Campionul Olimpic Ian Thorpe sfarseste relatia Ryan Channing: S-a terminat! Campionul olimpic Ian Thorpe "se desparte" de iubitul de model Ryan Channing - la doar cinci luni dupa ce au dezvaluit planurile de a incepe o familie prin intermediul unui surogat

Oare inotatorul olimpic Ian Thorpe sa despartit de prietenul sau de model Ryan Channing? Toate semnele arată că da.

În ciuda planificării de a începe o familie împreună la începutul acestui an, se pare că cuplul a căzut în liniște în mod separat.

Campionul Olimpic Ian Thorpe sfarseste relatia Ryan Channing

Perechea a declanșat zvonuri divizate la începutul acestei săptămâni, după ce a fost descoperit că Ryan, în vârstă de 29 de ani, nu la urmat pe Ian, 36 de ani, pe Instagram.

Cuplul a început să se întâlnească la începutul anului 2015, dar Ian nu a împărțit o fotografie a lui Ryan către Instagram din 3 ianuarie, când erau în vacanță în St. Barts.

De asemenea, Ryan nu a împărtășit o fotografie a lui Ian lui Instagram încă din 21 ianuarie.

În aceeași lună, cuplul a declarat pentru Daily Mail Australia că intenționează să aibă un copil împreună cu ajutorul unui surogat în S.U.A.

Ian a confirmat că era în faza incipientă de a deveni părinți după ce Ryan a fost fotografiat venind la o clinică de reproducere din Beverly Hills.

"Vorbim despre asta și avem pentru o vreme, dar încă mai sunt primele zile", a spus Ian la acea vreme. "Am decis să vizităm clinica din LA - totul face parte din plan în acest stadiu".

Ian, care este cel mai decorat Olympian din Australia cu cinci medalii de aur sub centură, a vorbit anterior despre dorința lui de a avea o familie proprie.

De asemenea, Ryan a fost, de asemenea, entuziasmat de perspectiva surrogării.

"A deveni părinți este ceva pe care Ian și cu mine ni-ar plăcea să-l facem", a spus avocatul aspirant.

"Din păcate, legile din Australia sunt dificile pentru bărbații de același sex în ceea ce privește surrogatul. Legislația statului din California a progresat cu adevărat în acest spațiu, ceea ce o face cea mai bună opțiune legală ", a adăugat Ryan.

"Este ceva ce mi-ar plăcea să văd progresul mai departe în Australia, astfel încât cuplurile de același sex nu trebuie să călătorească în străinătate pentru a-și atinge obiectivele familiale".

Daily Mail Australia a contactat reprezentanții lui Ian și Ryan pentru comentarii.

Ian Thorpe: campion olimpic

Ian Thorpe, OAM, este cel mai decorat Olympian din Australia. El a câștigat cinci medalii de aur și 11 titluri de campion mondial între 1998 și 2004.

A început să înoate în vârstă de opt ani și, în ciuda faptului că era necoordonat în alte sporturi, a excelat în piscină.

El a dominat înălțimea la mijloc, specializată în freestyle, dar a concurat și în spate și în mediul individual.

Champion: Ian Thorpe, OAM, este cel mai decorat Olympian din Australia. El a câștigat cinci medalii de aur și 11 titluri de campion mondial între 1998 și 2004

Ian a atras succesul la nivel mondial la Jocurile Olimpice din 2000 din Sydney, unde a câștigat trei medalii de aur și un argint.

La Campionatele Mondiale din 2003, a câștigat încă trei medalii de aur, înainte de a ateriza două medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena.

Ajutată de înălțimea de 6 picioare de 4 inci și de picioarele extra-mari, care au fost comparate cu pantalonii, Thorpe a devenit cunoscut sub numele de Thorpedo.

În noiembrie 2006, Ian a șocat lumea de înot când a anunțat că se retrage din sport la vârsta de 24 de ani.

În februarie 2011, însă, a anunțat că se va întoarce la Jocurile Olimpice din Londra din 2012, dar nu a reușit să se califice pentru echipa australiană.

De când a renunțat la sport, a continuat să lucreze în roluri de sponsorizare și ambasador și a devenit un filantrop.

În iulie 2014, Ian a ieșit ca gay - după ani de speculații - în timpul unui interviu cu gazda britanică Michael Parkinson.

El a anunțat în 2016 că se întâlnea cu modelul Ryan Channing, iar la începutul acestui an perechea a confirmat că se aflau în stadiile incipiente ale surrogării.

De 36 de ani a fost, de asemenea, deschis cu privire la depresie, și anterior a spus că a avut gânduri de sinucidere și a folosit alcool pentru a face față durerilor sale.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: