Date transparenta pornire Osano Decembrie 2019 tocmai a închis seria A de 5,4 milioane de dolari. Site-urile web colectează tot felul de date despre tine.

Nu toată lumea care folosește internetul este conștientă de acest fapt și chiar mai puțini oameni înțeleg ce înseamnă asta. Nu vă simțiți rău dacă sunteți unul dintre acești oameni: multe companii își păstrează secretele de colectare a datelor în secret.

Dar asta începe să se schimbe. Există o mișcare continuă pentru ca oamenii să devină mai conștienți de modul în care datele lor sunt utilizate, iar autoritățile de reglementare lucrează pentru a crea legi precum GDPR în Uniunea Europeană.

Date transparenta pornire Osano Decembrie 2019

Osano, cu sediul în Austin, vrea să fie una dintre companiile care conduce taxa pentru transparența datelor și tocmai a închis o rundă de finanțare de 5,4 milioane USD.

Colo-fondatorii Osano, Arlo Gilbert și Scott Hertel, au venit cu ideea companiei lor în timp ce au urmărit că Mark Zuckerberg depune mărturie înainte de Congresul din 2018. Când membrii congresului EE UU. Întrebat Zuckerberg despre utilizarea de către Facebook a datelor oamenilor, a fost evident pentru Gilbert și Hertel a spus că membrii nu au înțeles pe deplin modul în care datele sunt stocate și partajate. Cum pot fi de așteptat ca parlamentarii să reglementeze ceva ce nu înțeleg?

Osano a creat un set de date care măsoară în mod obiectiv practicile de confidențialitate a datelor fiecărei companii, pentru a da o idee dacă datele sunt într-adevăr protejate. Osano creează, de asemenea, un pachet software pentru respectarea confidențialității datelor. De asemenea, oferă acordul cookie-urilor, aceste ferestre pop-up vă spun că site-ul pe care îl colectați colectează de la peste 750.000 de companii. Și Osano s-a desemnat ca o corporație B, deci este condusă de un scop și nu strict de profit.

Această nouă finanțare va ajuta Osano să își dezvolte eforturile de cercetare și dezvoltare și de marketing, precum și să facă noi angajări. Compania a strâns până în prezent 8.400.000 de dolari și are planuri minunate pentru viitor.

"În vederea anului 2020, ne mișcăm rapid pentru a adăuga talent la echipa noastră în creștere și pentru a aprofunda poziția lui Osano ca o platformă de confidențialitate a datelor de confidențialitate", a spus Gilbert într-un comunicat. "Există o nevoie certă de transparență în modul în care întreprinderile se ocupă de confidențialitate și suntem încântați să asumăm provocarea în abilitarea atât a persoanelor, cât și a organizațiilor."


Piața pompelor de căldură în aer în profunzime, cu raport în profunzime Tendință, creștere, oportunități și prognoze industriale până în 2024

Global Market Insights a publicat recent un studiu intitulat "Global Air Source Source Air Market Market Research Report". În acest raport, analiștii au furnizat o evaluare detaliată a pieței Global Air Source Heat Pump. Raportul include un studiu complet exhaustiv al pieței pompei de căldură din sursa de aer, împreună cu toți factorii importanți care pot avea un impact asupra matricei de comercializare a pieței.

Raportul a vizat o analiză cantitativă și calitativă extrem de metodică a pieței Pompei de Căldură Global Air Source. Studiul evaluează numeroasele aspecte ale acestei industrii, analizând datele sale istorice și prognozate. Modelul de cinci forțe Porter împreună cu analiza SWOT și analiza PESTEL a pieței Pompei de Căldură a Sursei de Aer sunt, de asemenea, incluse în raportul de cercetare.

Raportul acoperă o serie de domenii, precum dimensiunea pieței pompei de căldură din sursa de aer, analiza segmentelor, oportunități regionale de creștere, factori și limitări, furnizori de frunte pe piață. ca peisaj competitiv.

Scopul principal al acestui raport este de a prezenta diverse actualizări și date referitoare la piața pompelor de căldură din sursa de aer și, de asemenea, listarea oportunităților de creștere predominante pentru extinderea pieței. Raportul oferă o imagine de ansamblu detaliată a pieței, precum și definiții detaliate ale pieței și o imagine de ansamblu a pieței Pompei de Căldură de Sursă de Aer.

Secțiunea sumară acoperă dinamica pieței, care include factori de piață, restricții, tendințe și oportunități de creștere. Sunt furnizate detalii despre analiza prețurilor și analiza lanțului valoric. Raportul include, de asemenea, cifre istorice și estimări privind creșterea acestei piețe în perioada de prognoză.

În plus, raportul conține informații TCAC anticipate de pe piața globală a sursei de aer Pompa de Căldură în perioada de prognoză. Evoluțiile tehnologice și inovațiile din Pompa de căldură cu sursă de aer vor conduce cota de piață globală a sursei de aer Pompa de căldură în perioada de prognoză.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: