Filmul Supergirl are drept scop să tragă la începutul anului 2020?

Am putea obține un film Supergirl puțin mai devreme decât ne-am așteptat. Am aflat mai întâi că Warner Bros. vroia să aducă o nouă versiune a vărului lui Superman pe marele ecran în august 2018. Cu toate acestea, DC Films a avut o mulțime de proiecte în dezvoltare și din moment ce studioul nu și-a anunțat gama completă din filme, a fost greu să știm care proiecte au fost în plină desfășurare și când. Dar acum avem cuvânt că Supergirl ar putea începe să filmeze la începutul anului viitor.

A fost recent dezvăluită prin mai multe rapoarte că Robert Pattinson va fi noul nostru Batman. Înmormântat într-unul din acele rapoarte, a venit o mică actualizare despre Supergirl. Aparent, planul de acum este ca filmul să intre în producție în primul trimestru al anului 2020, presupunând că totul merge conform planului și presupunând că planul nu va fi modificat între timp și până atunci. Interesant este că, de asemenea, se așteaptă ca The Batman să intre în producție la începutul anului 2020, ceea ce înseamnă că ambele filme ar putea fi filmate la sau în același timp.

Filmul Supergirl incepe filmari anul 2020

Ultima oară am auzit că Oren Uziel a fost angajat pentru scenariul lui Supergirl de către Warner Bros., iar premiile sale includ The Paradox Cloverfield, 22 Jump Street și viitorul film Sonic The Hedgehog. Nici un director, din câte știm, nu a fost încă atasat proiectului, și nici nu a fost distribuit în rolul principal ca Kara Zor-El. În cazul în care aceste informații de producție se dovedesc a fi adevărate, ar trebui să auzim mai multe despre turnarea în viitorul foarte apropiat, precum și unii frontrunners pentru concertul de regie. Între timp, viitorul lui Henry Cavill ca Superman rămâne îndoielnic. Deocamdată, nu pare a fi planificat să-i dea lui Man of Steel un alt film solo, iar Cavill sa mutat apoi la alte proiecte. Deci, probabil, asta deschide calea ca acest film Supergirl să devină o prioritate?

Un alt aspect foarte interesant al acestui lucru are de-a face cu seria TV Supergirl care în prezent difuzează The CW. Melissa Benoist interpretează acel personaj în spectacol, dar Warner Bros. păstrează universurile de televiziune și film separate până acum. Iată de ce Grant Gustin, care joacă rolul pe The Flash, nu a apărut în League Justice. În schimb, era Ezra Miller. Deși merită remarcat faptul că am auzit în trecut, studioul ar prefera să evite să se repete versiuni ale aceluiași personaj în același timp. Deci, asta înseamnă că Supergirl ar putea să se încheie cu sezonul 5 pe The CW? E pur și simplu speculativă, dar e ceva de luat în considerare.

Deocamdată, ceea ce știm cu siguranță este filmul independent Joequin Phoenix Joker, care nu este conectat la DCEU, este programat să sosească în octombrie. Piesele de pradă Harley Quinn și Wonder Woman 1984 sunt ambele pe punte pentru anul 2020. În anul următor vor fi vizionate atât teatrele The Batman, cât și The Suicide Squad. Această știre a fost raportată anterior de Forbes.


Știri divertisment oferite de:

Cool Clubbing

Alătură-te comunității noastre aici:

Alătură-te rețelei de party people!


TE POATE INTERESA ȘI: