive pe care le-a primit cu privire la rebootul lui Hellboy într-un interviu cu ComicBook.com, dar acceptă în cele din urmă că majoritatea oamenilor nu erau mulțumiți de film, distrugând orice speranță a unui Hellboy 2 care să-l ia pe eroul cu coarne.

"Nu cred că va fi prea multă lumină [pentru o continuare]", a spus Harbour. "Sunt o mulțime de oameni care mi-au atras atenția și care mi-au plăcut cu adevărat noul joc și am fost fericiți să-l văd pe Hellboy pe ecran, dar știu în cultura în ansamblu, nu cred a fost foarte bine primit. "

Actorul David Harbour dezvaluie actiuni Hellboy 2

Harbor spune că a primit un pat pe spate de la producătorii filmului în ceea ce privește performanța sa ca Hellboy, dar nu a auzit pe nimeni să aducă ideea unui sequel.

"Cred că ideea este să mergem mai departe", a spus Harbour. "Producătorii mi-au vorbit spunând:" O slujbă grozavă ", le-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut, dar nu am auzit nimic despre o continuare și nu-mi imi atârnă pălăria în așa ceva.

Harbour's Hellboy este un reboot al francizei de film care a jucat odată Ron Perlman. A fost lansat în teatrală în zeci de teritorii din întreaga lume în aprilie și a acumulat aproximativ 40 de milioane de dolari la box office până acum. Asta nu ar fi prea rău dacă nu ar exista un buget de producție de 50 de milioane de dolari și milioane de euro în costurile de marketing.

În timp ce începutul poate fi sfârșitul unei francize noi de film, personajul Hellboy nu va pleca în curând. Dark Horse Comics continuă să ruleze povești despre personaj. Cel mai recent număr, Hellboy și B.P.R.D .: Bestia din Vargu, a fost lansat pe 19 iunie, cu mai multe benzi desenate pentru lansare în august și septembrie. Am discutat recent despre cât de rar este să vezi o serie de cărți de benzi desenate controlate de creatori cum ar fi Hellboy.

O serie de seriale Hellboy a fost, de asemenea, zvonuri că este în curs de dezvoltare, dar a fost dezvăluită de creatorul Mike Mignola.

În revizuirea de către IGN a noului film Hellboy, am spus că "întoarcerea lui Big Red pe ecranul de argint nu este decât o întâmpinare sau un succesor demn al filmelor originale".


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!