Emisiunea sase luni sarbatoreste 3 luni: a treia oră de astăzi co-a sărbătorit șase luni în aer: "Nu sunt tovarăși. Este familia "

Sheinelle Jones, Craig Melvin, Dylan Dreyer și Al Roker se deschid în privința remarcabilului lor tabel dinamic.

A trecut o jumătate de an de la cea de-a treia ediție a orelor de azi, împreună cu Sheinelle Jones, Craig Melvin, Dylan Dreyer și Al Roker au propulsat cea mai actuală etapă a evenimentului Today Show. Fie ca atare, pentru cei patru reporteri, se pare că nu a trecut timpul.

"Pe șansa de a participa la show-ul de azi și la un program sindicalizat a avut un copil, ar fi noi", spune Roker, a sărbătorit astăzi șederea climatică, spune PEOPLE al treilea aranjament Hour.

Emisiunea sase luni sarbatoreste 3 luni

"Îmi imaginez că este valabil, în special atunci când vă gândiți la locul unde vine în prima parte a zilei - aproape în centru, înainte de a ajunge la emisiunile de televiziune și în mijlocul difuzării - este un fel de convergență a celor două", Jones, co-grapple de Weekend Astăzi include. "Ceea ce este minunat este că este adevărat. Este vorba de companioni care se hrănesc în jurul mesei, iar oamenii spun prin intermediul rețelelor de mass-media bazate pe web că se simt ca ei cu tovarășii lor pur și simplu având o discuție".

Roker nu poate ajuta să contrazică remarcile "tovarășilor" lui Jones și spune: "Nu sunt tovarăși, familia este."

"Ne bustam unii pe altii, ne adoram unii pe altii, ne trezim unii pe altii, dar mai presus de toate - acesti trei indivizi cred cu adevarat expertul meu si viata mea excesiv de obisnuita".

Dylan Dreyer, care ocupă locul lui Roker în rolul de climat în weekend-ul de azi și, în plus, se ocupă de meteorologul NBC News, a concluzionat că dinamica pe ecran a celor patru personale este ceea ce separă cea de-a treia oră de ceilalți rivali ai show-ului de dimineață.

"Ideal de pe liliac este cu adevărat evidentă relația pe care o avem", spune Dreyer despre co-au. "Nu am idee dacă este o soră fraților și totuși ne tachinează cu promptitudine unii pe alții, ne dăm seama ce vor spune ceilalți înainte de ao declara" este doar un loc bun ".

Ea continuă: "Cred că știința merge departe și nu poți falsifica și nu o poți forța. E ceva ce am găsit."

De asemenea, este știința celor patru co-actori care au contribuit la realizarea dimineții, deoarece a treia vizionare a orelor crește, iar evaluările continuă să se dezvolte.

"În fiecare dimineață, am ocazia să-mi folosesc toate părțile din mintea mea. Cred că am cel mai bun loc de muncă în televiziune în prezent, am șansa să petrec timpul cu cele două surori pe care nu mi-am dat seama că am nevoie și eu a lua ocazia să investească energia cu unchiul meu ciudat ", a declarat Craig Melvin, ancorașul Today și MSNBC, glumind înainte de a spune că a fost" onorat "că are astfel de locuri de muncă pentru posturile NBC.

"Am fost o piesă de organizare a uniunilor de relații TV și trebuie să lucrați la ea regulat", recunoaște el. "În orice caz, aici - nu este niciodată așa."

Fiecare dintre cele patru personaje de știri din NBC au lucrat și s-au alăturat la diferite ocazii, dar întâlnirea cu cea de-a treia spectacol Hour a adus o putere neobișnuită, care este evazivă într-o altă dimineață.

"Ce vedeți acasă sau ce vedeți pe Instagram - este un individ similar pe care îl veți găsi la masă", spune Jones despre personajele co-gazdă.

Mai mult, discuțiile veritabile vin în mod real. Cea de-a treia oră a zilei furnizează observatori cu subiecte și știri plutitoare, dar în plus transporta secțiuni individuale și relatabile.

"Avem șansa de a-și împărți interesele", spune Dreyer, înainte de a se deschide ce-i propulsează să-și împartă bătălia la maturitate în dimineața.

"Pentru mine, având opțiunea de a discuta despre lucrurile pe care le întâlnesc, sunt semnificative pe motiv că acesta este ceea ce mă face și mă face relativ la indivizi", a spus ea făcând aluzie la sine ca o "carte deschisă", dar a recunoscut că ea a discutat despre deschiderea bătăliilor sale de fructuozitate pe aparatul de fotografiat anterior cu un copil. "N-am avut nici un indiciu dacă nodul opțional a fost ceva care merita discutat. În plus, a fost înlăturată fiind faptul că doamna se ținea să discute".

Ea continuă: "Când spun că am primit multe remarci prin intermediul rețelelor de mass-media bazate pe web și a mesajelor - încercând să spun mulțumesc - simt că bătrânii stadiul pe care îl avem. Fiind simplu și deschis și venind curat cu adevărat răsună cu indivizii. "

Clădire față de Dreyer, Roker a obținut, de asemenea, individ și a transmis observatorilor din a treia oră faptul că copilul său, Nick, sa pregătit și a susținut la Special Olympics din New York, unde a adus două premii de aur pentru înot în Jocurile de Vară.

"Cand am inceput pe aici, nu te-ai gandit la sansa ta ca nu ai povestea si copiii mei sunt mult mai asezonati, asa ca trebuia sa obtin consimtamantul lui Nick in acest an, fie ca atare, Cred că îi determină pe ceilalți să înțeleagă că gestionăm o chestie similară cu cea pe care o face fiecare ", precizează el.

Indiferent dacă individul sau inteligentul, știința dintre cele patru co-a ieșit din trecutul tabelului Astăzi până la secțiunile ordinare ale realității. În momentul în care luminile sunetului se opresc, echipa de spectacol de dimineață continuă să investească energia unul cu altul în afara camerei.

"Îl văd pe Dylan mai mult decât îmi văd jumătatea mai bună", spune Jones despre co-afacerea cu Dreyer, creditând relația lor confortabilă cu zona schimbătoare de seturi.

"Este valabil, împărtășim o zonă în schimbare, așa că suntem aproape", include ea.

"Ne cunoaștem unii pe alții", Craig se întâlnește înaintea vârstei de 37 de ani, "Weekend Today", referindu-se la vizitele neîntrerupte ale echipei la perna lui Roker din New York City.

- Ne-am întâmpinat de mult timp în casa lui Al - în mansarda lui din oraș, explică Dryer, remarcându-se că Jones și Melvin nu erau încă bineveniți la casa gazdei din New York.

"În orice caz, într-o zi când vom fi bineveniți la ușile argintii, atunci vom realiza că am reușit", glumește Jones, înainte de a spune că a fost "frustrat" ​​să audă că meteorologul pironat pentru acasă a exclus o intrare strălucitoare cu inițialele lui pe ea.

"Exista un laser montat afara", spune Roker inapoi.

- Cu Sheinelle și cu mine putem împărți o cameră, include Dreyer.

"Nu cred că ar trebui să rămânem strânși pentru a fi bineveniți", afirmă Melvin, în timp ce limba lui Jones în obraz a recomandat ca un alt fragment pentru spectacol să includă cele trei co-au zdrobit casa de vârstă de 64 de ani.

"Cred că veți fi cu adevărat bineveniți", îi asigură lui Roker co-a. "Este pur și simplu o problemă de a găsi sfârșitul corect al săptămânii."


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!