BNP Paribas angajare combatere schimbari climatice: Fiind convinsă de nevoia întreprinderilor de a juca un rol în protejarea planetei, BNP Paribas face din schimbările climatice un punct cheie al inițiativelor sale. De la declarații corporative la politici strategice ale grupului și acțiuni concrete, analizăm unele dintre provocările și inițiativele pe care BNP Paribas le realizează.

Activitățile umane sunt principala cauză a încălzirii globale ...

Într-o discuție la Collège de France la care a participat BNP Paribas, Valérie Masson-Delmotte, director de cercetare la CEA (Comisia Franceză pentru Energie Alternativă și Energie Atomică) și co-președinte al IPCC (Grupul interguvernamental pentru schimbările climatice) , a amintit audienței despre originea schimbărilor climatice actuale: Conform studiilor IPCC, 80% până la 100% din această schimbare este cauzată de activitățile umane. Deoarece costul economic exact al acestei încălziri globale este greu de cuantificat, este nevoie de mult timp pentru a ajunge la aceasta.

... și cea mai bună speranță de a lupta cu ea

În 2015, Acordul de la Paris, adoptat de 195 de părți la conferința climatică COP21, și-a propus obiectivul de a limita încălzirea globală la 2 ° C peste nivelurile preindustriale. Modul de a face acest lucru este de a reduce la jumătate emisiile de gaze cu efect de seră între 2010 și 2030 și de a atinge neutralitatea carbonului până în 2050. De Antoine Sire, această ambiție înseamnă împuternicirea tinerilor în provocările științifice și tehnice ale încălzirea globală imediat ce intră în liceu: „cel mai important este că avem nevoie de ingineri pentru proiectarea infrastructurii pentru viitor”. O altă legătură crucială a lanțului de tranziție energetică sunt companiile, care trebuie să se implice la nivelul lor.

BNP Paribas angajare combatere schimbari climatice

BNP Paribas, accelerând tranziția energetică

În fața acestor provocări, BNP Paribas și-a aliniat strategia de RSC la cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă stabilite de Organizația Națiunilor Unite. BNP Paribas introduce treptat o componentă climatică în metodologia sa pentru a califica proiectele și afacerile pe care le finanțează. Din 2015, Grupul nu mai finanțează activități legate de exploatarea gazelor de șist. BNP Paribas a încetat, de asemenea, să-și reînnoiască împrumuturile către companiile de cărbune și refuză să sprijine proiectele din sectorul petrolului și gazelor arctice.

Pe plan intern, BNP Paribas urmărește o serie de bune practici de mediu. A devenit neutru din carbon în 2017, după ce a redus emisiile de CO2 și a crescut consumul de energie regenerabilă.

Încurajează și sprijină clienții noștri.

BNP Paribas dorește să meargă și mai departe, permițând clienților săi, fie persoane fizice, întreprinderi mici, mari corporații sau investitori, să își accelereze propria tranziție energetică. În acest scop, Grupul oferă o gamă completă de asistență, de la diagnostic la finanțare pentru soluții adecvate. "Vrem să ne ajutăm clienții cu propria lor tranziție. Cu ajutorul nostru, întreprinderile au posibilitatea de a-și îmbunătăți amprenta asupra mediului." Jean-Laurent Bonnafé, director executiv al BNP Paribas

În mod similar, Banca oferă instrumente de stimulare, cum ar fi împrumuturile cu impact pozitiv, un tip de împrumut ale cărui rate favorizează companiile cele mai angajate pentru dezvoltarea durabilă.

"Vrem să-i ajutăm pe clienții noștri cu tranziția ta proprie. CU SUPORTUL NOSTRU, COMPANIILE AU OPORTUNITATEA DE A ÎMBUNĂȚI ÎNTREPRINDEREA DE MEDIU."

"ORA DE FINANȚARE A SĂTUT PENTRU A JOCA ROLUL TĂU ÎN CONSTRUCȚIA LUMII DURABILE PE CARE VREM ȘI DEFINIȚI CU ACORDUL PARIS ȘI OBIECTIVELE DE DEZVOLTARE DURABILĂ a ONU."

