COVID-19 descoperire pachete hartie igienica? Ultimul lucru pe care cititorii nevoie de cititori în mijlocul pandemia coronavirus 2020 a fost ficțiune deghizat ca "news."

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a anunțat că COVID-19, o boală cauzată de coronavirus, au fost găsite în hârtie igienică, și că oamenii ar trebui să utilizeze cârpe umede în loc.

Pe 10 martie 2020, Now8News a publicat un articol în care se afirmă că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au anunțat că COVID-19, o boală cauzată de noul coronavirus, a fost găsită în pachetele de hârtie igienică și că oamenii ar trebui să înceapă să folosească o washcloth pentru a curăța ei înșiși în schimb:

COVID-19 Găsit în hârtie igienică

[...]

Coronavirusul a fost găsit într-un singur loc oamenii nu se așteptau, hârtie igienică.

COVID-19 descoperire pachete hartie igienica

Se estimează că încă 6000 de persoane au contractat virusul în Statele Unite legate de o contaminare a hârtiei igienice. Testarea de către Departamentul de Stat de Sănătate din Washington a confirmat că particulele de virus COVID-19 au fost prezente în mostrele pe care le-au luat din cinci pachete separate de hârtie igienică din magazinele Big Box. CDC a spus că această tulpină de virus mortal "se înmulțește rapid în fibrele de țesut."

CDC este îndemnând oamenii să folosească un prosop umed atunci când se curata dupa ce folosesc baie în loc de hârtie igienică.

Acesta nu este un articol de știri autentic. Now8News este un site de știri nedorite care traficează dezinformare.

Now8News nu poartă o disclaimer disponibile imediat etichetarea conținutului său ca "satiră" sau "fake news", dar conținutul acestui site este, fără îndoială, ficțiune. Am fost debunking dezinformare de la Now8News, cel puțin din 2015, inclusiv junk articole de știri despre oameni care fac sex cu porci la Walmart, un canibal mananca o persoană la o casă bântuită în Texas, și un câștigător loterie care a murit după scufundarea testiculele în aur.  

Cei care nu sunt familiarizați cu acest site, cu toate acestea, s-au dat nici un indiciu că această poveste de hârtie igienică a fost fals. Acesta a fost prezentat ca o poveste de știri tradiționale și include chiar și citate fabricate de la CDC.

COVID-19 descoperire pachete hartie igienica - Acum 8 Stiri scrie:

CDC este îndemnând oamenii să folosească un prosop umed atunci când se curata dupa ce folosesc baie în loc de hârtie igienică.

"Utilizați un prosop pentru a vă curăța după ce te duci la baie, nu este o afacere mare, asta e ceea ce am făcut înapoi în zilele de demult", a spus Peter Lendl, care a condus ancheta de hârtie igienică contaminate. "Doar să știi care e al tău."

Acesta nu este un citat autentic de la CDC. Am fost în imposibilitatea de a găsi acest citat în articole de știri, posturi de social media de la cineva pe nume "Peter Lendl", sau de la un comunicat de presă CDC. De fapt, singurele rezultate pentru acest citat a subliniat înapoi la acest articol de știri junk de la Now8News.

În concluzie, CDC nu a anunțat în martie 2020 că noua tulpină de coronavirus a fost "reproducere rapidă" pe hârtie igienică și că oamenii ar trebui să folosească o cârpă umedă în schimb. Puteți găsi informații autentice despre să se ocupe cu coronavirus pe site-ul CDC.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: