Citigroup titei ETNs Suplimentare Declaratie - La 19 martie 2020, Citigroup Global Markets Holdings Inc. ("CGMHI") a raportat ca intentioneaza sa-si practice dreptul de a-si accelera la optiunea celor doua acorduri comerciale schimbate note inregistrate in tabel sub ("ETNs").

În legătură cu declarația anterioară, CGMHI a verificat că va întrerupe "creațiile" eTN-urilor. Întreruperea creațiilor implică faptul că CGMHI nu va mai da niciodată ETN-uri suplimentare în acordul de mai sus, iar partenerul său Citigroup Global Markets Inc. nu va mai vinde niciodată ETN-uri suplimentare în acordul de mai sus.

ETN-urile se bazează pentru a fi recuperate pe 3 aprilie 2020. Suma datorată titularilor ETN-urilor la răscumpărare este echivalentă cu estimarea caracteristică finală a acordului special al ETN-urilor la ultima dată de evaluare a perioadei de evaluare opțională a accelerației. Perioada de evaluare a accelerației opționale va fi perioada de cinci zile lucrătoare consecutive de dosare începând cu 25 martie 2020 și care urmează să se încheie pe 31 martie 2020. ETN-urile trebuie să continue să facă schimb până la 2 aprilie 2020.

Citigroup titei ETNs Suplimentare Declaratie

După s-a vorbit în suplimentul estimativ pentru ETNs, întreruperea creării ETN-urilor poate afecta costurile de schimb ale ETN-urilor, ceea ce poate aduce o primă a costurilor de schimb în ceea ce privește estimarea demonstrativă a ETN- urilor. Orice primă ar putea fi diminuată sau eliminată ori de câte ori și, dacă nu este ștearsă înainte, va fi absolut ștearsă la ora răscumpărării ETN-urilor, deoarece suma plătibilă la răscumpărare va fi întemeiată pe valoarea demonstrativă a ETN-urilor. Cumpararea ETNs la un cost de piață peste estimarea caracteristică a ETNs este, probabil, va provoca nenorociri uriașe.

După este descris mai detaliat în suplimentul de evaluare pentru ETNs, în cazul în care are loc o ocazie de declanșare care precede încheierea perioadei de evaluare a accelerației opționale, deținătorii ETN-urilor nu vor primi suma prezentată mai sus, ci mai degrabă o sumă decisă astfel se prevede în estimarea pentru ETN- uri. Informații complete despre condițiile ETN-urilor pot fi găsite în suplimentul de evaluare pentru ETNs.

Niciuna dintre celelalte note schimbate de comerț oferite de CGMHI nu este influențată de această declarație.

Citi, principala bancă mondială, are aproximativ 200 de milioane de conturi de clienți și lucrează împreună peste 160 de națiuni și jurisdicții. Citi oferă consumatorilor, corporațiilor, guvernelor și instituțiilor cu un domeniu de aplicare expansiv de elemente bugetare și administrații, inclusiv servicii bancare de consum și de credit, corporative și de risc bancar, protecții de afaceri, administrațiile de tranzacții, și bogățiile consiliului.

Citigroup titei ETNs Suplimentare Declaratie

Walgreens recunoaște angajamentul continuu al membrilor echipei orare în magazine și centre de distribuție cu bonus de o singură dată

În continuare aprecierea de locuri de muncă Walgreens colegii în magazinele sale și distribuții se concentrează se joacă în timpul COVID-19 pandemie, și pentru datoria lor în curs de desfășurare la îngrijirea clientului, organizația a raportat un bonus de o singură dată pentru acești lucrători.

Rata bonus de 300 dolari pentru full-time și 150 dolari pentru colegii de întreținere scăzut pe oră în magazine și se concentrează de distribuție vor fi plătite începând cu sfârșitul lunii aprilie.

Colegii noștri magazin sunt flambaj în jos, într-un timp excepțional de testare și dubioase și au fost apreciați pentru tot ceea ce fac în fiecare zi, a declarat Președintele Walgreens, Richard Ashworth. Ne asumăm un loc de muncă de bază în a răspunde la pandemie și colegii noștri, care sunt substanța Walgreens, fac tot ce pot pentru a ajuta clienții, pacienții și rețelele din America, care sunt în funcție de noi în acest moment crucial.

În plus față de compensația extinsă, Walgreens și-a reîmprospătat abordarea de participare pentru colegii din oră în oră până la sfârșitul lunii aprilie, permițând oamenilor să rămână acasă din cauza preocupărilor care cuprind COVID-19 pentru situații, inclusiv nevoile de îngrijire a copiilor sau dacă colegii dau indicații sau manifestări ale bolii. Pe riscul ca un coleg să încheie o instanță confirmată de COVID-19, primele două săptămâni de neapariție vor fi plătite. În cazul în care nu se pot întoarce la muncă după două săptămâni, o opțiune suplimentară de compensare ar putea fi accesibilă prin concediu de incapacitate. În cazul în care un magazin, birou teritoriu, focus de distribuție sau altă organizație locație de mediu de lucru se încadrează într-un izolat comandat, orice colegi afectate vor fi, de asemenea, plătite pentru neapariția lor, fără a necesita utilizarea a avut grijă de timp.

Cu nevoile în curs de dezvoltare și de sprijin pentru magazine Walgreens și magazine de droguri, organizația este, de asemenea, în speranța de a completa în exces de 9.500 existente de întreținere completă și scăzută și de locuri de muncă scurte în magazine le peste SUA, inclusiv partenerii de sprijin client, magazin de droguri profesioniști și pentru a muta conduce. Solicitanții pot vizita jobs.walgreens.com pentru a scana pentru deschideri în vecinătatea lor generală.

Actualii colegi continuă să-și asume un loc de muncă de bază în a oferi pacienților și clienților acces la considerare, elementele și administrațiile de care au nevoie. Pe măsură ce această situație avansează, organizația continuă să găsească o modalitate de a avansa securitatea și prosperitatea colegilor și clienților.

Activele sunt încă accesibile prin intermediul companielor Angajat Programul de asistență (EAP), Life365, care oferă bunăstare socială confidențiale, de îngrijire a copilului, ajutor legitim și că este doar vârful aisbergului. Programul confidențial poate ajuta colegii să supravegheze factorii de stres din zilele curente, ar fi ajustarea muncii și a familiei în timpul pandemiei COVID-19, păstrarea prietenilor și familiei protejate, și oferirea de direcție pertinentă de la consilieri impăruți•toți planificați să-i țină în continuare senzație de sunet și puternic. Experții pregătiți life365 sunt reprezentați de legi le guvernamentale și de stat de autorizare și sunt pregătiți să-și ajute colegii zi de zi.

 


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!