Evolutia pieta BPM 2028 Managementul proceselor afaceri pentru tendințe recente, creștere regională și oportunități până în 2028

Acest raport de cercetare de piață al pieței de gestionare a proceselor de afaceri (BPM) din 2019 oferă studii specifice de piață și previziuni privind perspectivele pieței. Analiza acoperă datele cheie care susțin explorarea datelor care sunt utile experților din industrie, analiștilor și a altor persoane care obțin o autoanaliză și o listă de acces, împreună cu diagrame și diagrame pentru a ajuta la înțelegerea domeniului de aplicare piață, privire de ansamblu și provocări ale pieței

Raportul de piață Business Process Management (BPM) oferă o analiză minuțioasă a concurenților de frunte din industria Business Management Management (BPM), împreună cu profilurile și strategiile companiei adoptate de aceștia. În raport este inclusă și o secțiune separată cu principalii jucători din industria de gestionare a proceselor de afaceri (BPM), care oferă o analiză aprofundată a prețului brut, costului, profilului companiei și de contact.

În plus, raportul de piață privind gestionarea proceselor de afaceri (BPM) acoperă evoluțiile strategice cheie ale pieței, constituie o lansare de produse noi, achiziții și fuziuni, parteneriate, cercetare și dezvoltare, acorduri de colaborare și întreprinderi comune și creșterea regională a actorilor cheie pe piață la nivel global și geografic.

Evolutia pieta BPM 2028 Managementul proceselor afaceri la nivel global

Segmentarea pieței Managementului global al proceselor de afaceri (BPM):

Segmentare bazată pe componenta: Soluție, Service. Segmentare după funcționalitate: resurse umane, contabilitate și finanțe, vânzări și marketing, gestionarea și operarea lanțului de aprovizionare, altele. Direcționare în funcție de tipul de implementare: Cloud, On-Premise. Segmentarea în funcție de mărimea organizației: IMM-uri, companii mari. Segmentare bazată pe verticala industriei: Guvern și Apărare, BFSI, IT și Telecomunicații, Sănătate, Comerț, Fabricare, Altele

Prognoza globală a proceselor de afaceri globale (BPM) Previziunea pieței 2019-2028

Raportul de cercetare a informațiilor industriale privind gestionarea proceselor de afaceri (BPM) analizează în detaliu situațiile de vânzări, producție, furnizare și piață. Cota de piață a producției și cota de piață a vânzărilor sunt analizate împreună cu studiul privind capacitatea, veniturile, vânzările și producția. Unii dintre alți factori, cum ar fi importul, exportul, marja brută, prețul, costul și consumul, sunt, de asemenea, analizate și furnizate în secțiunea Analiza producției, a aprovizionării, a vânzărilor și a condițiilor de piață din Managementul proceselor de afaceri (BPM).

În cele din urmă, Raportul de cercetare de piață privind gestionarea proceselor de afaceri (BPM) acoperă peisajul pieței și factorii de creștere ai acestuia în următorii ani, raportul a încheiat și acorduri cu ciclul de viață al produsului comparând-o cu produsele remarcabile ale industriilor profitabile de mai multe ori. Detaliat pe potențialul diferitelor aplicații, discută inovațiile produselor actuale și oferă o imagine de ansamblu asupra cotelor potențiale ale pieței regionale.


Piața de gestionare a proceselor de afaceri 2019-2025 Distribuie prognoze, tendințe și factori de creștere, pe regiune, tip și aplicație

Se estimează că piața globală de gestionare a proceselor de afaceri va înregistra o creștere considerabilă în anii previzibili; atribuită necesității de a îmbunătăți eficiența și automatizarea procesului de automatizare, nevoia de a respecta regulile și politicile guvernamentale stricte și o mai bună rentabilitate a investițiilor pentru organizații.

Până în 2025, dimensiunea pieței globale de gestionare a proceselor de afaceri este de așteptat să ajungă la o valoare de 18 miliarde USD, cu ajutorul integrării rapide și cuprinzătoare a cadrului de gestionare a proceselor de afaceri. Întreprinderile mici și mijlocii apar ca utilizatori mari de BPM, deoarece nevoia de a-și eficientiza procesele de afaceri pentru gestionarea eficientă a costurilor este extrem de importantă pentru aceste companii. Reduceri semnificative ale costurilor reprezintă un factor important al software-ului de gestionare a proceselor de afaceri la nivel global.

Managementul proceselor de afaceri este metoda de îmbunătățire a unui proces de afaceri prin analizarea, proiectarea și modelarea mecanismului său și lucrul în diferite scenarii, implementarea evoluțiilor, monitorizarea procesului dezvoltat și îmbunătățirea repetată a acestuia. NASSCOM proiectează, de asemenea, că sectorul digital din India va reprezenta aproximativ 60-70% din veniturile furnizorilor de servicii BPM până în 2023.

Adroit Market Research a lansat un studiu intitulat „Global Business Process Process Size Size 2016”, de soluția IT (îmbunătățirea proceselor, automatizarea, gestionarea conținutului și a documentelor, integrare, monitorizare și optimizare), pe serviciu IT (integrarea sistemelor, consultanță, instruire și educație), pe funcție de business / departament (resurse umane, contabilitate și finanțe, vânzări și marketing, fabricație, gestionarea lanțului de aprovizionare, operare și asistență, altele), după mărime organizare (IMM-uri, companii mari), prin implementare (cloud, la fața locului), prin industrie de utilizare finală (guvern și apărare, BFSI, IT și telecomunicații, asistență medicală, comerț cu amănuntul, producție, altele), pe regiune și prognoza 2017-2025. "

Procesele de afaceri sunt arhitectura instituțională care guvernează funcționarea unei organizații. Aceste procese sunt concepute pentru a atinge obiective organizaționale specifice, care includ în principal maximizarea producției, reducerea costurilor de exploatare și, astfel, asigurarea marjelor de profit mai mari. Nivelul tot mai mare de rentabilitate a investițiilor obținut prin integrarea managementului proceselor de afaceri este o tendință importantă a pieței BPM, care determină creșterea pieței.

Studiul acoperă valoarea de piață a managementului global al proceselor de afaceri pentru o perioadă între 2012 și 2025, unde din 2012 până în 2016, consumul real anual este prognozat între 2017 și 2025. Managementul proceselor de afaceri global include analiza lanțului valoric și un ciclu de viață exhaustiv. Analiza pieței BPM. Lanțul valoric a fost furnizat prin acoperirea etapelor cheie. Analiza ciclului de viață a produsului a fost furnizată de tendințele istorice și viitoare, care se așteaptă să aibă un impact semnificativ asupra adoptării BPM.

Apariția cloud computing-ului s-a dovedit a fi un catalizator semnificativ în implementarea accelerată a software-ului de gestionare a proceselor de afaceri pe organizații de diferite scări. BPM în cloud nu doar garantează eficiența procesului, dar îmbunătățește și viteza, agilitatea și adaptabilitatea suitei BPM. Cloud BPM oferă o integrare mai rapidă și mai scăzută a costurilor, care este principalul motor al BPM în rândul întreprinderilor mici și mijlocii.

Tendințele globale din industria de gestionare a proceselor de afaceri se datorează în principal adoptării rapide a suitei BPM de către IMM-uri. Pe baza implementării lor, companiile mari au avut cele mai mari companii cu cea mai mare cotă de piață. Acest lucru se datorează disponibilității capitalului și infrastructurii necesare integrării BPM. Cu toate acestea, odată cu introducerea suitei BP bazate pe cloud, se prevede că IMM-urile vor înregistra cea mai rapidă creștere în perioada de prognoză. Convergența BPM cu platforma ca serviciu, combină avantajele dezvoltării aplicațiilor și asistența proceselor într-un model cloud integrat. Astfel, se elimină provocările tradiționale de IT și de afaceri, accelerând astfel desfășurarea de BPM în rândul IMM-urilor.

Conform geografiei, America de Nord a dominat piața datorită prezenței unui număr mare de lideri de piață BPM în SUA. UU.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!