Brentford Juggernaut venituri derbiuri aduc spectacol tarziu - Revigorarea barurilor, restaurantelor și stilistilor după închiderea coronavirusului a văzut 4 iulie numită "Super sâmbătă" în anumite cartiere.

În ciuda faptului că sezonul Campionatului va continua să se desfășoare fără fani, am fost binecuvântați să primim niște jocuri grozave, teribile și absolut sumbre din consolarea caselor noastre.

În timp ce șapte dintre 16 părți în viața reală a neglijat să inconvenient tabloul de bord, au existat din fericire câteva derbies cu spectacol târziu, încăierare a înregistrărilor finale repornire fără cusur și două sau trei thrashings totale pentru a delimita pentru tine.

Benrahma păstrează albine colibri

În timp ce pionierii Leeds s-au reorientat cu triumful la Blackburn, al treilea set Brentford nu va dispărea.

Sâmbătă, oaspeții de la Griffin Park au fost Wigan - pe de o parte un club confruntarea necesită o examinare cu privire la un curs de preluare în urma merge în organizație în această săptămână, dar, de asemenea, principalele opusă pentru a câștiga fiecare dintre cele trei jocuri de la reluarea alianței.

Nicio problemă pentru oamenii lui Thomas Frank. Mult-apreciat față Spus Benrahma apărut cu un capac de cascadorii pentru a jart deoparte Latics, finisarea lor de nouă-joc de neînvins a rula și memorabilă șapte-coordonarea strop de foi curate cu neglijabil obiect.

"A fost acceptabil și acum trebuie să-l țină pasul - aș favoriza trei obiective pentru fiecare meci, ceea ce ar face oarecum mai simplu", a spus un Frank extrem de solicitant.

Brentford Juggernaut venituri derbiuri aduc spectacol tarziu

Pentru Brentford, este de patru succese din patru de la reluarea campionatului - cu un scor total de 9-0 - îngustarea găurii la al doilea set West Brom la două se concentrează înainte ca Baggies să aibă Hull duminică.

Neobosit Meite rupe Hatters

Yaku Meite a apărut la Kenilworth Road, în timp ce ivorianul a marcat patru obiective pentru a ajuta Reading cu biciuirea bazei Luton 5-0 pentru prima lor victorie de la revenirea la activitate.

În orice caz, Meite nu a câștigat fiecare luptă sâmbătă, dacă administratorul său Mark Bowen este de a fi acceptat.

"El a venit să mă vadă ieri în biroul meu, punând un caz pentru el să joace mai mult ca un număr nouă și un atacant focal", a spus Bowen.

"Cu toate acestea, i-am spus că simt că poate descoperi mai mult spațiu în teritoriile largi și poate face mai multe posibilități.

"Sa uitat peste la mine în vestiar o scurtă perioadă de timp mai târziu, cu un rânjet strâmt şi un zâmbet, aşa că, probabil, am câştigat această afirmaţie specifice de data aceasta?"

Pentru Luton, a fost o primă distrugere de la sosirea lui Nathan Jones la club, iar Welshman a pus o semnificație colosală asupra următoarelor instalații.

"Trebuie să ne concentrăm asupra a două jocuri monstruoase care apar într-un asemenea caz încât să nu o facem, destinul nostru ar putea fi reparat", a afirmat el.

Adevărul este că ultimele două fețe sunt tăiate necontrolat, deoarece Barnsley au fost zdrobite 4-0 de rivalii de transfer Stoke.

Tykes a păstrat trei foi curate într-o succesiune, în timp ce Michael O'Neill Potters a atras spații lor ultimele două, astfel încât să se afirme acest rezultat specific nu a fost pe carduri ar fi pune-l blând.

Barnsley merge la Luton marți, cu toate acestea, a cărui recul va fi mai mare?

Spectacolul târziu al derby-ului aduce un sacrificiu

După puțin timp de meciuri în secret, am realizat că jocurile derby ar fi mult mai departe de standard.

Cu toate acestea, atât bătălia Derby împotriva Nottingham Forest și excursie Cardiff la Bristol City a luat măsuri pentru a fi inimaginabil înăbușit întreprinderi până la unele vânturi târzii.

La Severnside derby-ul părea să fie legat de un impas până când Danny Ward 85 de minute de obiective armat Cardiff-i ține pe a 6-a și a lăsat Robins preocupat nouă se concentrează din ultima play-off.

"Tot ce pot face este să păstreze completarea cât de greu ar putea fi de așteptat în aceste circumstanțe și soluționarea pe ceea ce eu accept sunt alegeri pentru cel mai mare avantaj al clubului", a declarat managerul orașului Lee Johnson după joc.

El a fost demis de Robins sub o oră și jumătate mai târziu.

În East Midlands, Pădure au fost aștepți către o prima alianță de două ori pe Berbeci din 2010-11 - cu Sabri Lamouchi a stabilit să se transforme în principalul supraveghetor de Brian Clough pentru a câștiga cele trei derby-uri în succesiune - înainte de Chris Martin neprevăzute 97 minute ambalate egalizator.

A fost Derby este primul obiectiv în cinci jocuri de asociere împotriva lor adversari, după 53 de fotografii din acea perioadă, fără progres, și totul a venit în pofida Martyn Waghorn fiind trimis doar câteva minute mai devreme.

Asociatul lui Lamouchi, Bruno Baltazar, a fost lăsat să se adreseze presei după meci, spunând: "Este nepotrivit că am pierdut aceste două focalizări în această fază a jocului. Trebuie să încercăm rapid."

Brentford Juggernaut venituri derbiuri aduc spectacol tarziu


Gareth Cooper fosta soție plătește 1 lire post 1m lire fraudă ca Rugby star Gareth Cooper fostul a fost rugat să aibă grijă de doar £ 1 în urma inselat-l din £ 1m.

Ex-britanic și irlandez Lions jucător dl Cooper, 41, înființat două centre de exerciții și organizații de marfă care urmează să fie controlate de Debra Leyshon.

Cu toate acestea, Leyshon, 41, înșelător dobândite împrumuturi acasă și avansuri în numele ei alte semnificative în timp ce dezvăluie domnului Cooper lupta de afaceri a fost "înfloritoare".

Ea, de asemenea, re-vândut casa familiei și patru proprietăți diferite, și dl Cooper a fost falimentat de con.

Anterioară Wales global a declarat recent încrederea sa în alții a fost "obliterat".

Leyshon s-a permis-o doi ani, cu suspendare ulterioare pentru a-i ceda 13 controale de fals în declarații - în valoare totală de mai mult de £1m.
gareth cooper fosta soție plătește 1 lire post 1m lire fraudă

Colegul ei Simon Thomas, 47, și partenerul Mark Lee, de asemenea, a primit sentințe cu suspendare în urma concede denaturare.

Vineri, un Infracțiunii de Act (POCA) audierea la Cardiff Crown Court s-a spus Leyshon, din Bridgend, au profitat în valoare de £371,271 și Thomas, de la Cowbridge, £161,081.

În orice caz, judecătorul David Wynn Morgan a solicitat atât să aibă grijă de doar un întreg £ 1 aparent în următoarele 28 de zile.

Roger Griffiths, a acuza, a declarat: "Leyshon și Thomas au fost puse în stare de faliment și avantajele lor sunt gestionate de un administrator în lichidare.

"Prin urmare, Coroana ar putea avea opțiunea de a recupera un total aparent din cauza statutului său."

Lee, 43, de la Exeter, nu a fost dependentă de întâlnire ca trimitere în judecată nu a procedat cu procedurile POCA împotriva lui.

Într-un anunţ citit la condamnarea în decembrie, dl Cooper a declarat: "am fost bamboozled şi controlate de individ am avut încredere cel mai mult - meu alte semnificative şi mama mea tineri.

"Nu cred că voi fi vreodată echivalentul din nou."


Plata de 4.000 de lire sterline a Poliţiei din Ţara Galilor către dublura de captură nedreaptă

Un om capturat pe nedrept pentru hoție și a avut loc într-o "strangulare așteptare" de polițiști a fost acordat 4.000 £ în prejudicii de la Poliția South Wales.

Uyioghosa Emmanuel Aigbe tocmai a apărut în Țara Galilor cu paisprezece zile înainte de a fi capturat în zona centrală a orașului Cardiff în septembrie anul trecut, după o noapte.

Universitatea din South Wales dublura a trecut prin cinci ore în îngrijire înainte de a fi externat.

Poliția South Wales a declarat că a comis o eroare capturarea dl Aigbe.

Dl Aigbe, care locuia în Newport și concentrându-se în Treforest, la acel moment, a declarat într-un anunț evacuate de către specialiștii să-i Collingbourne Hennah că el a fost încercarea de a obține un taxi când a fost capturat.

El a fost în căutarea pentru o latrină de a utiliza și a intrat rapid într-o sală de structură pentru a descoperi unul cu toate acestea incluse lăsat în interiorul un moment în urma recunoscând că nu au fost deschise latrine accesibile.

El a fost de transport o sumă enormă de bani ca el a fost în speranţa de a pune jos un magazin pe un apartament.

Dl Aigbe a spus în timp ce vorbesc cu un șofer de taxi a fost ajuns din spate și "serios înăbușit" înainte de a fi obligat la podea cu diferite organisme pe cap de el lovituri izbitoare la părți ale corpului său.

El a portretizat fiind plasat într-o cală de strangulare ca o "MMA [artă militară mixte] deţin" după el wriggled pentru a încerca să se relaxeze. Doar când a fost încătuşat a înţeles că poliţiştii îl ţineau.

Dl Agibe a trecut prin cinci ore într-o celulă de autorități în timp ce examinările privind o presupusă furt au fost finalizate. Mai târziu a fost externat sub control înainte ca cazul să fie abandonat.

El a spus că a fost în chin extinse în timp ce în tutelă, și când a fost întâlnit cu un specialist prezent, în urma văzând film CCTV, specialistul ia determinat să prezinte o întrebare.

"Nu este o metodă plăcută să fie tratate"

Dl Agibe trebuia să meargă la Spitalul Regal Gwent din Newport din cauza chinului în umăr după episodul în care i sa spus că a suferit un prejudiciu de țesut delicat.

El a declarat: "A fost nimic, dar o metodă decentă să fie tratate cu vin în Marea Britanie."

El a spus că nu a avut un indiciu dacă episodul a fost trezit rasial, dar a influențat încrederea în poliție.

"Trebuie să acceptaţi că aceştia îşi îndeplinesc responsabilitatea şi, ici şi colo, îi apăraţi, însă ele subminează absolut priceperea demonstrabilă a activităţii", a afirmat el.

El a spus că se întreba pe sansa pe care el a avut umbrire pielii distinctiv în cazul în care oficialii ar fi încercat diferite strategii „cum ar fi corespondența“ cu el mai mult.

South Wales Poliția a declarat într-un anunț: „Oficialii au reacționat la rapoartele unui furt în zona centrală a orașului Cardiff și a capturat un om care a fost văzut pe CCTV care intră în structura.

"Mai târziu a fost afirmat că nu a avut loc nici un furt, iar omul a fost externat din îngrijirea poliției.

"Recunoaștem că a fost făcută o încurcătură în capturarea acestui om pentru furt și o întrebare completă a episodului pentru a distinge orice uși deschise pentru învățare de către Poliția South Wales și rămânem în totalitate dedicați luării celor înainte."


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: