Apple poate pierde 33 procente vanzari iPhone, Goldman spune - Ofertele Apple au scăzut vineri cu 1,4%, nereușind să răspundă așteptărilor s&P 500, care au crescut cu 2%. În timp ce Apple a crescut cu 26 la sută de pe un hit scăzut o lună în urmă, stocul rămâne 13 la sută sub un top februarie.

Apple Inc ar putea vedea cantitatea de iPhone vândute droop cu mai mult de o treime în al doilea trimestru al anului, Goldman Sachs ecartamente, minimizând propunerea sa cu privire la stocul de a vinde de la imparțiale.

Oferte unitate pentru iPhones sunt setate să scadă cu 36 la sută de la an la an în al doilea trimestru ca economia îndură o lovitură de la pandemie, înainte de recuperare la doar o degradare de 2 la sută de către ultimul trimestru al acestui an curent, examinatorii care încorporează Rod Hall a scris într-o notă. La fața locului moale la costurile normale de vânzare este, de asemenea, predispuse să aștepte, a spus el. Lobby-ul și-a redus valoarea la 233 de dolari, de la 250 de dolari, al doilea cel mai minim în rândul experților, urmat de Bloomberg.

Apple poate pierde 33 procente vanzari iPhone

Apple nu mai raportează oferte unitare pentru linia sa de telefonie mobilă, însă firma este evaluată că va vinde 28 de milioane de iPhone-uri în trimestrul încheiat cu luna iunie, conform 7 experți într-o prezentare generală a Bloomberg. Un acord mai mic de 3 experți steaguri o scădere de 27 la sută de la începutul anului.

Ofertele Apple au scăzut vineri cu 1,4%, nereușind să răspundă cu forța așteptărilor s&P 500, care au crescut cu 2%. În timp ce Apple a crescut cu 26 la sută de pe un hit scăzut o lună în urmă, stocul rămâne 13 la sută sub un top februarie.

Independent, Directorul Executiv al Apple, Tim Cook, a transmis un vibe plin de speranță cu privire la posibilitățile organizației în urma pandemiei, după au indicat lucrătorii Apple care au mers joi la o adunare virtuală. Organizația intenționează să reînvie locația sa de vânzare cu amănuntul în Coreea de Sud, zona principală pentru a reveni online, deoarece a acoperit fiecare dintre cele 458 de magazine din afara Chinei în luna martie. Apple va descarce profitul său financiar al doilea trimestru pe 30 aprilie.

Apple poate pierde 33 procente vanzari iPhone

Vânzările de iPhone ar putea scădea cu 36% în al doilea trimestru al anului 2020

COVID-19 pandemie a devenit un vis surprinzător de rău pentru organizațiile din întreaga lume și Apple nu este o scutire în acest mod. Un alt raport de la Goldman Sachs se așteaptă ca tranzacțiile iPhone să se descompună cu 36% YoY în al doilea trimestru al anului 2020.

Apple a renunțat să dezvăluie cantitatea de iPhone-uri vândute cu ceva timp în urmă, când cifra a început să scadă. Mai degrabă, acesta oferă doar venitul creat în fiecare trimestru, care rămâne să fie solide ca aceste gadget-uri handheld în prezent costa peste 1000 dolari.

Oricum, informațiile despre venit sunt suficiente pentru ca anchetatorii să-și imagineze cantitatea de unități vândute. Șapte anchetatori într-o imagine de ansamblu Bloomberg prevăd cupertino pe bază de organizație de a vinde doar 28 de milioane de iPhone-uri în curs de desfășurare al doilea trimestru. În timp ce o altă adunare de trei anchetatori recomandă o scădere de 27% a cantității de iPhone vândute într-o perioadă similară.

În plus, costul normal de vânzare a iPhone-urilor va continua să fie neajunsul Apple. Proiecția de marketing se va recupera doar până în ultimul trimestru al anului, cu o scădere de 2% în contrast cu cea de acum un an. În mod tragic, acest lucru va influența Apple atunci când organizația este necesară pentru a face un aspect mare primul său iPhone 5G competenți.

În mijlocul acestui lucru, Apple a raportat primul său-istoric vorbind sub 500 dolari iPhone într-un timp destul de ca iPhone SE 2020. Telefonul începe de la 399 dolari pentru formularul de bază 64GB și merge până la 549 dolari pentru variație de top cu 256GB capacitate. Deși, la nivel mediu de 128GB cheltuielile model 449 dolari.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!