Candice Dillard acuza Ashley Darby emisiunea Batalia Potomac: Candice Dillard Swings cuțit de la Ashley Darby în timpul încălzite real casnicii de Bătălia Potomac.

Scena duminicală a terminat, iar Ashley Darby a fost aruncat din casa lui Candiace Dillard, cu toate acestea, observatorii Bravo ar trebui să reziste până la o săptămână de acum înainte pentru a verifica dacă ea merge în mod discret.

Ashley Darby a luat-o pe calea cea mai dificilă să nu-l afecteze pe mama lui Candiace Dillard în propria ei casă.

În scena de duminică a "Real Housewives of Potomac", adevărata stea, 31, a rămas în luptă acerbă cu Dillard. Ea a terminat cu Dillard, o lamă în apropiere, strigând pentru Darby să "aducă f-out" din casa ei.

Candice Dillard acuza Ashley Darby emisiunea Batalia Potomac

"Mai bine nu discutați despre mama în casa mea. Nu încercați să discutați despre mama mea", a spus Dillard, care locuiește într-o proprietate din Virginia posedată de mama ei, Dorothy. - Nu veți vorbi despre mama mea în casa mea.

Darby sa străduit să-l înfrunte pe Dillard, 32, despre acuzațiile pe care Dillard le făcuse despre călătoria lui Darby pentru a rămâne însărcinată.

În scenele trecut, Dillard a cercetat băutura lui Darby, afirmând că în general nu încerca să-și imagineze. Ea a examinat, de asemenea, un discurs pe care Darby a făcut-o cu privire la ciclul ei nenatural de naștere, spunând că jumătatea mai bună a lui Darby, Michael, nu era autentică în durerea lui, în ciuda faptului că ea a cerut să plece să plângă.

În acel moment, evident, au existat observațiile sexuale pe care Mihai le-a făcut în timpul unei serii de băut înainte de acest sezon despre a face sex oral pe un alt Househusband.

"Am încercat să fiu un tovarăș decent, un om grozav aici, în orice caz, m-am săturat să fiu nevoit să vin după Ashley din motive necunoscute, am o justificare validă", a clarificat Dillard. "Ashley poate bea cât de mult are nevoie. Nu se va schimba faptul că simt cu adevărat că ea și Michael își înființează această furcă de căsătorie"

Cea mai mare parte a acestui lucru (a pus ceva deoparte pentru remarcile lui Michael) sa întors la Darby, evident. Mai mult, când sa îndreptat spre casa lui Dillard pentru o degustare de susținere, jumătatea mai bună a lui Dillard, Chris Bassett, a facilitat să-și plătească omagia viitoarei cărți de bucate, Darby a găsit o șansă să se ocupe de circumstanță.

"Sunt în casa ta și tu ai spus fiecare dintre aceste lucruri care mă privesc, așa că sunt asemănătoare, cum voi sta aici cu această problemă evidentă?" A spus Darby.

"Ea a spus că cu Michael și cu mine mințim și facem tot ceea ce este necesar pentru a nu avea un copil ... A spus cât de mult îmi pot aminti că este falsă ... Ai avut nervii să afirmi că jumătatea mea mai bună a fost mincinoasă și falsă, livrare?" Darby a spus, de asemenea, în scenă. "E totul în afacerea mea, de vreme ce nu știe de împrejurările ei ... Nu poți să-mi faci un zâmbet în fața mea și după asta m-ai tăiat în spate.

Dillard nu era înspăimântat. - Elefantul e pe masă. Putem discuta despre asta, spuse ea lui Darby.

După ce se întoarse și înainta, Dillard clarificase în sfârșit adevăratul motiv pentru care era atât de încurcată cu Darby: "Problema mea cu tine, Ashley, ți-ai dat seama că ești în această adunare a individului [cu informațiile] pe toată lumea". Trebuie să știu totul. Și în acel moment, când te apropii de realitate, trebuie să vii la mine cu întreaga "Personalitate afacerea ta"? "

Atunci, Darby a atacat mama lui Dillard și modul în care deține casa lui Dillard. "Mi-ai dezvăluit că știi cu exactitate ce simte corpul meu atunci când mama ta este cea care se ocupă de tine?" A spus Darby. "Sunt în casa mamei tale în acest moment!"

Dillard, în timp ce ținea lama de cină, începu să se holbeze la Darby. Pe termen lung, Bassett la scos pe Dillard și a aruncat lama pe pământ spre Darby.

În cazul în care punctul de mama lui Dillard Dorothy a fost un subiect delicat pentru belle anterioare de minge, acest lucru se bazează pe faptul că au fost de ceva timp inconsistente pe Bravo apar. Scena duminicală a fost deschisă chiar cu Dillard, discutând despre "relația sălbatică" relația lor, în ultima vreme când Dorothy se presupune că a lovit-o pe Dillard în timp ce cei doi erau la nuntă.

"Nu-i păsa de ceea ce am spus, așa că ea a ales să mă lovească în față cu geanta ei", a comentat Dillard. "Există persoane din jur care văd acest lucru și sunt la fel ca și" ar trebui să fiu 12. " "

În ansamblu, Dillard a dedus că intenționează să se mute din casa mamei sale. "Căminul de care am nevoie, am nevoie să fie ceva care este doar al nostru și nu al altora", a spus ea. "În cele din urmă, Chris ar putea să se plictisească de mersul înainte și înapoi cu mama, așa că am o înclinație pe care trebuie să o opresc într-un fel sau altul, în lumina faptului că sunt epuizat".

În plus, scena dintre Dillard și Darby - care va fi transmisă într-o săptămână de la scena actuală - a fost extremă, casnică individuală, Robyn Dixon, are toate semnele de a fi aliat al lui Dillard.

"În ciuda faptului că Candiace nu are dreptate în transmiterea ei, înțeleg de ce Candiace se adresează în viața lui Candiace", a declarat Dixon în scena de duminică. "Există pur și simplu câteva lucruri care nu sunt obișnuite. Fie ca atare, la fel ca și cum am nevoie de Ashley să nu-mi iau viața, voi renunța la ea!"


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: