COVID-19 Pandemie SUA magazine alimentare cerere alimentara ca boabe, lapte și articole de hârtie sunt decolarea rafturi la fel de repede ca acestea sunt reaprovizionate după interesul pentru lucrurile discontinue inundate, deoarece Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a proclamat COVID-19 pandemie. Liniile de la supermarket-uri locale sunt mai mult decât orice moment în memoria recentă, deoarece persoanele fizice se străduiesc să acumuleze alimente durabile și elemente de unitate de familie în alarmă.

Cu toate acestea, autoritățile guvernamentale sunt sigur că circumstanțele sunt nivelate. Orezul, lactatele, carnea și produsele sunt accesibile din abundență în stocarea rece, iar producătorii sunt pregătiți să facă față ascensiunii căutate, au garantat specialiștii. Liderul Federației orezului din SUA, Betsy Ward, a clarificat faptul că rafturile vacante implică o ajustare a tratamentului strategic al publicității cu orez și că nu există nicio problemă cu rețeaua actuală de magazine.

Birourile guvernamentale de evaluare a cărnii au declarat în plus că nu și-au încheiat sarcinile, care sunt în curs de desfășurare la fel de frecvente începând cu 17 martie. Fără recenzenți, carnea nu poate fi manipulată în cantități uriașe. Serviciul pentru Siguranța Alimentară și Inspecție (FSIS) procură aproximativ 7.800 de controlori de carne în 6.200 de plante ciudate care nu au renunțat la îndeplinirea responsabilității lor în această perioadă critică.

COVID-19 Pandemie SUA magazine alimentare cerere alimentara

Pe 15 martie, președintele Donald Trump a declarat că nu există deficiențe la toate lucrurile luate în considerare și că, prin discuțiile sale cu oficialii pieței, a înțeles că indivizii nu trebuie să aprocinerea proviziilor de alimente.

Acest lucru este într-o mare măsură din cauza lanțurilor de inventar solide înființat, care sunt lucrate pentru a rezista la blocaje uimitoare. În astfel de circumstanțe, nevăzute în general de cumpărători, comercianții fie sunt modificați, fie obiectele sunt înlocuite. Magazinele alimentare globale și comercianții cu amănuntul sunt asociați cu un sistem de lanțuri de aprovizionare din întreaga lume, care se schimbă la diverși vânzători în funcție de nevoile lor diferite.

În mod șocant, organizațiile vor reconstrui și se vor extinde în aceste ocazii dificile. Un număr foarte mare de persoane care au fost ca de întârziere stabilite off de afaceri vecinîn timpul lockdown sunt reangajate de către firmele de vânzare cu amănuntul. Până la sfârșitul lunii mai, Walmart este considerat înrolarea pentru 150.000 de posturi în centrele de distribuție și magazine din SUA.

Lucrurile familiale ar trebui să fie transportate mai mult acum decât oricând în memoria recentă de la centrele de distribuție pentru Amazon, un retailer online mamut, la cerere topuri. Ulterior, aceștia caută în prezent 100.000 de contracte suplimentare pentru a-i ajuta să-și intensifice activitățile, a informat retailerul lunea trecută.

Într-o altă activitate pozitivă, monștrii de vânzare cu amănuntul sunt în plus a face modificări în conformitate cu calendarul lor pentru cei mai în vârstă să magazin independent, deoarece acestea sunt un pachet neputincios. Walmart este familiarizarea o oră întreagă angajat cu rezidenți seniori în fiecare marți de la 24 martie la 28 aprilie, care va începe o oră înainte de deschiderea lor de magazine.

Muncitorii de la punctele de vânzare cu amănuntul iau o tonă. Reprezentanții vor lucra în ciuda pericolelor în cauză și sunt sfinți care se pun în prim-planul urgenței, relatează Reuters. Agenții magazin și lucrătorii consideră ocupațiile lor o asistență deschisă, și majoritatea dintre ei sunt încă vin la locul de muncă de plată puțin ă la contactul potențial cu un client tentată.

Acoperă și mănuși nu sunt date personalului, deoarece CDC a spus că cele mai multe fețe acoperă sunt largi și nu sunt gata pentru a canaliza particulele de aer. Doar pacienții și cei suspectați ar trebui să le poarte atunci când nu în segregare. Ele sunt privite ca muncitori fundamentale pe putere cu personalul clinic, care nu se poate auto-izola.

Joi, un lucrător de Whole Foods a încercat pozitiv, iar organizația a declarat două săptămâni de concediu plătit șters pentru persoanele care sunt viciate. Cu toate acestea, există organizații diferite, care nu sunt care să permită reprezentanților lor sters concediu, dacă este necesar. În timp ce numeroase persoane stau auto-izolate la domiciliu, acestea sunt luați la cumpărături online pentru produse alimentare pentru a dobândi alimente în siguranță. Când contrastat și descărcări de un an în urmă, interesul aplicațiilor portabile "a crescut cu 218 la sută pentru Instacart și Shipt cu 124 la sută începând de duminica trecută.

