Ce tech? Conferinte televideo Zoom dezvaluite - Coronavirusul va schimba modul în care lucrează americanii? Pe măsură ce companiile au început să trimită angajați acasă cu instrucțiunile de a lucra de la distanță, o companie vede un val de noi afaceri: Zoom.

Zoom este o companie video care permite utilizatorilor să se conecteze online pentru întâlniri directe de streaming live pentru până la 100 de persoane. Similar cu Skype, Zoom devine mărci mari de la utilizatorii obișnuiți pentru stabilitatea și calitatea sa.

Pentru a vedea funcționează, m-am alăturat unei întâlniri cu trei persoane care lucrează de la distanță și utilizează Zoom pe computerele și dispozitivele lor mobile pentru a se întâlni cu clienții și colegii.

Conferinte televideo Zoom dezvaluite

Jason Elkins este un strateg social media și antrenor de afaceri la 100cups.coffee.

"Una dintre fetele cu care lucrez este în Belgia, așa că în străinătate, a fost raționalizată. Se pare că funcționează mai bine decât Skype, ", a spus el de Zoom.

Bayard Saunders este un marketing digital care lucrează la Haven Innovation și își face adesea munca într-un spațiu de birouri comun. Mailynne Calvin este, de asemenea, un strateg social media care lucrează cu o echipă de alți angajați care lucrează de la distanță. Ea rareori merge în birou, dar foloseste Zoom în fiecare zi.

"Îl folosim ca o echipă pentru toate întâlnirile noastre interne și apoi îl folosim extern cu toți clienții noștri", a spus ea.

Calvin a trimis o invitație la întâlnire prin e-mail. Pentru a vă alătura reuniunii, tocmai am făcut clic pe link-ul care mi-a luat la site-ul Zoom și platforma. Am ales să mă alătur întâlnirii pe computerul meu desktop. De asemenea, vă puteți asocia la întâlniri utilizând aplicația Zoom pentru iPhone sau dispozitive Android. A fost foarte simplu și a luat doar câteva clicuri care mi-a cerut să-i dea permisiunea de a utiliza camera mea web și microfon.

În timpul întâlnirii, toți participanții sunt fotografiați în partea de sus a ecranului, dar atunci când cineva începe să vorbească, imaginea lor apare în ecran complet.

Participanții pot partaja fișiere și documente și chiar video cu ecranul computerului. Întâlnirile pot fi înregistrate și partajate.

"Zoom are, de asemenea, filtre, astfel încât există un luciu frumos peste orice pete pe care le-ați," a râs Elkins.

Asta-i adevarat. Am observat calitatea imaginii este mult mai bună decât folosind aceeași cameră cu Skype. Fiecare persoană în întâlnirea noastră a fost pe aparat de fotografiat, fără lumini dure sau orbire. Audio de calitate a fost, de asemenea, foarte bun, deși va depinde de conexiunela internet.

Cu întâlnirile anterioare folosind Skype, am găsit imaginea aproape întotdeauna înghețat de câteva ori într-o întâlnire de 15 minute. Nu există astfel de glitches cu toate unu-la-unu și întâlniri de afaceri cu Zoom.

Elkins a folosit Skype și Google Hangouts, dar preferă Zoom pentru stabilitatea și ușurința de utilizare, chiar și pentru clienții care nu s-au mai conectat niciodată la o conferință web.

"Acest lucru doar pare să funcționeze, " a spus el. "Platformindependent, experiență independentă de ceea ce au făcut oamenii în trecut. Cred că e unul din marile avantaje ale Zoom. It chiar works și său' simplu."

Există o limită de întâlnire de 40 de minute în serviciul gratuit Zoom, dar compania a ridicat această limită în China, în urma epidemiei de coronavirus, atunci când multe companii chineze a trimis angajați acasă să conțină boala.

Companiile din State fac același lucru. Amazon, Google, Microsoft, Apple și alții în speranța de a conține virusul sunt cere lucrătorilor să facă munca lor de la domiciliu sau cel puțin fără a intra în birou. Ca acest lucru devine mai frecventă în urma virusului, va aceste companii se încălzi până la ideea de mai mulți angajați care lucrează de acasă și conferințe în utilizarea Zoom sau un alt software de conferințe video? Saunders crede asta.

"Tehnologia va primi mai bine", a spus el. "În cazul în care tehnologia iese din drum, cu atât mai mult face asta și mai mult acest lucru pare mai uman pentru noi, asta e într-adevăr direcția avem nevoie pentru a merge." Calvin, care nu are plângeri cu privire la serviciul Zoom, este de acord.

"Am fost pe această platformă de 2 ani, dar am lucrat ca o echipă de la distanță timp de patru. Și pentru noi, suntem bazate pe performanță, așa că nu contează dacă cineva fizic mă vede face ceva sau nu. Dacă eu nu sunt obtinerea munca mea făcut, toată lumea din echipa știe și același lucru pentru oricine altcineva", a spus ea. "Cred că este mai mult o schimbare de mentalitate pentru toată lumea. Nu-mi place că a fost nevoie de coronavirus pentru a împinge oamenii în acest fel. Există o mulțime de lucruri interesante care se întâmplă atunci când lucrați ca o echipă de la distanță.

Conferinte televideo Zoom dezvaluite


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: