Baschet Xavier TCU Big East-Big 12 Battle: Cum să vizionezi, să asculti și să spui povești. Ultimul joc al lui Xavier în afara conferinței este duminică (17:00, ESPN2) la Texas Christian University la deschiderea Big East-Big 12 Battle.

Juniorul Naji Marshall, cel mai important marcator al lui Xavier (16,9), a ratat ultimul joc al mușchetenilor din cauza unui virus la stomac, dar va face călătoria și va juca duminică la TCU.

"Se va ajunge la 100 la sută", a declarat antrenorul principal Travis Steele la convorbirea conferinței Big East Coaches, când a fost întrebat despre statutul lui Marshall. "A fost ca un contract mic de 24 de ore. Am fost treaz ieri și aici la birouri. Ar trebui să exersez astăzi și ar trebui să fiu gata 100 la sută."

Muschetarii au 10-2, dar nu sunt atât de confortabili pe cât și-ar dori Steele.

Baschet Xavier TCU Big East-Big 12 Battle

Prea multe întrebări rămân fără răspuns și, în acest moment, cu marea parte din est a calendarului iminent, Xavier trebuie să înceapă să genereze un impuls pozitiv, ceea ce nu s-a întâmplat în sezonul trecut până nu a fost prea târziu.

"Suntem 10-2 în acest sezon, dar nu cred că am jucat aproape de locul unde am putut să jucăm", a spus Steele. "Cred că trebuie să îi punem pe toți pe aceeași pagină, în special pe partea ofensivă. Defensiv am fost destul de buni în cea mai mare parte. Până acum, în acest sezon am fost unul dintre cei mai buni apărători din țară, dar L" executarea și selecția ofensivă a șuturilor și capacitatea de a avea grijă de minge au fost neajunsurile noastre în această privință și trebuie să ștergem această zonă a podelei ".

În urma câștigului de miercuri față de Carolina de Vest, Xavier s-a ridicat de pe locul nr. 71 în clasamentul NCAA NET la nr. 65.

Broaștele cu coarne, nr. 83 din rețeaua reprezintă o amenințare reală, clasată de KenPom.com drept echipa nr. 31 din țară în eficiență defensivă.

KenPom se situează pe Xavier ca a 27-a apărare din țară.

Pe hârtie, acest joc este despre duritate și execuție. Xavier trebuie să-și amintească că poate ajunge la drum și să câștige jocuri dure, iar pentru a face asta duminică, începe cu apărarea.

"Pentru că devenim o echipă defensivă în primii 10, aceasta este o singură posesie pe joc. Dacă am curăța o singură posesie pe joc, am fi în top 10 și aceasta ar trebui să fie identitatea noastră și când vom juca față de a noastră. identitate, m-am descurcat destul de bine ”, a spus Steele. "Echipa noastră nu va avea mare succes dacă încercăm să perfecționeze ceva. Trebuie să fim o echipă de baschet senzațională la ambele capete ale terenului și când am jucat, cred că am fost destul de buni." "

Antrenat de Jamie Dixon, TCU (8-2) este o echipă de elită în balurile și pierderile cu bile: KenPom ocupă TCU în top 14 la nivel național în ambele categorii, ceea ce înseamnă că Xavier trebuie să valorizeze. baschet sau ar putea fi o noapte lungă.

„Au un jucător de nivel american în Desmond Bane, care este un bun punct de pază, iar noi trebuie să facem dificil să marcăm mingea”, a spus Steele. "De asemenea, au unul dintre cei mai buni apărați din țară. Chiar trebuie să mă pot ocupa de mingea împotriva TCU ... ar trebui să fie un joc minunat, o ocazie grozavă duminică."

Chiar mai mult decât o mare șansă pentru o victorie, este o oportunitate de a impulsiona jocul Big East. O duminică înfrângere nu face decât să adauge presiunii timpului conferinței.

Muschetarii ar putea avea nevoie de presiune pentru a-și găsi cele mai bune, dar o victorie duminică l-ar putea pune pe Xavier pe drumul cel bun pe măsură ce se apropie sezonul regulat de la mijlocul sezonului.

jocul

Notificare: 5 p.m. Duminică, 22 decembrie | Arena Schollmaier

TV / Radio: ESPN2 cu play-by-play de Ted Emrich și analiză de Tim Welsh. | | Xavier Hall of Fame și foștii jucători Joe Sunderman ('79) și Byron Larkin ('88) vor primi apelul radio la 55KRC-AM. Streamingul este disponibil și prin intermediul Sirius (84), XM (84) și Internet (84).

Informații despre serie: Seria este egalată cu 1-1.
Raport de explorare
alinieri proiectate
Xavier Musketeers (10-2)

Antrenor: Travis Steele, sezonul doi | 29-18 în general

Infracțiune: 74,0 PPG

Apărare: 64,1 PPG

Jucător (poziție, înălțime, statică cheie)

Paul Scruggs (G, 6-3, 15.2 PPG)

Quentin Goodin (G, 6-4, 8,4 PPG)

Naji Marshall (F, 6-7, 16,9 PPG)

Jason Carter (F, 6-8, 7,4 PPG)

Tyrique Jones (F, 6-9, 13.0 PPG)
Broaște cu cucuri TCU (8-2)

Antrenor: Jamie Dixon Sezonul 4 (locul 17 general) | 404-166 per total

Infracțiune: 73,7 PPG

Apărare: 60,7 PPG

Jucător (poziție, înălțime, statistică cheie)

Desmond Bane (G, 6-6, 16,1 PPG)

RJ Nembhard (G, 6-5, 12,9 PPG)

Kevin Samuel (C, 6-11, 11,5 PPG)

Jaire Grayer (G, 6-5, 9,1 PPG)

Edric Dennis (G, 6-3, 8,8 PPG)
Jucătorii de urmărit

Desmond Bane

Un gardian senior din Richmond, Indiana, Bane joacă aproape 36 de minute pe meci și conduce Horned Frogs în marcaj (16.1), fură (17) și triplu (23 din 59) pentru a merge cu 6,8 recuperări și 3,5 asistențe pe meci.

Quentin Goodin

După cel mai bun joc al său din sezon, Goodin, un antrenor senior, trebuie să se ocupe de apărarea presiunii TCU.

Steele a spus vineri că broaștele cu coarne inundă mingea, în sensul că muschetarii trebuie să țină mingea în mișcare și să o păstreze în siguranță.

Cheia jocului


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!