Casca Darth Vader Empire Strike Attack vanduta licitatie pentru 300.000 USD: Casca de contraatac a Imperiului Darth Vader a fost vândută pentru o tonă de bani.

Potrivit lui Darren Rovell, masca iconică din cel de-al doilea film „Star Wars” s-a vândut pentru 300.000 de dolari la o licitație de profiluri.

Acest lucru este foarte eficient, prietenii mei. Este un pic de bani, dar știm cu toții că fanii „Star Wars” nu se joacă niciodată cu filme.

Dacă ai avea suma de bani pentru a arunca 300.000 de dolari în casca lui Vader, ar fi bine să crezi că o va face într-o clipă.

Casca Darth Vader Empire Strike Attack vanduta licitatie

Vorbim despre cel mai bun răufăcător din istoria filmului.

Odată cu lansarea „The Rise of Skywalker” astăzi, nu mă miră deloc un articol celebru din film vândut pentru o sumă șocantă de numerar.

Dacă casca lui Vader ar fi fost de 300.000 de dolari, mă întreb la ce s-ar putea îndrepta sabia luminoasă a lui Luke. Ar trebui să fie cam aceeași sumă, nu?

Indiferent de asta, știi că ești un fan real când scrii un cec de 300.000 de dolari pentru un accesoriu pentru film. Nu învinovățesc deloc persoana.

Obținerea măștii de la Darth Vader este definiția unei mișcări de putere și aș face la fel.


Daisy Ridley este regală și captivant chic pe covorul roșu Star Wars din Londra

Star Wars albastru sau Pantone s Classic Blue? Indiferent de modul în care atribuiți această nuanță bogată, magică, Daisy Ridley s-a dus pe covorul roșu al Star Wars: The Rise of Skywalker, care a avut loc la Cineworld Leicester Square din Londra, pe 18 decembrie.

Rochia Vivienne Westwood Couture a Daisy este atât de captivantă încât oglindește minunea și misterul unui cer albastru adânc și înstelat. Este posibil unul dintre cele mai clasice și elegante aspecte de covor roșu pe care le-am văzut tot anul. Rochia de catifea albastru bleumarin prezintă un corset fără bretele, cu o construcție bustieră expusă, care se atașează de o fustă midi de catifea care se potrivește corpului. Și ce ar fi un costum Westwood fără vreo dramă la nivelul următor?

Creația superbă de couture se mândrește, de asemenea, cu o aglomerație voluminoasă de tul albastru indian care adaugă farmecul noii școli eleganței vechi-școlare. Daisy și-a încheiat look-ul cu pantofi Jimmy Choo cu dantelă din satin bleumarin și inele pline de safir și diamante din bijuteriile Beladora. Dar partea noastră preferată a acestui look este modul în care Daisy se înfrățea cu co-starul ei John Boyega, în timp ce amândoi au prezentat look-uri albastre pline de farmec.

Vedeți toate unghiurile rochiilor lui Daisy și John.
Lin-Manuel Miranda a scris în secret o melodie pentru noul film Star Wars

Dacă îți sună urechile și degetul de la picior începe să joace în timpul unei scene cheie din Star Wars: The Rise of Skywalker, poți mulțumi creatorului lui Hamilton, Lin-Manuel Miranda, care a dezvăluit că a scris o melodie. pentru noul film comandat de regizorul JJ Abrams

„Are un ritm frumos și poți dansa”, a spus Miranda, pentru Entertainment Weekly.

El a refuzat să confirme pe ce scenă apare piesa, dar dacă Rei și Kylo Ren ajung să își stabilească diferențele într-o luptă de rap în Congres, probabil puteți ghici cine a fost responsabil. Citiți mai multe la Entertainment Weekly.


Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez: Netflix lansează prima previzualizare a documentarului sportivului infam și este dezolantă

Clipul scurt arată conversații audio înfiorătoare cu o femeie în care este auzită spunând: „Întregul meu corp tremură chiar acum, îmi cunoști starea de spirit”.

Studiul care ne-a adus „Facerea unui ucigaș” și „Geniul răului” ne aduce acum în procesele și tribulările de condamnare pentru omor și sinucidere a victimei starului din NFL, Aaron Hernandez, cu eliberarea Netflix de „Killer”. În interior: Mintea lui Aaron Hernandez.

Lansarea primului teaser arată conversațiile audio înfiorătoare cu o femeie în care este auzită spunând: „Întregul meu corp tremură chiar acum, îmi cunoști starea de spirit”.

Fostul Patriot din New England Hernandez a fost achitat de dubla crimă a lui Daniel d'Abreu și Sapphire Furtado în 2012, dar a executat o condamnare pe viață pentru uciderea lui Odin Lloyd în 2013. Lloyd, fost jucător de fotbal cu Shaneah Jenkins, sora prietenei lui Hernandez Shayanna Jenkins.

În timp ce el îndeplinea această sentință și, în procesul de apel al sentinței sale, Hernandez s-a sinucis în celula sa de la Centrul de corecție Souza-Baranowski din Shirley, Mass., Care s-a alăturat autorităților. apar în jurul debacleului.

Un medic legist a confirmat că Hernandez a atârnat folosind o foaie care era legată de fereastra lui în celula sa, după ce Shayanna Jenkins, logodnica sa și mama fiului său, au ridicat o umbră de îndoială în jurul ei. moartea lui.

El a lăsat o notă de sinucidere pentru Jenkins, care a fost eliberat în cele din urmă în instanță, dar la momentul sinuciderii sale, Hernandez l-a avut pe „Ioan 3:16” pe frunte cu cerneală și peretele cu sânge.

O parte a notei spunea: "Shay, tu ai fost mereu sufletul meu pereche și vreau să trăiești viața și să știi că sunt mereu cu tine. V-am spus ce a venit indirect! Spuneți povestea mea completă, dar nu vă gândiți niciodată la nimic, cum te iubesc atât de mult. Acesta a fost planul suprem, atotputernic, nu al meu! Te iubesc! "


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!