Amazon video conferinte angajare potentiale vanzatori deoarece Amazon este încercarea de utilizare a video conferințe de inovare pentru a vet-ar fi vânzătorii în mijlocul covid-19 de urgență într-o ofertă de a opri fraudsters utilizarea etapă. Organizația a declarat că elementul este direcționat în națiuni din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, SUA, China și Japonia. Testele de verificare au început față în față la începutul acestui an, dar s-au schimbat în inovația video conferințelor în februarie, pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit. Personalul Amazon utilizeaza apelurile video cu vânzătorii planificate pentru a verifica acestea coordonează dovada distinctiv ă și înregistrările prezentate în cererea lor. Un reprezentant a declarat: "Amazon este în continuă dezvoltare pentru a îmbunătăți experiența vender astfel încât oamenii de afaceri echitabil poate deschide în mod constant un record de vânzare și de a începe o afacere, în timp ce în plus proactiv blocarea caractere îngrozitor pe ecran. "Pe măsură ce practicăm separarea socială, încercăm o procedură care ne permite să aprobăm dovezile recunoscute ale vânzătorilor prin videoconferințe. "Acest pilot ne permite să asocieze unu la unu cu vânzătorii viitoare în timp ce ceea ce face considerabil din ce în ce mai greu pentru evazioniști pentru a acoperi."

Firma a declarat că 2,5 milioane de conturi presupun că au fost oprite în total în urmă cu un an înainte de a putea oferi un lucru solitar disponibil pentru a fi achiziționate, în timp ce peste 1.000 de persoane au încercat să se înroleze folosind complot pilot. Amazon a lucrat tot prin lockdown, în ciuda faptului că transportoarele au fost amânate și unele elemente nesemnificative au fost expulzate din afacere.

Amazon video conferinte angajare potentiale vanzatori

Piloți Amazon folosind apeluri video pentru a confirma vânzătorii

Amazon încearcă să utilizeze apeluri video pentru a verifica vânzătorii din exterior, deoarece se străduiește să limiteze măsura înregistrărilor false și a postărilor de pe fundația sa, a informat organizația. Activitatea de verificare live la prima utilizate față în față adunări atunci când a început nu cu mult timp în urmă, cu toate acestea rotit la video conferințe ca COVID-19 pandemie a făcut măsuri sociale de separare esențiale.

Așa am practica separarea socială, încercăm o procedură care ne permite să aprobe dovada iminentă vânzătorilor recunoscut prin intermediul conferinței video, a declarat un reprezentant Amazon într-un anunț, Acest pilot ne permite să se asocieze unu-la-unu cu vânzătorii viitoare în timp ce ceea ce face considerabil progresiv greu pentru fraudsteri pentru a acoperi.

În ultima vreme, Amazon s-a confruntat cu o investigație extraordinară asupra articolelor vândute de vânzătorii străini de pe fundația sa. În urmă cu un an, o examinare a The Wall Street Journal a descoperit foarte multe lucruri disponibile pentru a fi achiziționate de pe Amazon care au fost etichetate greșit, interzise sau declarate riscante de către organizațiile guvernamentale. Au existat, de asemenea, rapoarte de mărfuri false fiind vândute pe Amazon. În urmă cu un an, Amazon a raportat că tranzacțiile din exterior reprezintă peste o parte din lucrurile vândute pe fundația sa.

Noul proces de confirmare live este chiar acum în curs de încercare în națiuni, inclusiv SUA, Marea Britanie, China, și Japonia, și include un partener Amazon uitam că un dealer coordonează ID-ul lor și înregistrările le-am dat ca o componentă a cererii lor. Ea nu include utilizarea orice inovare recunoaștere facială pentru a verifica personalitatea lor, Amazon a afirmat la GeekWire. În plus, apelul oferă partenerului posibilitatea de a răspunde la întrebările referitoare la procedura de depunere a cererilor. Amazon spune că peste 1.000 de vânzători iminenti au experimentat programul de testare până acum.

Amazon spune că procesul său actual de verificare pentru vânzătorii din exterior utilizează un amestec de AI și sondaj uman pentru a elimina animatori presupusa îngrozitor. Organizația a declarat că aceste proceduri au împiedicat 2,5 milioane de înregistrări să posteze lucruri disponibile pentru a fi achiziționate în 2019.

Amazon video conferinte angajare potentiale vanzatori


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: