Castigatorul seriei 1 Big Brother Craig Phillips situatie prezent - unde se află acum? De la învingătorul Craig Phillips la Nasty Nick? Cele mai bune spectacole ale celor mai mari frați ai fraților vor transforma ceasul înapoi în anul 2000 și amenajarea 1 pentru prima sa scenă pe E4.

Ceasul este învârtit în jur de 20 de ani duminică seară când cele mai bune spectacole ale fratelui cel mare au început de pe E4.

Moderatorul de lungă durată, Davina McCall, a descoperit actualizările privind întoarcerea programului cu câteva luni înainte, când a declarat: "Am trăit și am inhalat fratele cel mare mult timp. Nu trec mai multe săptămâni când nu citez Fratele cel Mare în unele structuri.

„M-a făcut să mă chicotesc, m-a făcut să plâng și m-a însărcinat să nu judec niciodată superficial judecata.”

E4 a descoperit acum ce scene exemplare Big Brother vor apărea în prima săptămână a celor mai bune spectacole ale Ever și va începe direct spre început, cu o excursie înapoi la aranjamentul 1, iar al doilea posibil învingător Craig s-a ridicat în fața lui Nasty Nick pentru a compune numele colegilor de casă pe bucăți. din hârtie pentru a încerca să afecteze desemnările.

Castigatorul seriei 1 Big Brother Craig Phillips situatie prezent

Pe măsură ce redăm din nou acea secundă uimitoare, aici este o privire la ce sunt până acum concurenții Big Brother 1 ...

Craig Phillips

În urma câștigării show-ului în 2000, Scouser Craig s-a conformat cu promisiunea sa și a oferit recompense companiei sale grave bolnave de critică, Joanna Harris, care a murit tragic acum.

S-a ocupat de o afacere record, care l-a văzut descărcând single-ul de Crăciun în această perioadă a anului, care a ajuns la numărul 14 în grafic.

Din acel moment Craig a apărut în nenumărate emisiuni TV printre care Housecall, Housecall în țară, Builders Sweat and Tears, House Our, Trading Up, Big Strong Boys, Boyz in the Wood, Big Strong Boys in the Sun, Renovation Street, Vânzare în tranzacționare în Soare, Capcană și Sfaturi comerciale Craig.

S-a prezentat în Lorena săptămâna aceasta și a descoperit că el și soția ei Laura își așteaptă al doilea copil împreună.

Anna Nolan

Tânăra irlandeză Anna abia a ratat câștigarea acordului 1, cu aproape niciunul dintre ei și Craig.

Anna a aterizat două apariții BBC - Anna în Țara Minunilor și Închidere - nu la mult timp după apariția ei pe Big Brother și de atunci a introdus un paranormal unic al BBC care apare Inside Out.

În prezent, în plus, este un producător, dar cel mai târziu a putut fi văzut facilitând The Great Irish Bake Off.

Darren Ramsay

Darren a provocat o furtună într-o secundă extraordinară de la aranjamentul 1, unde colegii de casă i-au prins selecțiile.

El a terminat pe termen lung pe locul al treilea, iar bio-ul său Twitter îl înregistrează ca „Ex Model.Ex TV Chef.Ex Presenter. Actual Project Manager”.

În ultimul timp, el a postat un tweet puternic despre Black Lives Matter, exprimând: "Am fost gânditor, trist, crescut și în conflict pentru wks (sic) în prezent cu ceea ce se întâmplă peste tot în lume în ceea ce privește #blacklivesmatter. În aparența mea, am nevoie pentru a exprima două cuvinte prietenilor mei albi .. Mulțumesc! Am fost doar „Darren” tovarășilor mei și îi recunosc pe toți ”.

Melanie Hill

Al patrulea candidat la locul locului, Melanie și-a dat seama cum să se îndepărteze de desemnare direct până în ultimele etape, când toată lumea l-a auzit pe Darren să o aleagă!

A existat un dragoste Big Brother când Melanie s-a înțeles mai târziu cu Alex Sibley, Big Brother 3, cu perechea un lucru mult timp.

În prezent este într-o pauză de-a lungul vieții și are grijă de copilul ei, Otis, cu beau ei Glenn.

Tom McDermott

În timp ce a jucat o luptă cu Mel în casă, irlandezul Claire s-a înfăptuit cu irlandezul, iar cuplul a avut un copil înainte să se despartă.

În prezent locuiește într-un oraș de pe țărmul Cornwallului, unde își conduce propria organizație de proprietăți și Claire a făcut cu adevărat înfloriri pentru nunta sa ulterioară!

„Înfricoșător” Nick Bateman

Bărbatul care a fost cel mai scârbos din țară după ieșirea din spectacol și afirmația „compunând nota” care a provocat-o, a găsit un succes real din cauza caracteristicii sale care a lovit glume.

Și-a descărcat propria carte Nasty Bateman: How to be a Right B ****** d și a fost povestitorul în hitul melodic The Rocky Horror Show pentru o perioadă.

În 2010 a participat la Ultimate Big Brother, unde a terminat al cincilea, iar Craig a descoperit că Nick locuiește în prezent în Sydney, Australia și s-a reunit să mănânce cu el.

Claire Strutton

După despărțirea de Tom, Claire a înființat o stațiune extravagantă la malul mării, în Marbella, la fel ca petele de noapte în Gibraltar și Chigwell, Essex.

Andrew Davidson

Andy, a fost unul dintre diferiți semeni trași la Mel în casă, cu toate acestea nu trebuia să existe un sentiment pentru ei în afara casei.

În prezent, el ocupă funcția de șef al sistemului de clienți la înțelegerea și consultanța de brand Flamingo, situată în Londra și este tată de trei ani.

Nichola Holt

Ca și Craig, Nichola a avut o rană la o profesie muzicală, așa cum ar fi posibil, în ciuda opririi single-ului ei - The Game - în mult-urmăritul show duminical T4, tocmai a ajuns la 72 în diagrame.

În prezent se crede că se întoarce

Ving în cartierul ei vechi de Bolton și are o fată.

Caroline O'Shea

Numită călduroasă de Caggy de către colegii ei de casă, Caroline a fost aclamată pentru că a purtat buchete de căptușeală cu buze închise.

Exact 900.000 de indivizi au eliminat-o pe Caroline din casă în săptămâna 1 și în alte apariții sale solitare de la TV, începând cu anul 2000, au venit în 2010, când a participat la un film pe Ultimate Big Brother.

Sada Walkington

Primul individ istoric care a primit botul de la Big Brother Marea Britanie, Sada și-a schimbat denumirea în Guru Amrit Dev și a fost lovit cu interpretul argentinian Sat Man Swaraj.

Castigatorul seriei 1 Big Brother Craig Phillips situatie prezent


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!