Soția lui David Tennant: conexiunea secretă a familiei starului Doctor Cine a fost descoperită
DAVID TENNANT a ținut-o în familie atunci când și-a ales soția, a fost dezvăluit după ce dragostea lui a împărțit o imagine și glumă pe social media.

Fostul doctor Cine actor David Tennant, care a avut anterior, a dat trei colegi de spectacol stabilit cu Georgia Moffett în decembrie 2011. Dl Tennant și domnișoara Mofett s-au întâlnit pe setul de Doctor Who când au jucat împreună într-un episod. Dar un post de social media de la vârsta de 34 de ani a dezvăluit că există o legătură mai profundă a familiei care a ajutat la aducerea cuplului adorabil. Deci, cum a ajutat o relație de familie pentru a obține aceste două împreună?

Cine sunt David Tennant și Georgia Moffett?

Conexiuni secrete sotie David Tennant descoperite

David Tennant, în vârstă de 47 de ani, este un actor de voce scoțian și cel mai bine cunoscut pentru rolul său în rolul lui DI Alec Hardy din Broadvurch, ITV și al zecelea Doctor în Doctor Who al BBC.

Soția sa, Georgia Moffett, de 34 de ani, este, de asemenea, o actriță ascendentă, ale cărei credite anterioare includ: unde este inima și legea.

Au întâlnit-o când au jucat ambii în Doctorul Cine episodul "Fiica Doctorului", în care ea a jucat fiica viitorului soț al lui personaj genetic.

Cuplul sa căsătorit în decembrie 2011 și are patru copii împreună, inclusiv un copil al doamnei Moffett dintr-o relație anterioară.

Copiii lor sunt: ​​Olive, șapte, Wilfred, cinci, și Doris, trei, împreună, în timp ce David a adoptat fiul lui Ty Ty, în vârstă de 16 ani, când s-au căsătorit.

Despre conexiuni secrete sotie David Tennant descoperite

A fost anunțat pe 23 mai că cuplul așteaptă al cincilea copil.

Dar acum sa descoperit că cuplul nu a fost pur și simplu introdus în timp ce lucra la doctorul care a stabilit, a existat o conexiune de familie care a ajutat la ingineria situației.

Dl. Tennant putea să fie văzut în picioare lângă socrul său, privindu-se în timp ce acesta din urmă și-a petrecut timpul pentru a fixa lampa întreruptă.

Punctul mare: Georgia a dus la Twitter să glumească despre modul în care David era în picioare, în timp ce Peter a încercat să repare becul spart, deoarece a descoperit întreaga situație hilară.

David și Peter au apărut pe ecran împreună ca a cincea și a zecea încarnare a extratereștrilor care călătoresc în timp în mini-episodul Time Crash din 2007, difuzat ca parte a copiilor aflați în dificultate.

Jodie Whittaker joacă în prezent cea de-a 13-a incarnare a doctorului, înlocuindu-l pe Peter Capaldi în 2018.

Actrita, in varsta de 36 de ani, a facut istorie cand a devenit prima femeie Timp de sex feminin pentru a fi vazuta in spectacol, iar debutul ei a obtinut cel mai mare premiu pentru The Woman Who Fell To Earth cu 8,2 milioane de tuning in.

David Tennant urmează să apară în show-ul Graham Norton în seara asta cu Michael Sheen, unde vor discuta despre performanța lor recentă în Good Omens.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!