Efectele populatiei Black Friday: Nu avem nevoie de mult efort sau bani pentru a da de Crăciun. Un ghid simplu pentru cadouri neobișnuite este suficient pentru a ne oferi câteva idei. În general, oamenilor nu le plac cadourile generice, cum ar fi felicitările de Crăciun sau ceva similar, iar oferirea familiei noastre de un cadou unic poate fi răsplătitoare pentru toți cei implicați.

Black Friday este ziua uimitoare a anului în care totul este redus.

Mulți oameni în această perioadă a anului caută cadouri de Crăciun. Atunci, când vine Vinerea Neagră, nu pierdeți ocazia.

Efectele populatiei Black Friday

Știm că Black Friday este captivant și copleșitor în același timp. Oamenii pot înnebuni puțin în aceste zile și au fost multe accidente de-a lungul anilor.

Dar care sunt efectele Black Friday asupra oamenilor?

Dependent de cumpărături

Black Friday provoacă ceva din noi care ne determină să cheltuim mai mulți bani decât noi. Nu avem nevoie de cea mai recentă generație de Smart TV dacă avem deja unul care face treaba.

Dar pur și simplu nu putem rezista atunci când vedem aceste reduceri fantastice. Televizoare pentru jumătate din preț? Dă-mi 2.

Aceasta este gândirea multor oameni, iar unii dintre ei chiar economisesc bani din anul precedent cheltuind mult în această zi. Acest lucru poate fi în detrimentul finanțelor persoanei și datoriilor viitoare ale cărților de credit.

Din cauza Black Friday, oamenii pot deveni obsedați de cheltuirea banilor. Așadar, pot deveni dependenți de cumpărături, care caută mereu o reducere.
nebunie

Black Friday generează haos peste tot. De la oameni care dorm în afara mall-urilor până la tot ce se vinde în câteva minute; toate încep să intre în panică.

Oricine a fost într-un mall în această zi știe cât de nebuni pot fi doar pentru a obține un iPhone sau un laptop. Această stare mentală poate provoca accidente, deoarece oamenii scapă de sub control - multe persoane au murit în timpul acestui haos din cauza căderii și a mulțimilor care mergeau pe ele.

Pierderi pentru companii

Din cauza haosului, unele lucruri pot fi deteriorate în magazin, iar acest lucru aduce multe pierderi pentru afacerea implicată.

Oamenii apucând repede pentru a cumpăra lucruri, multe lucruri sunt rupte sau aruncate pe podea. Pe lângă reduceri și mărfuri deteriorate, magazinul pierde de obicei mulți bani în Black Friday.

Gânduri finale

Vinerea Neagră este o zi aglomerată cu multe reduceri, care îi fac pe oameni un pic nebuni. Multe lucruri se pot întâmpla în timpul zilei, iar accidentele sunt frecvente. Fii atent când va ieși Vinerea Neagră.


Ce să cumpărați la vânzarea de Black Friday a Net-A-Porter de către editorii ELLE

Pe 29 noiembrie, Net-A-Porter își va reduce prețul la multe dintre cele mai bune articole de design. Și cu siguranță vor fugi cu viteză. Atunci este timpul să te pregătești.

Simțiți prima răceală a iernii și vă este deja frică de apropierea lunilor întunecate? Apoi avem ceva de bucurat: vânzarea Black Friday Net-A-Porter.

Ce este Vinerea Neagră?

Fost un eveniment exclusiv american, Black Friday este ziua în care brandurile, de la stradă până la moda înaltă și fiecare întreținere, oferă cele mai neplăcute reduceri la produsele lor, înainte de sezonul sărbătorilor. Deci, este un moment de plăcere pentru tine, dar, de asemenea, pune-ți pălăria pentru a cumpăra cadouri.
Când este Vinerea Neagră?

Vinerea Neagră cade a doua zi după Ziua Recunoștinței (întotdeauna în a patra joi a lunii noiembrie). Acest lucru înseamnă că Vinerea Neagră din acest an va fi 29 noiembrie, excelentă pentru cadourile de Crăciun de ultim moment pentru cei care nu au fost pregătiți să plătească prețul complet.
Net-A-Porter este Black Friday?

Da, da. În timp ce vă puteți imagina Black Friday ca o ședință umană la televizoarele cu ecran plat, realitatea poate fi că vă aflați în pat cu paharul în mână, examinând oferta cu reduceri generoase de pe site-ul Net-A-Porter.

Cum a vândut Net-A-Porter Black Friday anul trecut?

În 2018, Net-A-Porter a fost super generos cu rabatul său, oferind 50% din sute de articole din toate secțiunile site-ului.
Ce este la vânzare pentru Net-A-Porter's Black Friday anul acesta?

Gigantul comerțului electronic a fost redus în mod caracteristic până la vânzarea emoționantă de dinainte de Crăciun, dar de data aceasta a prevăzut reduceri impresionante.

Am câștigat o comisie pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest articol.
Ce trebuie să cumpăr în vânzarea de Black Friday Net-A-Porter?

Cu sute de articole la o fracțiune din preț, poate fi copleșitor să știți care este „Adăugați în coș”, mai ales atunci când lucrurile se termină la viteze. Deoarece nu vrem să vă panicați cumpărarea unei alte rochii de petrecere, care pur și simplu nu are nicăieri, vă recomandăm să investiți în capse de garderoba transformatoare.

Nu știm despre tine, dar vedem cardigane, pompe de plasă și tranșee perfecte peste tot - deci de ce să nu prindem o parte din preț?

De asemenea, dacă sunteți logodni, încercați să fiți o mireasă pricepută cu o rochie de mireasă cu preț mic.
Aceasta este ceea ce percepem pentru vânzarea de Black Friday

Asteptam lucruri bune

Au rămas acum mai puțin de 100 de zile pentru Crăciun, iar numărătoarea inversă pentru Black Friday 29 noiembrie este oficial în curs. Retailerii se pregătesc pentru cel mai mare eveniment de cumpărături al anului și așteptăm câteva lucruri bune, inclusiv venirea Black Friday 2019.

Cu gama largă de îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați, articole pentru casă, mobilier și îmbrăcăminte pentru copii, Next are ceva pentru toată lumea, așa că nu uitați să consultați unele dintre articolele sale marcajele online înainte ca sezonul să vină la vânzare, indiferent dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun, adăugați-vă în garderoba de iarnă sau investiți în niște articole noi de casă confortabile, ar trebui să puteți obține o afacere.

Am câștigat o comisie pentru produsele achiziționate prin intermediul unor linkuri din acest articol.

Ce este Vinerea Neagră?

Black Friday este un mega eveniment de vânzare care începe pe 29 noiembrie și continuă până luni, 2 decembrie, cunoscut sub numele de Cyber ​​Monday, deoarece este de obicei cea mai mare zi a anului pentru cumpărături online. (Cu toate acestea, țineți cont de faptul că unii retaileri își pot menține vânzarea până la două săptămâni.)

În timp ce Black Friday își are originea în Statele Unite pentru a marca începutul febrei de Ziua Recunoștinței, Regatul Unit este implicat încă din 2010, când Amazon a făcut prima o vânzare de Black Friday pentru noi britanicii.

Suntem în mod clar o națiune de căutători de negocieri, deoarece popularitatea week-end-ului a crescut de atunci, cu participarea din ce în ce mai mulți retaileri, adesea cu vânzări mari de până la 50% reducere.

Urmează o vânzare de Black Friday?

Apoi, o vânzare de Black Friday are loc în general, așa că ne așteptăm ca retailerul să participe și în acest an. Deși este puțin devreme pentru a ști ce se află în continuare, avem încă dispoziția să vă menținem actualizați, așa că continuați să verificați această pagină pentru a fi la curent.
Ce a fost redus anul trecut?

Următoarea vânzare de Black Friday 2018 a fost uriașă. Reduceri de până la 70% au fost disponibile pentru toate departamentele, inclusiv îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii și haine pentru casă.

Dacă nu vă interesează să luptați cu alți cumpărători din magazin, sunteți și în noroc: anul trecut, Next a găzduit oferte online exclusive, cu o reducere de 50% la articolele de marcă selectate pe tot parcursul weekendului. Vom ține degetele încrucișate mai mult în același timp în noiembrie.
Ce ar trebui să caut în vânzările de Black Friday?

Nu-ți pierde capul și cumpără panică. Dacă sunteți deștept, aceste vânzări grozave vă oferă o oportunitate excelentă de a investi în unele piese de calitate care vă vor ajuta pe tot parcursul sezonului și nu numai. Vezi câteva dintre cele mai bune opțiuni pentru vânzarea de Black Friday 2019.

modă

Următorul lucru este un adevărat Jack-of-all-all-trade, ceea ce înseamnă că veți găsi probabil tot ce aveți nevoie în acest Black Friday - cumpărăturile pe stradă sunt doar mai mult stres. Depinde întotdeauna de elementele de bază precum tricourile, pijamalele și hainele de lucru, retailerul a îmbunătățit cu adevărat stilul recent cu o multitudine de colecții noi. Gama Fall / Winter de Emma Willis tocmai a scăzut, cu o selecție frumoasă de paltoane de lână, piese la comandă și tricotaje confortabile (care arată mult mai scump decât sunt cu adevărat).

Cu toate acestea, dacă mai aveți ceva de cheltuit, poate doriți să vă îndreptați către secțiunea Label / Mix a site-ului, unde veți găsi piese de lux realizate în colaborare cu designeri promițători. Favoritul nostru? Haina de tranșă cultă a Rejina Pyo (care se scurge repede) și orice de la influența Caroline Issa.

Articole de uz casnic

Vânzările de Black Friday sunt un moment excelent pentru a-ți îmbunătăți vesela cu reduceri. Renunțați la felurile de mâncare vechi bătute și obțineți un joc nou și păstrați decorațiuni festive pentru masă. Puteți utiliza, de asemenea, bandaje pentru a vă pregăti pentru vreme rece, investind într-o toaletă confortabilă de iarnă groasă sau recondiționând canapeaua cu niște perne strălucitoare.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!