Ccin California Encinitas interzice suflarea frunzelor gaz: Cudad California Encinitas va interzice suflarea frunzelor de gaz Encinitas este ultimul oraș din județul San Diego care a pus în aplicare o interdicție a suflantei cu gaz.

Începând de vineri, tuturor întreprinderilor și operatorilor comerciali li se interzice utilizarea ventilatoarelor de gaz, iar rezidenții trebuie să înceteze utilizarea acestora până la jumătatea lunii ianuarie.

Oficialii Encinitas spun că utilizarea de suflante electrice va face orașul mai calm și va reduce emisiile de gaze cu efect de seră.

Dar Brian Bishop, proprietarul Serviciului Arborelui Episcopului, spune că ordonanța este exagerată.

Ccin California Encinitas interzice suflarea frunzelor gaz

"Este iritant? Oamenii îi abuzează? Da, o fac absolut. Știu oameni care își exploatează proprietatea în fiecare zi? Da", a spus Bishop, care își desfășoară activitatea în Encinitas. „Dar oricine din comerț îl folosește cât mai puțin timp posibil”.

În timp ce oficialii orașului oferă suflante electrice ca o alternativă viabilă, Bishop spune că costurile sunt prohibitive pentru el și pentru alții în afaceri peisagistice.

"Gândirea la suflante electrice este foarte limitată", a spus Bishop. "Am una? Da, una mică pentru lucruri mici, dar pentru a sufla acel tip de aer, acesta (alimentat cu gaz) este o suflantă de 700 de dolari. Echivalentul (electric) vă va costa 2.200 de dolari cu două baterii."

El a adăugat că bateriile cu ioni de litiu din suflante electrice au propriul cost pentru mediu. - Ai o toxină nouă, spuse el.

Episcopul și-a exprimat obiecțiile în cadrul unei reuniuni din august în Consiliul Local Encinitas, când consiliul a aprobat în unanimitate interdicția.

"Îi întreb pe toate noile suflante care vin pe piață, pe cele ale tobelor", a spus el în timpul unui comentariu public.

În ciuda interdicției, Bishop a spus că nu are de gând să scape de suflantele sale pe termen scurt.

"Nu, absolut nu, sunt instrumente funcționale", a spus el. "Poate o să încerc unul dintre ceilalți? Poate, dacă este absolut necesar, dar nu-mi place ideea de baterii cu litiu."

Encinitas are un program de reduceri pentru a ajuta întreprinderile și rezidenții să rămână departe de suflante. Autoritățile au declarat că aproape 80 de persoane au primit reduceri.

Cei care încalcă legea riscă să fie amendați cu 100 de dolari pentru prima infracțiune, 200 de dolari pentru a doua și 1000 de dolari pentru infracțiuni suplimentare.


Boeing (NYSE: BA) obține o notă neutră de la Credit Suisse Group

Credit Suisse Group și-a reafirmat ratingul neutru asupra acțiunilor de la Boeing (NYSE: BA) într-un raport publicat marți, 24/7, rapoartele Wall Street. Credit Suisse Group are în prezent un preț țintă de 322,75 USD pentru acțiunile producătorului de aeronave, în scădere față de prețul-țintă anterior de 327,00 USD.

Alți analiști de acțiuni au emis, de asemenea, recent rapoarte asupra stocului. Barclays a reafirmat o pondere egală în ceea ce privește ponderea și a stabilit un obiectiv de preț de 353,00 USD (în scădere de la 367,00 USD) pentru acțiunile Boeing, într-un raport, luni 4 noiembrie. Berenberg Bank a reiterat un rating de cumpărare și a stabilit un preț țintă de 410,00 USD pentru acțiunile Boeing într-un raport de cercetare de miercuri, 30 octombrie. ValuEngine a sporit acțiunile Boeing de la un rating de reținere la un rating de cumpărare într-o notă de cercetare de vineri, 25 octombrie. Morgan Stanley și-a redus prețul țintă pe acțiunile Boeing de la 500,00 USD la 450,00 USD și a stabilit o evaluare supraponderală pentru companie într-un raport de cercetare joi, 24 octombrie. În cele din urmă, Robert W. Baird și-a redus prețul țintă pe acțiunile Boeing de la 342,00 USD la 322,00 USD și a stabilit marți un rating neutru pentru companie într-o notă de cercetare. Trei analiști au evaluat stocul cu un rating de vânzare, zece au atribuit un rating de reținere și 12 au atribuit o listă de cumpărare acțiunii. Boeing are un rating mediu de Hold și un preț țintă mediu de 372,87 USD.

BA a deschis marți la 333,50 USD. Stocul are o medie mobilă simplă de 50 de zile de 355,54 USD, iar media sa mobilă simplă de 200 de zile este de 357,65 USD. Compania are un indice curent de 1,11, un indice rapid de 0,31 și un indice datorie-capitaluri de 48,98. Stocul are o capitalizare de piață de 192,29 miliarde USD, un raport PE de 20,83, un raport P / E / G de 39,67 și un beta de 1,24. Boeing are o scădere de un an de 292,47 USD și un maxim de un an de 446,01 dolari.

Boeing (NYSE: BA) și-a dat ultima dată rezultatele câștigurilor miercuri, 23 octombrie. Producătorul de aeronave a raportat 1,45 USD EPS pentru trimestru, lipsind estimarea consensuală de 2,04 dolari cu (0,59 USD). Compania a avut venituri de 1998 miliarde de dolari în timpul trimestrului, comparativ cu estimarea consensului de 20 de miliarde de dolari. Boeing a avut un randament negativ de capitaluri proprii de 367,68% și o marjă netă de 4,37%. Veniturile companiei pentru trimestru au scăzut cu 20,5% față de același trimestru al anului trecut. În aceeași perioadă a anului trecut, afacerea a obținut 3,58 USD câștiguri pe acțiune. Analiștii cercetărilor de acțiuni prognozează că Boeing va înregistra 1,05 câștiguri pe acțiune pentru anul fiscal curent.

De asemenea, compania a dezvăluit recent un dividend trimestrial, care va fi plătit vineri, 6 martie. Acționarii înregistrării vineri, 14 februarie, vor primi un dividend de 2.055 USD pe acțiune. Data ex-dividend pentru acest dividend este joi, 13 februarie. Aceasta reprezintă 8,22 USD


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: