Conan OBrien este Death Stranding: Autorul jocurilor și faimosul prieten-have Hideo Kojima își introduce încă unul dintre amicii săi în Death Stranding. În Conan de aseară, gazda lui Conan O´Brien a dezvăluit că a mers să viziteze Kojima și a încheiat jocul. Pe Twitter, Kojima a confirmat că Conan interpretează un personaj numit „The Wondering MC”, care îți oferă costumul Sea Otter. Și această propoziție este motivul pentru care jocurile video sunt artă.

Death Stranding este primul joc din studioul independent Kojima Productions. Se lansează pe 8 noiembrie pentru PlayStation 4. Pe lângă Conan, jocul joacă și Norman Reedus al The Walking Dead, Mads Mikkelsen de Hannibal, regizorul Nicolas Winding Refn și simbolul sexual Geoff Keighley. În ceea ce privește o descriere utilă pe care aș putea să o scriu pentru a vă ajuta, în calitate de cititor, să înțelegeți rapid care este Death Stranding ... nu știu, nu. Kojima îl numește „joc de șuvițe” și puteți face ceea ce doriți cu aceste informații.

În ceea ce privește aspectul lui Conan, el pare într-adevăr un tip care îți oferă un powerup. El este, practic, cel mai înalt cioapă ascuns într-o casă de ciuperci din Super Mario Bros. 3. Costumul de lutieră de mare, despre care sunt serios, permite caracterului lui Reedus să gasească un râu fără riscul de a vă pierde. Puteți vedea pentru dvs. în clipul de mai jos.

Conan OBrien este Death Stranding

Death Stranding a fost și pe „Conan”

Conan și-a promovat cameo în joc cu un segment special în emisiunea sa TBS azi-noapte. Clipul a făcut ca gazda TV să călătorească în Japonia pentru a se întâlni cu Kojima și echipa sa din cauza „conexiunilor sale cu industria jocurilor video”, ceea ce nu este o glumă.

Când Conan ajunge la birourile Kojima Productions, își folosește cardul Costco pe cititorul cheie pentru a intra înăuntru. La intrare, comediantul găsește o Kojima și începe să-l întrebe despre joc.

Întrucât Conan este o persoană faimoasă, Kojima este legată de blestemul unei vrăjitoare pentru a cere gazdei să apară în Death Stranding. Iar echipa de dezvoltare îl introduce în platforma de captare a capului, unde Conan descoperă o creștere la gât.

Ca de obicei pentru Conan, întreaga vizită este amuzantă. Spectacolul său a trecut în ultimii ani la o mulțime de aceste călătorii și are sens, deoarece Conan este atât de grozav în aceste tipuri de scenarii.

În ceea ce privește Kojima, echipa de dev și Death Stranding, jocul pare extrem de normal și nu pot aștepta ca Conan să mă ajute să port pielea unei vidre de mare, astfel încât să pot transporta niște pachete peste apă.


Se deschide la Montreal primul studio Google Game Stadion pentru jocuri

Google a lansat serviciul de jocuri nor la stadion pe 19 noiembrie. Compania poziționează acest lucru ca primul salt gigant într-un viitor fără consola. Dar un lucru care va ajuta Stadia să aibă succes este conținutul exclusivist, exclusivist. Așadar, sperăm că Google începe să facă unele dintre propriile sale jocuri. Ei bine, astăzi, compania a dezvăluit că deschide un studio în Montreal pentru a face exact asta. Totuși, acea echipă nu va reuși probabil mult în ultimele trei săptămâni de la debutul stadionului.

Într-o postare pe blogul Google, șeful Stadia Games & Entertainment, Jade Raymond, a anunțat echipa de la Montreal ca fiind primul studio de joc al companiei. Ea a explicat și ce ar trebui să aștepte jucătorii de la această echipă.

„Studioul Stadia Games and Entertainment va produce conținut exclusiv, original, într-un portofoliu divers de jocuri din toate genurile tale preferate”, scrie Raymond. „Stadia este proiectată să fie o destinație pentru toate modurile în care oamenii joacă jocuri - iar Montreal este locul unde vom începe să le construim.”
Google Stadia se alătură scenei de joc-dev de la Montreal

Un studio Stadia din Montreal este o mișcare inteligentă. Canada este accesibilă cu reglementări și credite fiscale primitoare pentru companiile de divertisment. Dezvoltarea jocului are deja o prezență profundă la Montreal. Ubisoft, Warner Bros., Eidos și Electronic Arts au toate echipe masive în acel oraș. Aceasta vă asigură că Google poate scoate dintr-un grup de talente consacrat.

Și acesta este exact genul de talent de care au nevoie Stadia și Raymond pentru a lansa un joc original.

„Fac jocuri de ceva vreme și nu comercializez experiențele pe care le-am avut pentru nimic”, scrie Raymond. „Dar putem face mai bine. Putem face mai multe. În Stadia, nu credem că suntem „suficient de buni”. Credem că suntem mai mult: mai ambițioși. Mai incluziv, mai accesibil și mai imersiv. Mai antrenant. Aducem această mentalitate la Stadia Games și Divertisment, iar acum cu primul nostru studio, căutăm cei mai buni dezvoltatori de pe planetă care să ni se alăture. "

A face jocuri este o provocare. Lansarea unui blockbuster echivalent cu God of War, Overwatch sau The Legend of Zelda: Breath of the Wild necesită mii de experți care lucrează ani de zile. E atât de mult efort, încât am văzut că alte conglomerate vin și merg în acest spațiu. Amazon a angajat sute de dezvoltatori de jocuri pentru a începe să-și realizeze propriile proiecte, iar asta a apărut după o mână de distrageri de uitat.

Raymond pare serios, dar, de asemenea, ar putea ajunge să se retragă ca Amazon. Google are 100.000 de angajați, ceea ce pare a fi foarte mulți - dar o companie dedicată dezvoltării jocurilor precum Riot Game.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!