Mișcarea către o finanțare mai ecologică

BNP Paribas intenționează, de asemenea, să vă asigurați că portofoliul dvs. de active a continuat cât mai verde. Sucursala sa de gestiune a activelor dedică peste 1.000 de milioane de euro investițiilor responsabile. De asemenea, Grupul a asociat cu UNEP (Programul Națiunilor Unite pentru Mediu) pentru a strânge 10 miliarde de dolari până în 2025 de la investitori privați pentru a finanța dezvoltarea energiei regenerabile și pentru a proteja și restaura peisajele pe tot parcursul lumea. Finanțarea Grupului pentru Energie Regenerabilă câștigă rapid teren: Obiectivul de 15 miliarde de euro pentru 2020 este atins în 2018. BNP Paribas va investi, de asemenea, 100 de milioane de euro în noi companii Greentech pentru anul 2020.

BNP Paribas este, de asemenea, liderul mondial în domeniul obligațiunilor verzi. Începând cu 2012, Grupul gestionează în comun managementul senior de 10,2 miliarde EUR în obligațiuni verzi, inclusiv 1,1 miliarde EUR de obligațiuni legate de Acțiuni. ACEST SUCCES a determinat BNP Paribas Asset Management să lanseze un fond la sfârșitul lui 2017, dedicat complet obligațiunilor ecologice.

Intensificarea inițiativelor umanitare și sprijinirea cercetării de mediu cu privire la schimbările climatice

Lansat în 2012 în asociere cu ONG-urile CARE, Crucea Roșie Franceză și Medicii Fără Frontiere, Fondul de salvare și recuperare ajută populațiile vulnerabile să facă față crizelor umanitare. Fondul a donat aproape 4 milioane de euro din 2012 și a asistat victimelor uraganului Irma în 2017, a tsunami-ului din Indonezia în 2018 și a incendiilor din California ACEST ACEST AN. La sfârșitul anului 2018, fondul a lansat o campanie de dezvoltare pentru a ajuta oamenii din Niger, Madagascar și Haiti să facă față.


BNP Paribas (EPA: BNP) PT stabilit la 47,00 EUR de Credit Suisse Group

Credit Suisse Group a stabilit un preț țintă de 47,00 EUR (54,65 USD) pentru BNP Paribas (EPA: BNP) într-un raport emis luni, relatează Börsen Zeitung. Compania are în prezent 1 rating neutru pentru acțiuni.

Mai mulți alți analiști au participat și la BNP. Grupul UBS a stabilit o țintă de preț de 49,00 EUR (56,98 USD) pe acțiunile BNP Paribas și a acordat stocului 1 Rating de cumpărare într-un raport vineri, 20 septembrie. Grupul Goldman Sachs a stabilit o acțiune de preț de 67,00 EUR (77,91 USD) pe acțiunile BNP Paribas și a dat stocul de 1 Buy Rating într-un raport vineri, 20 septembrie. JPMorgan Chase & Co a stabilit o țintă de preț de 47,00 EUR (54,65 USD) pe acțiunile BNP Paribas și a acordat stocului 1 rating neutru într-un raport, miercuri, 4 septembrie. HSBC a stabilit o țintă de preț de 46,00 EUR (53,49 USD) pe acțiunile BNP Paribas și a acordat stocului 1 rating neutru într-un raport joi, 12 septembrie. În cele din urmă, Deutsche Bank a stabilit o marjă de preț de 55,00 EUR (63,95 USD) pentru acțiunile BNP Paribas și a dat marți, 24 septembrie, stocul de 1 Buy Rating într-un raport. Un analist a evaluat stocul cu 1 rating de vânzări, șase au atribuit un rating de reținere și șase au atribuit o notă de cumpărare companiei. În prezent, compania are 1 rating de consens și un preț țintă de consens de 51,58 EUR (59,97 USD).

Acțiunile BNP Paribas au deschis luni la 41,76 EUR (48,55 USD). Prețul mediu mobil pe 50 de zile al companiei este de 42,23 EUR. BNP Paribas are 1 Minim de 1 an de 57,24 EUR (66,56 USD) și 1 Maxim de 1 an de 69,17 EUR (80,43 USD).

BNP Paribas Profilul companiei

BNP Paribas SA oferă o gamă largă de servicii bancare și financiare în Franța și internațional. Acesta operează prin două divizii, servicii bancare de vânzare cu amănuntul și servicii și servicii bancare corporative și instituționale. Compania oferă leasing corporativ de vehicule pe termen lung și soluții de închiriere ȘI ALTE finanțări; și servicii bancare digitale și investiții, servicii de gestionare a numerarului și factoring pentru clienții corporativi, precum și servicii de gestionare a averii.

 


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!