În plus, lanțurile de capse sunt de închidere în jos 24 de ore de activități pentru a igieniza magazine și stoc rapid în mișcare livrate marfa. Ținta se închide la ora 21:00 Brokerul Joe's va funcționa între orele 9:00 și 19:00 Walmart va fi deschis de la 6:00 la 11:00.

COVID-19 Pandemie SUA magazine alimentare cerere alimentara

Piețele se adaptează la dificultăți

Cu popularitatea pentru lucruri alimentare fundamentale și livrările de curățare ca indivizii pregateste-te pentru un timp tras în afară de deconectare socială sau mai teribil din cauza riscului de coronavirus, piețele sunt găsirea unei modalități de a se asigura că persoanele fizice au ceea ce au nevoie.


Walmart

La nivel național, Walmart și-a echilibrat programul de lucru până la ora 7:00, ora 20:30, pentru a-i ajuta pe partenerii cu rafturile de repopulare. Orele de depozitare se schimbă pentru clienți, însă partenerii vor continua să aibă orele obișnuite.

De la 24 martie până la 28 aprilie, magazineWalmart va avea 60 de minute în perioada de cumpărături senior lungime în fiecare marți pentru clienții maturat 60 și mai stabilit. Acest lucru va începe cu o oră înainte de deschiderea magazinului, la 6 a.m. în fiecare marți. Magazinul de droguri și Vision Center vor fi deschise în acest timp.

Walmart va începe, de asemenea, să limiteze suma clienții pot achiziționa de lucruri specifice pentru a se asigura că mai mulți clienți pot obține ceea ce au nevoie. Lucrurile în conformitate cu aceste puncte cutoff va încorpora articole de hârtie, lapte, ouă, bunuri de curățare, dezinfectant de mână, apă, scutece, servetele, ecuație și alimente pentru sugari.

Walmart's Auto Care Centers va fi închis pentru a permite acestor parteneri să se concentreze pe ciorap și de curățare în restul magazinului. În plus, Centrul de Viziune va lucra la calendarul său obișnuit.

Dolar General

În această săptămână, Dollar General "ferm împuternicită " lanțurile sale să se angajeze oră principal de sarcini la nevoile de cumpărături de seniori și se va închide o oră mai devreme în această perioadă. Ora principală a activităților lor va fi de la 8:00 la 09:00.

Acest lucru este de a ajuta acei clienti cele mai în pericol pentru infecție stai departe de ori mai aglomerate de cumpărături și pentru a obține lucrurile de care au nevoie.

"Apreciem înțelegerea clienților noștri de alegerea noastră și solicitarea pe care le vizita magazinele noastre mai târziu spre începutul zilei pentru a permite în pericol populaces capacitatea de a cumpăra lucrurile de care au nevoie la costuri moderate", a declarat Todd Vasos, DOLLAR General's CEO, într-o Anunţ.

Food Lion (East Broad Avenue)

Food Lion este de lucru pe calendarul său normal și este de curățare a magazinului cu atât mai mult de rutină, a declarat administratorul James Clifton. Clifton a spus că a fost un "confuz" săptămână sau undeva în apropiere, cu toate acestea personalul este încercarea de a rămâne conștienți de interesul pentru lucruri fundamentale.

Clifton a spus cea mai bună oportunitate de a ajunge în a fi bine pe cale de a obține ceea ce ai nevoie este în dimineața devreme sau seara devreme - începutul fiecărei mișcări. Clifton a spus Food Lion nu va împiedica persoanele fizice de la achiziționarea în masă, cu toate acestea solicită ca clientii să fie un fel de la cei care au nevoie de mai mult de remarcat.

ion ionescu

Edwards IGA este de lucru pe calendarul său obișnuit și se extinde lucrările sale de curățare pe, ca pe administrator colaborator Jonathan Rushing.

Surging a spus că cel mai bun moment pentru a face cumpărături pentru a obține lucrurile necesare este între 12 p.m. ce înseamnă mai mult, ora 16.00.

Dolar de familie

Family Dollar și-a schimbat programul de deschidere la ora 9 a.m. ce e mai mult, închiderea la ora 20:00, după indică Jenny Melton, șefa colegei din zona Airport Road.

Melton a spus că țin două persoane la fiecare registru pentru a ajuta la cerere. Ea a spus greu de prevăzut atunci când lucrurile, de exemplu, dezinfectant de mână ar fi pe rafturi din cauza neregulilor în cursul celei mai recente săptămâni sau ceva de genul asta.

Vă mulțumim pentru lectură "COVID-19 Pandemic US Magazine alimentare Meet Food Demand "!


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: