Evolutii vaccin Covid-19 reduc valoarea dolarului american: NOI bani păstrate pe debilitante, luni, ca promițătoare știri pe Covid anticorpi rollouts au fost împovărarea dolarului. Specialiștii afirmă că foamea brokerilor pentru resurse mai periculoase se dezvoltă.

Dolarul a scăzut cu 0.1 la sută față de un container de forme monetare la 92.234, scăzând la un nivel scăzut pe termen lung.

"Piețele urmăresc informații despre pandemie chiar acum-imunizarea gândirea pozitivă este prin toate conturile care susțin resursele de pericol deocamdată", a declarat expertul financiar șef la UBS Global Wealth Management Paul Donovan într-o notă adresată clienților.

Producătorul britanic de medicamente AstraZeneca a declarat luni că anticorpul său s-ar putea asocia cu 90% convingător, deoarece au apărut Preliminarii în stadiu târziu. Organizația a declarat că va primi cazare gata de informații specialiștilor din întreaga lume, care au o structură de aprobare restrictivă sau timpurie.

Evolutii vaccin Covid-19 reduc valoarea dolarului american

Declarația urmează o linie de îmbunătățiri pozitive ale anticorpilor de către alți producători de medicamente din întreaga lume. Recent NE-bazate pe biotehnologie organizarea Moderna a spus sale de explorare de imunizare a fost de 94,5 la sută de succes în prevenirea Covid-19, având în vedere pauza de informații de la un stadiu clinice preliminare. Un anticorp adversar al Pfizer din SUA și al firmei germane BioNTech s-a dovedit a avea viabilitate de 90%, în timp ce inginerii imunizării Sputnik V din Rusia au anunțat o adecvare de 92%.

Citibank a avertizat în urmă cu o săptămână că anvergură difuzarea de imunizări pentru a lupta Covid pandemie și progresează legate de bani facilitarea ar putea determina SUA dolar debilitante la fel de mult ca 20% la un an de acum.

Evolutii vaccin Covid-19 reduc valoarea dolarului american


Mai multe știri:

Estul bate Vestul în recuperarea industriei de mișcare, deoarece Covid-19 continuă să testeze zona

Mișcarea de afaceri in tarile Asiatice a fost recuperarea mai rapidă decât în Europa și în SUA, ca toată lumea încearcă să ignore eventualele rezultate de încă clocotind Covid pandemie.

Cu toate acestea, recuperarea districtului a fost, în general, ajutată de voyaging, conform lui John Brown, CEO-ul Serviciului de călătorie Online Agoda, Citat de CNBC.

"Am văzut din nou în sectoare de afaceri precum Taiwan, absolut ca Thailanda, unde au cu adevărat cea mai bună putere asupra Covid – acestea sunt sectoarele de afaceri în care vedem că întâlnirile de acasă fac cel mai bine", a spus Brown.

Taiwanul, care și-a dat seama cum să se țină departe de orice transmisii noi pentru mai mult de 200 de zile, a înregistrat o diminuare critică în noile cazuri de Covid-19 în cursul ultimelor săptămâni. Thailanda și Vietnam au predominant în plus în ceea ce privește conținerea pandemiei cu 3,922 și 1,316 boli anunțate, individual.

Agoda, un auxiliar al firmei Americane de turism Online Booking Holdings, a spus, de asemenea, că aceste sectoare de afaceri și-au depășit chiar rezultatele proprii de acum un an pentru călătoriile de acasă.

Pandemia Covid a afectat negativ cordialitatea și industria călătoriilor, deoarece locuințele, cafenelele, mall-urile, atracțiile, sălile de expoziții au trebuit să se închidă, în timp ce nunțile, întâlnirile și competițiile sportive au fost alungate de majoritatea națiunilor.

Din cauza celor mai recente indicii pozitive de recuperare pentru zona iertării, Agoda anticipează că interesul global ar trebui să revină.

După cum indică Brown, călătoriile de origine arată în plus "în general grozave" în Europa și SUA, indiferent de inundarea cazurilor Covid-19.

"Cu toate acestea, ochii tuturor văd în mod universal Asia pentru a percepe modul în care abordăm acest lucru atât la nivel local, cât și din nou în ceea ce privește bula de mișcare dintre Singapore și Hong Kong și numeroasele altele în care avem încredere... se vor deschide destul de curând", a spus șeful.

Hong Kong și Singapore doreau să permită izolarea călătoriilor gratuite de relaxare duminică, însă după o altă inundație în cazurile din Hong Kong, alegerea a fost amânată.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!