Demisia VPului Amazon arata crestere tulburari interne caci Tim Bray a menționat că rămânând un VP Amazon ar fi semnificat „aprobarea activităților pe care le-am disprețuit”.

Un VP Amazon a renunțat la încetarea partenerilor care au luptat condițiile de muncă în cadrul organizării depozitului Amazon în timpul pandemiei Covid-19.

Tim Bray, un tehnolog veteran și arhitect de vârf în divizia AWS a Amazonului, a făcut aluzie la încetarea unor persoane din interiorul lobbyiștilor - care încorporează diferiți muncitori din sală și salariați - ca „chickenshit” și „intenționează să facă o atmosferă de temut”.

"[R] trimiterea prin e-mail a unui VP Amazon ar fi implicat, ca urmare, aprobarea activităților pe care le-am detestat", a scris el pe blogul său. „Așa că m-am predat”.

VP este unul dintre cele mai importante titluri de ocupație la Amazon - doar VP și CEO-uri superioare sunt mai mari - așa că alegerea lui Bray este importantă. Muncitorii tehnici pot parcurge peste 10 ani la Amazon și nu ajung niciodată la nivelul VP, având în vedere faptul că, deloc ca în multe companii din America, titlul conține substanțial mai mult decât administrația de centru. Funcționarii care direcționează toate administrațiile Amazon Prime sau integralitatea administrațiilor de transport de produse alimentare de bază ale Amazon, de asemenea, transmit titlul de VP. În mod obișnuit, acest grad al directorilor nu se ridică în mod deschis.

Demisia VPului Amazon arata crestere tulburari interne

Așa cum s-ar putea, dacă un VP Amazon ar lăsa peste aceste probleme, persoanele din interior ar fi reușit să fie Bray - el a fost principalul VP al Amazon-ului în urmă cu un an care a semnat o scrisoare deschisă alături de un număr uriaș de reprezentanți de nivel inferior, solicitând CEO-ului. Jeff Bezos va face schimbări identificate cu atmosfera organizației.

În intrarea sa pe blog, Bray spune că acceptă faptul că organizația se străduiește să facă ca stocurile să fie potrivite pentru forța de muncă în timpul situațiilor de urgență - „Am auzit portretizări detaliate de la persoane cu care am încredere în munca excepțională și în afaceri imense. Bravo” - acceptă totuși concedierea muncitorilor disidenți este „dovada unei vene de otrăvire care trece prin cultura organizației”. El a inclus: „Nu aleg nici să servesc, nici să beau otrava”.

În prezent, Congresul SUA conduce un examen antimonopol al marilor goliaturi tehnologice 4, inclusiv Amazon, și șapte persoane ale Casei în urmă cu o săptămână s-au apropiat de CEO Jeff Bezos pentru a afirma.

Renunțarea la Bawl denotă o intensificare a tulburărilor interioare la Amazon, care s-a ridicat la suprafață în cursul celui mai recent an, dar care a ajuns cu adevărat la o etapă crucială în timpul pandemiei. Renunțarea sa vine după ce Amazon a încetat, în orice caz, doi specialiști ai centrelor de distribuție, Christian Smalls și Bashir Mohamed, după ce au dus lupte privind condițiile de lucru ale depozitelor. De asemenea, Amazon a încetat două lucrătoare de lungă durată, Emily Cunningham și Maren Costa. Cunningham și Costa au susținut în trecut despre efectul negativ al organizației asupra naturii ca pionieri ai angajaților Amazon pentru Justiția Climatică și, de la întârziere, au mustrat organizația pentru tratarea lucrătorilor din centrul de distribuție. Vineri, unii lucrători Amazon s-au alăturat celor de la Instacart și Target într-o grevă care a spus că organizațiile nu le-au deranjat organizațiile. Așa cum s-ar putea, imaginea deschisă a disidenței a prezentat o solidaritate neobișnuită pentru forțele de muncă neunificate și a acumulat considerații mass-media.

Amazon a spus că a întrerupt totalitatea lucrătorilor pentru încălcarea strategiilor organizației și nu activismul acestora, cu toate acestea, reprezentanții au spus că acceptă că sunt concentrați pentru ieșirea din organizație. Ciocnirea interioară este îndemnată oarecum în interiorul Amazonului, dar organizația a desenat acum o linie roșie deschisă cu privire la ce tip de contradicție este fericită să recunoască printre pozițiile sale. Renunțarea la Whinny are loc după ce unii reprezentanți ai companiei au comunicat șoc în interiorul tratamentului organizat de încheierea de Christian Smalls. Câțiva lucrători au declarat, luni, lui Recode, că modul în care un VP a renunțat ar putea excita și alți reprezentanți ai Amazonului să facă acest lucru.

Un reprezentant Amazon nu a reacționat rapid la o solicitare de intrare.

Demisia VPului Amazon arata crestere tulburari interne

Un vicepreședinte Amazon a renunțat la firmele angajaților care au protestat

Tim Bray, un arhitect care a fost un VP al brațului de calcul distribuit al Amazon, a declarat că tirurile sunt „dovada unei vene a nocivității care trece prin cultura organizației”.

Un arhitect vizibil și VP al grupului de calcul distribuit al Amazon a declarat luni că s-a oprit „cu consternare” asupra concedierii în curs de muncă a lucrătorilor care au adus probleme legate de securitatea mediului de lucru în timpul pandemiei coronavirusului.

Tim Bray, specialist care fusese VP al Amazon Web Services, a scris într-o intrare pe blog că ultima sa zi la organizație a fost vineri. El a mustrat diverse trageri în curs de către Amazon, amintind pe cel al unui reprezentant al unui centru de distribuție din Staten Island, Christian Smalls, care a condus o disidență în martie, solicitând organizației să le asigure lucrătorilor mai multe asigurări.

Încheierea domnului Smalls a atras ancheta avocatului general al statului New York.

De asemenea, domnul Whinny a cenzurat rezilierea în urmă cu o lună a doi reprezentanți ai Amazonului, Maren Costa și Emily Cunningham, care au trimis o cerere în martie în cadrul înregistrărilor de e-mail care se apropiau de Amazon pentru a prelungi concediul debilitat, plata pericolului și îngrijirea tinerilor pentru muncitorii din depozite. În plus, au compus o ocazie virtuală pentru reprezentanții centrului de distribuție pentru a se adresa lucrătorilor tehnici din organizație despre condițiile mediului său de muncă și reacția coronavirusului.

Domnul Whinny, care a lucrat pentru organizație de mai bine de cinci ani, a numit informatorii lucrătorilor încetați și a spus că încetarea acestora a fost „o dovadă a unei vene de otrăvire care trece prin cultura organizației”.

"Nu aleg nici să servesc, nici să beau otrava", a scris el.

Amazon a refuzat să remarce luni. Organizația a spus recent că a reziliat domnul Smalls, deoarece și-a deteriorat strategiile, lăsând un izolat - a fost prezentat recent unui specialist debilitat - pentru a merge la disidența de pe site.

Amazon le-a spus doamnei Costa și doamnei Cunningham că au ignorat un aranjament care împiedică muncitorii Amazon să ceară colegilor să dea cauze sau să semneze petiții.

Domnul Whinny a lucrat recent la Google și Sun Microsystems și este unul dintre inginerii XML, un limbaj de marcare a crescut peste 20 de ani în urmă, care a fost utilizat pe scară largă pentru paginile de site-uri de cod.

El a spus într-un e-mail că el nu a avut anumite obiective ca o preocupare principală atunci când a compus intrarea pe blog și că nu a anticipat că ar trebui să aibă foarte multă considerație.

„Sunt un blogger și împărtășesc o poveste care-mi aruncă mintea atunci când consider că ar putea intriga sau ajuta alți oameni”, a spus el.

Abdicarea domnului Whinny a apărut în timp ce Amazon a făcut investigații asupra securității nenumăratelor muncitoare care ajută la ambalarea și ambarcațiunile unui număr imens de americani de origine.

Muncitorii s-au luptat la câteva birouri Amazon, spunând că se simt periculoși și că depozitele temute au fost decăzute cu coronavirusul. Diferiți reprezentanți solicită compensații mai bune sau concedii anulate treptat.

În urmă cu o lună, Amazon a suferit critici dure, după ce notele publicate, distribuite de Vice News, l-au demonstrat pe cel mai bun consilier juridic al Amazon, spunând că domnul Smalls ar putea fi înfățișat ca o procedură penibilă și de examinare pentru portretizarea lui ca substanță a dezvoltării specialistului.

Reprezentantul Sherrod Brown din Ohio și senatorii Bob Menendez și Cory Booker, ambii din New Jersey, i-au scris directorului general general al Amazon, Jeff Bezos, pentru a comunica îngrijorarea cu privire la securitatea centrului de distribuție.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: