"Borat" a pus capăt căsătoriei lui Pamela Anderson și a lui Kid Rock, spune Sacha Baron Cohen

"Borat" a fost ultima lovitură a căsniciei dintre Pamela Anderson și Kid Rock, pretinzând că joacă comedia.

Sacha Baron Cohen, care, de asemenea, a scris și a dirijat comedia "Borat: Învățăturile culturale ale Americii pentru a aduce beneficii glorioasei națiuni din Kazahstan", a declarat pentru podcastul "Ultimate Laugh" că rolul lui Anderson a încheiat căsătoria la doar câteva luni după nunta lor de yacht vara anului 2006.

Borat sfarseste casatoria Pamela Anderson Kid Rock

Kid Rock nu a fost fan al spectacolului, confirmă Baron Cohen.

Filmul îl reprezenta pe Baron Cohen ca un brute nemernic Borat Sagdiyev, care este obsedat de vedeta "Baywatch", călătorind în America pentru a se căsători cu Anderson. Și, în timp ce Baron Cohen a bântuit indivizi fără să-i prezinte pe Borat în film, Anderson a fost singurul în glumă.

În scenele finale, Borat încearcă să-l răpească pe Anderson la o carte Virgin Megastore care o semnează și o aduce înapoi în Kazahstan pentru a fi soția sa. Baronul Cohen a pus literalmente un Anderson aparent șocat deasupra umărului său, pentru a ieși din sprint.

Manevra le-a rănit pe Anderson "uimitor de curajos", a spus Baron Cohen, când a "tăiat maxilarul" în lift și sprint.

"A pierdut două lucruri", a explicat Baron Cohen. "Unu, și-a pierdut un pic de os din falcă și, în al doilea rând, și-a pierdut soțul."

Baronul Cohen a făcut aluzii la rapoartele anterioare despre faptul că Kid Rock a ieșit după ce el și Anderson au văzut filmul într-o primă vizită specială din noiembrie 2006, la domiciliul președintelui Universal, Ron Meyer, și nu au făcut niciun secret despre disprețul portretizării lui Anderson.

Baronul Cohen a spus că a scris Anderson după ce a făcut screening-ul și a întrebat: "Cum a mers? Ce a crezut? "Anderson a scris apoi că ea și Kid Rock se divorțeau. Când a întrebat-o de ce, Anderson a răspuns: "Filmul."


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: